HÉTFŐ, június 5:

09:32-kor a Bakba lépő Hold a tegnapi teliholdas felfordulás után rendet és fegyelmet hoz. Most már fogy a Hold, ami mindent "fogyaszt". Nem csak a kilókat fogyaszthatja, hanem a felesleges holmikat is. Vagyis elkezdhetsz selejtezni. Szedd össze azokat a ruhákat, cipőket, könyveket, konyhai eszközöket, amiket nem használsz, és juttasd el egy jótékony szervezethez!

KEDD, június 6:

Ma egész nap a Bakban jár a fogyó Hold, ami hatékonnyá tesz téged. Kihasználhatod a fogyó Hold erejét, és folytathatod a selejtezést. A kánikulában szívesen vennél új ruhákat, papucsokat, de előtte válogasd át a régieket! Meglátod, mennyi nyári holmi használható még. Ha mégsem, akkor itt az ideje megszabadulni tőle.

Heti holdhoroszkóp június 5-11. (fotó: Shutterstock)

SZERDA, június 7:

10:43-kor a Hold átlép a Vízöntőbe, és a bohókás énedet hozza felszínre. Nem csak az iskolában írhatod fel a táblára a VAKÁCIÓ első betűjét, az Ó-t. A Vízöntő Hold szokatlan dolgokra hajlamosít. Kipróbálnál új ízeket, új színeket, új stílusokat? Vagy a kulturális étvágyad feltámad? Adj teret ezeknek! Nagyon fogod élvezni, ha más impulzusok érnek.

CSÜTÖRTÖK, június 8:

Medárd napja van. Drukkolj, hogy ma ne essen az eső! Mert a hagyomány szerint, ha ma esik, akkor 40 napig esni fog. Bár tudjuk, hogy a június a legcsapadékosabb hónap. A Hold ma marad a Vízöntőben. A Vízöntő levegős jegy, ami aktuálissá teszi a szellőztetést. Csinálj kereszthuzatot! Ezzel kivezeted a bennrekedt rossz energiákat.

PÉNTEK, június 9:

A Hold jegyváltása kettévágja a mai napot: 12:15-ig még a Vízöntőben jár, majd átlép a vizes Halakba. Lubickolni támad kedved. Ne fogd vissza magad! Mehetsz strandra, fürdőbe, vagy otthon tele engedheted a kádat vízzel. Most a víz a leghatékonyabb terápia minden bajodra. Belsőleg is. Szóval ne felejts el sokat inni! Ezzel kimoshatsz minden feszültséget magadból.

Hirdetés

SZOMBAT, június 10:

Egész nap a vizes Halakban jár a Hold, ami aktuálissá tesz mindenféle vizes dolgot. Öntözz, locsolj! Hajat is moshatsz. Ma is elmehetsz strandra, fürdőbe, szaunába. Mindenképpen iktass be mára mosást, felmosást! A hagyomány szerint a fogyó Hold hatékonyan segít a szennyeződésektől megszabadulni. Ilyenkor kevesebb mosószerre van szükség.

VASÁRNAP, június 11:

15:21-kor fog átlépni a Hold a Kosba. Előtte még a Halakban aktuálissá teszi a mosást, locsolást. Utána aktívabbnak és elszántabbnak fogod érezni magad. Ez remek, ha sportolsz, vagy a jövődet tervezgeted. Viszont konfliktust gerjeszthet, ha bárkit, vagy bármit sürgetnél. Szóval ne tedd! Önmagadat sem, mert könnyen megsérülhetsz!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!