HÉTFŐ, július 24:

A Hold marad a Mérlegben, és szokatlan módon nem kerül fényszögkapcsolatba egyetlen bolygóval sem. Ez azt jelenti, hogy szabad kezet kapsz. Vagyis azt hozol ki ebből a hétfőből, amit akarsz. A Mérleg felerősítheti a kulturális igényedet. Nem kell ellenállnod. Keress valamilyen színvonalas programot mára: mozi, szabadtéri színház, kiállítás, koncert, stb.

KEDD, július 25:

Mivel csak 18:55-kor vált jegyet a Hold, mára a tegnapi javaslatok maradnak érvényben. Válogass a kulturális kínálatból kedved szerint! Emellett jól teszed, ha sokat szellőztetsz. De nem csak az otthonodat, az irodát, hanem a fejedet és a tüdődet is ki kéne szellőztetned. Mehetnél gyalog a munkába, vagy leszállhatnál haza felé egy megállóval előbb, vagy messzebb parkolhatnál.

A heti holdhoroszkóp szerint növő Holdnál könnyen szaladnak fel plusz kilók… (fotó: Shutterstock)

SZERDA, július 26:

Ma már a Skorpióban jár a Hold. Ez a vizes minőség minden vízzel kapcsolatos tevékenységnek kedvez: mosás, locsolás, öntözés, felmosás, hajmosás, stb. A kerti tavat, madáritatót, medencét is rendbe teheted. A szúnyog invázió ellen hatékonyan felléphetsz, ha nincs a kertedben, teraszodon "pangó" víz. Szakíts időt ezek felszámolására!

CSÜTÖRTÖK, július 27:

Marad a Hold a Skorpióban. Ezek szerint ma moshatsz, locsolhatsz, felmoshatsz, stb. Ne feledd, hogy nő a Hold, és vizes jegyben jár, ami azt jelenti, hogy vízben oldott formában viheted be a leghatékonyabban a vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. Olvass utána, hogy mi a neked való! Ami az életkorodnak és aktuális helyzetednek megfelelő.

PÉNTEK, július 28:

02:24-kor a Hold átlép a Nyilasba, és még nő, ami mindent növeszt. Például a süteményeket. Ennek örömére süthetsz pl. kenyeret, vagy piskótát. Garantáltan jól fog sikerülni mind. Persze csak akkor, ha van türelmed ilyesmihez. Ugyanis a Nyilas Hold nem a türelemről szól. Sokkal inkább az aktivitásról. Szóval menj sportolni: teniszezni, lovagolni, íjászkodni.

Hirdetés

SZOMBAT, július 29:

Egész nap a Nyilasban jár a Hold. Ma is aktuális mindaz, ami tegnap. Persze ez nem jelenti azt, hogy ma is sütnöd kell. Csinálj aktív programot! A nyár szabadtéri sportoknak kedvez. Mehetsz teniszezni, lovagolni, íjászkodni, stb. De semmi nem kötelező, csak, ami jól esik. És a hétfői naphoz hasonlóan ma sem kerül fényszögkapcsolatba egyetlen bolygóval sem. Vagyis megint szabad kezet kapsz.

VASÁRNAP, július 30:

Július utolsó vasárnapján kora reggel 05:44-kor a Hold belép a Bakba, és egészen más energiákat hoz neked, és egészen más tevékenységeknek kedvez. Örülj, mert fegyelmezettebbé válsz, ami a növő Hold hizlaló hajlama miatt kimondottan előnyös. Szóval érdemes visszafogottabban enned, innod, hogy ne szaladjon fel pár plusz kiló.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. július 24-30.: Nagyszerűen végződik a hónap

Az elmúlt hetek feszültségeit követően végre igazán jó hír, hogy a július nagyon pozitívan ér véget. Igazából, így lehet az az érzésed, hogy minden jó, ha a vége jó. S ez a tökéletes hozzáállás mindenhez...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!