HÉTFŐ, március 27:

A mai napon nem vált jegyet a Hold, továbbra is az Ikrekben jár. Vagyis továbbra is jól teszed, ha kommunikálsz, kérdezel, egyeztetsz, tanulsz, stb. Most a szellemi táplálék fontosabb lesz számodra, mint a finom a falatok. Az Ikrek levegős jegy. Emiatt tanácsos ilyenkor sokat szellőztetni. És nem ártana légző gyakorlatokat tanulnod, és gyakorolnod. Mit szólsz ehhez?

KEDD, március 28:

12:22-kor a Rákba lép a Hold, ami vizes jegy. Így minden vizes tevékenység aktuálissá válik: locsolás, öntözés, mosás, hajmosás, felmosás és mindenféle vizes házimunkát. Ne feledd, hogy nő a Hold, ami segít, hogy vízben oldott ásványi anyagokkal feltöltsd a szervezetedet. Sajnos tél végére, tavasz elejére kimerültek a vitaminraktáraid.

Napi horoszkóp 2023. március 28. (fotó: Shutterstock)

SZERDA, március 29:

Ma egész nap a vizes Rákban jár a Hold. Továbbra is bármilyen "vizes" tevékenységnek kedvez a Hold: locsolás, öntözés, mosás, hajmosás, szaunázás, fürdés, úszás, madáritatók feltöltése. Mivel nő a Hold, lehet magot csíráztatni, gyógynövényt, vagy fűszernövényt ültetni, vízinövényeket telepíteni. A csírák kifejezetten jót tesznek neked a tavaszi megújulásban.

CSÜTÖRTÖK, március 30:

Továbbra is a Rákban jár a Hold. Továbbra is fontos, hogy eleget, sokat igyál. Húsvét előtti böjtnek, méregtelenítésnek több módja lehetséges. Az egyik, legegyszerűbb mód, ha tiszta vizet, vagy ízesítetlen gyógyteát iszol. Ne panaszkodj, ha többször kell menned pisilni! Ez a természetes, normális: többet iszol, többet mész a vécére.

PÉNTEK, március 31:

Éjfél után pár perccel a Hold belép a tüzes Oroszlánba. Érdemes ma hajat vágatni, mert a növő Oroszlán Hold dússá teszi a hajadat. Szó szerint sörényed lesz később. Ezzel szemben ma kertészeti tilalom van érvényben. Ettől függetlenül figyelj arra, hogy mit eszel, mit iszol. Válogass minőségi ételeket és italokat! Az Oroszlán Hold jó esetben igényes, rossz esetben sznob.

Hirdetés

SZOMBAT, április 1:

Április első napja a bolondok napja. Ne engedd, hogy bárki bolondot csináljon belőled! A Hold továbbra is nő, és az Oroszlánban jár. Ilyenkor a legjobb hajat vágatni, mert gyorsan regenerálódik, és dúsabbá válik. Ugyanígy a dauerolás is meghozza a várt eredményt. A Hold tüzes, energikus jegyben jár, ami jó hatással van rád, ha sportolsz, vagy bármilyen fizikai munkát végzel.

VASÁRNAP, április 2:

12:59-től a Hold már a Szűzben jár. Előtte még az Oroszlán a méltósága és a hiúsága érvényesül. Sőt a növő Holddal nő is. Majd a Szűzbe lépő Hold szerénységet hoz, és hatékonyabbá tesz téged minden értelemben. Nem csak a munkában, hanem pl. javítja a hatóanyagok hatékonyabb beépülését. Vagyis érdemes vitaminokat, ásványi anyagokat bevinned.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!