HÉTFŐ, május 8:

A fagylalt világnapján a Hold marad a Nyilasban, ami lelkesítően hat rád. Kipróbálhatsz új ízeket, vagy te magad készíthetsz házilag fagylaltot, vagy sorbetet. Több ötletet és receptet találhatsz a neten. Emellett ügyelj arra, hogy semmilyen értelemben ne ess túlzásba! A Nyilas Hold hajlamosít arra, hogy valamit eltúlozz. Ez kerülendő a mai napon.

KEDD, május 9:

01:34-kor a Hold átlép a Bakba. Ez óriási változást hoz, ami különösen az érettségizőknek jó. Segít a koncentrációban és a hatékonyságban. A siker kulcsa a konkrétumokra támaszkodás. Most nem a fikciók, hanem a tények és az adatok ideje jött el. Érettségitől függetlenül hasznos, ha erre figyelsz. Jó hír, hogy a fegyelem most nem okoz nehézséget.

Kedvezően hat ránk a héten a Hold (fotó: Shutterstock)

SZERDA, május 10:

Ma is a Bakban jár a Hold. És továbbra is támogat a koncentrációban és a fegyelemben. Továbbra is jó fényszögekkel kapcsolódik más föld jegyekben járó bolygókhoz, ami hatékonnyá tesz. Érdemes ma olyan döntéseket meghoznod, amelyek hosszú távon meghatározzák a jövődet. Ez is jó hír az érettségizőknek. És mindenki másnak is.

CSÜTÖRTÖK, május 11:

04:06-kor a Hold belép a Vízöntőbe. Mivel fogy a Hold, aktuálissá teszi a szőrtelenítést és a bőrtisztítást. Ha most csinálod ezeket, hosszabb ideig nem kell megismételned. A kertben tanácsos gyomlálnod, ill. a kártevők ellen védekezned. De csak akkor csináld, ha értesz hozzá, és van már valamennyi gyakorlatod! Amennyiben nincs, keress szakembert!

PÉNTEK, május 12:

A Hold ma marad a Vízöntőben. Így a mai nap a tegnapi hasonmása. Szinte mindent ugyanúgy csinálhatsz. Ma is érdemes szőrtelenítened és arcradírral, testradírral megtisztítanod a bőrödet. Illetve a kertben szorgoskodnod, ha értesz hozzá. Közben ne felejtsd el, hogy a Vízöntő Hold hajlamosít a bolondozásra, ami megkönnyíti a dolgodat. Hiszen vidáman minden könnyebb.

Hirdetés

SZOMBAT, május 13:

06:39-kor vált jegyet a Hold: átlép a vizes Halakba. Ez mindenféle vizes tevékenységet aktuálissá tesz: mosást, hajmosást, locsolást, öntözést. Mivel fogy a Hold, hatékony lehet a méregtelenítés pl. teákkal, vagy lábfürdővel. De a szaunázás is jó lehet, ha van lehetőséged ilyesmire. Eközben ne felejts el sokat inni! Ne cukros üdítőket, hanem tiszta vizet!

VASÁRNAP, május 14:

Ma is egész nap a vizes Halakban jár a Hold. Emiatt ma is érdemes mosnod. A régiek szerint, ha fogyó Holdkor mosol, gyorsabban és kevesebb mosószerrel megszabadulhatsz a szennyeződésektől és foltoktól. Nem kell hinned ebben. Elég, ha kipróbálod. És ma is sok folyadékot igyál! Ezzel kimosod a mérgeket a szervezetedből. Ez a legegyszerűbb tisztító kúra.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. május 8-14.: Jól sikerül az érettségi, és minden más is

Rázós helyzetek lehetőségét jelzik a bolygók, ahogyan azt is, hogy érettségizőket ugyanakkor támogatják az égiek. Eltekintve egy-két nehezebb pillanattól, kiváló hét vár ránk a horoszkóp szerint.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!