HÉTFŐ, május 1:

Majálist a Szűz Holdnak köszönhetően nyugodtan ünnepelheted. Minden sejted lelassul, és békére vágyik. Ettől mehetsz valamilyen rendezvényre, de emellett, vagy után szakíts időt pihenésre! Ne feledd, hogy nem csak a telefonodat kell töltőre tenned, hanem magadat is! Csak így fogod bírni a hajtást. A közérzeted szoros összefüggésben van a teljesítményeddel.

KEDD, május 2:

08:10-kor a Hold átlép a Mérlegbe, ami segít, hogy felvedd a fonalat, és belevesd magad a munkába. A Mérleg Hold a csapatszellemet és az együttműködést támogatja. Jó, ha a munkád kapcsolódik másokhoz. Ma bárkivel könnyen megtalálod a közös hangot, ami mindenki megelégedését szolgálja. Közben szellőztess minél sűrűbben, mivel a Mérleg levegős jegy.

Heti holdhoroszkóp 2023. május 1-7. (fotó: Shutterstock)

SZERDA, május 3:

Ma nem vált jegyet a Hold. Így a tegnapi együttműködés és jó hangulat folytatódhat. Nagy valószínűséggel erősödik a kulturális igényed. Ha teheted, munka közben hallgass zenét! Este menj színházba, moziba, kiállításra, vagy hallgass meg otthon egy előadást! És ne felejtsd el, hogy ma is jót tesz a szellőztetés! Ne csak a helyiséget, hanem a fejedet és a tüdődet is szellőztesd ki!

CSÜTÖRTÖK, május 4:

A Hold jegyváltása ketté vágja a mai napot: 16:34-kor lép át a Skorpióba. Előtte még a "csapatjátékos" Mérleg érvényesül. Utána a Skorpió Hold belső marcangolásra hajlamosíthat. Biztos, hogy érzed a holnapi telihold feszítő hatását. Nemcsak benned, hanem körülötted is nő a konfliktus esélye. Jól tennéd, ha kitérnél minden provokáció elől. És ne felejtsd el meglocsolni a növényeket!

PÉNTEK, május 5:

A mai félárnyékos telihold aggodalomra ad okot. Egyrészt maga a telihold mindig két erő egymásnak feszülésével jár. Most a Bika Nap és a Skorpió Hold kerül szembe egymással, ami a türelem és a kötekedés, illetve a béke és a provokáció "harcát" szimbolizálja. A másik aggodalmas tény, hogy a Hold elől a Föld részben kitakarja a Nap fényét (ezért félárnyékos), és tovább növeli a konfliktus veszélyét.

Hirdetés

SZOMBAT, május 6:

Túl vagyunk a teliholdon. Ma már fogy a Hold, de még a tegnapi feszültség nem múlt el teljesen. A Skorpió Holdat használd vizes munkákra: mosás, hajmosás, felmosás, ablakmosás, stb.! A fogyó Hold hatékonnyá teszi a szennyeződésektől való megszabadulást. 22:05 a Hold átlép a Nyilasba. Ez az elalvást nehezítheti, mert felpörget.

VASÁRNAP, május 7:

Anyák napján a Hold már a Nyilasban jár, és túlzásokra hajlamosíthat. Lehetőleg ne vedd meg az egész virágboltot! Édesanyád örülni fog egy kiscsokornak, vagy egy cserepes virágnak is. És a legnagyobb ajándék te magad vagy. Főleg, ha személyesen köszöntöd fel. Egy ölelés és az együtttöltött idő számára a legértékesebb. Ne csodálkozz, ha könnyekig meghatódik!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. május 1-7.: Megnehezíti a hetet a félárnyékos telihold

Pénteken a Skorpió jelében lesz telihold, amely azért szokatlan, mert a részletes holdfogyatkozás hatására félárnyékos lesz. A telihold alapvetően is hozhat nehézségeket, de ez a mostani még inkább fokozhatja a problémákat. A legfontosabb, hogy legyél türelmes, higgadt, visszafogott, akkor nem lehet baj.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!