HÉTFŐ - január 9:

A Hold az életigenlő Oroszlán jegyében jár ma egész nap. Ez segít, hogy a szokottnál lelkesebben kezdd a hetet. A játékosság sokat dobhat a hangulatodon. Rajzolj a kávéd tetejére csoki öntettel mosolyfejet! Vagy vegyél fel vicces, színes zoknit, vagy harisnyát! Hiszen már tart a farsangi időszak. Vízkereszt (január 6) és húshagyó kedd (február 21) között farsangolhatsz.

KEDD - január 10:

Csak délután (16:15-kor) lép ki a vidám Oroszlánból a Hold. Szóval ma is "farsangolhatsz". Apróságokkal feldobhatod a szürke hétköznapot. Délután a Hold átlép a Szűzbe, és hatékonyságra való törekvést hoz magával. Szeretnél eredményeket felmutatni. Ez helyes, de ne görcsölj rá, mert leromlik a kedved, és elmúlik a motiváció!

Ezt jelzi a holdhoroszkóp erre a hétre (fotó: Shutterstock)

SZERDA - január 11:

Már fogy a Hold, és egész nap a józan Szűzben jár, ami precizitást hoz magával. Ha koncentrálsz, fantasztikusan hatékonnyá válsz. Tudtad, hogy a hagyomány szerint fogyó Szűz Holdkor lehet a leggyorsabban és legszebben takarítani. Mindegy mennyi időt szánsz erre, elégedett leszel a végeredménnyel. Hétköznap van, ezért lehet, hogy este lesz ilyesmire egy órád. Nem baj.

CSÜTÖRTÖK - január 12:

A Hold ma marad a Szűzben, ami kitűnő, ha selejtezel, takarítasz. Nem kell órákat rászánnod. Gyorsan végzel, ha kiválasztod a legkritikusabb területet. Akkor is, ha ünnepek előtt csináltál nagytakarítást, és akkor is, ha ez tavaly elmaradt. Közben átgondolhatnád a pénzügyeidet. A Szűz Hold megfontoltságot és önuralmat hoz neked ebben is.

PÉNTEK - január 13:

Péntek 13 van. Babonás vagy? Félsz ettől a naptól, vagy kineveted? Hajnalban a Mérlegbe lépő Hold azt jelenti, hogy a környezeted nagy hatással van rád. Ha ők félnek, te is, ha ők nevetnek, te is. Vagyis nem mindegy, hogy kikkel veszed körül magad. Persze nem mindig válogathatod meg a kollégáidat, családodat, de keresheted derűs emberek közelségét.

Hirdetés

SZOMBAT - január 14:

A Mérlegben járó Hold kimondottan szépítkezésre jó. Amikor fogy a Hold, akkor tanácsos szőrteleníteni, epillálni. A bőrtisztítás, körömápolás, hajfestés, hajvágás is aktuális. Szóval itt az ideje, hogy kényeztesd magad valamilyen szépészeti módszerrel. Közben a kulturális igényed is megnő. Mehetnél színházba, moziba, múzeumba. Rengeteg jó program vár.

VASÁRNAP - január 15:

13 óráig a Mérleg Hold még a szépítkezésben támogat téged. Utána a Skorpióba lép, és a méregtelenítésben segít. Különösen vizes módszerrel: teákkal, szaunával, nyirokmasszázzsal. Emellett ne felejtsd el meglocsolni a növényeket! Amikor vizes jegyben jár a Hold, szomjasak a növények. Egy nagymosást is beiktathatsz délután.

Ez is érdekelhet

Éves horoszkóp 2023: a nagy fordulatok ideje jön

2023 uralkodó bolygója a Mars, ami komoly fordulatokat hoz. Hogyan hat ez a csillagjegyedre? Nagy éves horoszkópunkból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!