HÉTFŐ, június 12:

A régiek tiszteletben tartották a hagyományokat. Sok-sok éves, évtizedes, évszázados megfigyeléseiket adták tovább a következő generációnak. Ennek tükrében nézzük, hogy mit tanácsolnak neked a régiek mára! A Kosban járó Hold fogászati tilalmat jelent. Ha száraz az idő, tedd ki az ágyneműt szellőztetni! Remek illata lesz, és az alvás frissítőbb lesz benne.

KEDD, június 13:

Mivel csak késő este vált jegyek a Hold, mára is érvényesek a tegnapi nap tanácsai: lehetőleg ne menj fogorvoshoz! Természetesen, ha halaszthatatlan dolog van, vagy hetek óta vársz erre az időpontra, akkor ne mozgasd! A mai napon is jó, ha kiteszed az ágyneműt szellőzni. De csak akkor, ha nem esik az eső, mert akkor nyirkos lesz. Ahelyett, hogy felfrissülne.

A heti holdhoroszkóp kedvező hatásokat mutat (fotó: Shutterstock)

SZERDA, június 14:

Már a Bikában jár a Hold, ami lelassít téged és az anyagcserédet is. Szóval figyelj oda, hogy mennyit eszel. A Bika hajlamosít a grandiózus adagok elfogyasztására. Mivel még mindig fogy a Hold, jól teszed, ha most szőrtelenítesz, vagy most használsz arc-, és testradírt. Hatékonyan megszabadulhatsz a szennyeződésektől. Ettől felfrissül, fellélegzik, újjászületik a bőröd.

CSÜTÖRTÖK, június 15:

VAKÁCIÓ összes betűje felkerül a táblára. Vagyis ez a tanév utolsó tanítási napja. Ma nem fog jegyet váltani a Hold. Ebből adódóan a mai nap is alkalmas mindarra, amit tegnap elmulasztottál: szőrtelenítés, bőrtisztítás, szépítkezés. A Bika föld jegy, ezért kertészkedhetsz, vagy a szobanövényekkel foglalkozhatsz.

PÉNTEK, június 16:

Hajnalban a Hold belép az Ikrekbe. Egészen megváltozik a kedélyed és az energiád. Ugyanis az Ikrek Hold könnyedebb, vidámabb hangulatot hoz magával. Kerti munka tilalom van érvényben ma. De a fogyó Hold miatt érdemes fogyókúrázni és méregteleníteni. Időzíts mára nagytakarítást! Ebben is kezedre játszik a fogyó Hold. Amikor fogy a Hold, gyorsabban haladhatsz.

Hirdetés

SZOMBAT, június 17:

Itt a nyári és a fagyi szezon. Ám újhold előtti napon a legaktuálisabb és leghatékonyabb fogyókúrázni, méregteleníteni és nagy takarítni. Lehet, hogy ezek mostanában nem olyan népszerűek. De a régiek komolyan vették. Neked sem kötelező megfogadni. Ha van időd, kapacitásod, "tesztelheted", hogy a hagyományok mennyire működnek.

VASÁRNAP, június 18:

Ma 06:38-kor a Nap és a Hold együttáll az Ikrekben. Ezt nevezzük újholdnak. Az újhold azt jelenti, hogy valami új kezdődik. Újholdkor jó, ha nyitott vagy az újra. Képzelj el a szemed előtt egy spalettát, amit szélesre társz minden előtt, ami új! 12:58-kor a Hold átlép a Rákba, és szentimentális hangulatot hoz magával. Ne bánd!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!