Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

A hosszú hétvégével induló hét tartogat pár érdekességet neked. Az első, hogy rögtön a hosszú hétvége utáni első munkanapon tanácsos egyszerre használnod a logikát és a diplomáciát. Második, hogy csütörtökön kimagyarázhatod magad, de a pénteki telihold napján ki kellene térned a vita elől. Május első hétvégéjén a ballagások és az anyák napja is megterhelheti a pénztárcádat.

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Ragyogó kedved lesz hétfőn, amit nemcsak a munkaszüneti napnak köszönhetsz. Kedden ne fogd vissza magad: mondd ki, amit gondolsz! A Nap együttáll a Merkúrral a Bikában és segít, hogy józanul fogalmazz. Csütörtök délutántól legyél egyre óvatosabb, nem kéne senkit megbántanod. A pénteki félárnyékos telihold sértődés valószínűségét jelzi. Hétvégén kiengesztelheted, akit kell…

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Hétfőn vigyázz a finom falatokkal, mert még nő a Hold, és téged is "hizlal"! Keddtől kirobbanóan jó formában leszel. Mindenkivel megtalálod a közös hangot, és olyan ügyeket is meg tudsz oldani, ami eddig nem ment. A csütörtök látszik a legsikeresebbnek. Bár este már gyengeséget érezhetsz, jó lenne, ha nem betegednél le péntekre. Vitaminokkal erősítsd a szervezetedet! Hétvégén pihenj, ha lehet!

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. április 29-május 5.: Feszültséget jelez a szerelemben a telihold

Nem lesz könnyű igazából senkinek sem az előttünk álló hét. A telihold igencsak megcincálhatja a párkapcsolatokat. A figyelem, a türelem, a megértés, az ölelések most különösen fontosak lesznek. Ezzel a hozzáállással biztosan nem lesz semmi baj...

Tovább olvasom

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Egész héten békítő szerepet kell betöltened. Több olyan szituációt mutatnak a bolygók, amikor rajtad múlik, hogy két ember egymás torkának esik-e vagy sikerül megtalálniuk a közös nevezőt. Ez nem fog nehezedre esni pénteken és szombaton. Neked is jobb, ha a béke tartósítható. A hétvége két szempontból is mozgalmasnak ígérkezik: középiskolai ballagás és anyák napja is ekkor lesz.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Május első napjaiban vigyázz az egészségedre! Egyrészt más nem vigyázhat rá helyetted, másrészt kár lenne hosszabb időre kiesned a munkából és az izgalmas programokból. A pénteki telihold félárnyékos lesz, ami beárnyékolhatja a kedvedet és a közérzetedet. Igyekezz több nyers zöldséget és gyümölcsöt enni! Szellőztess minél többet és/vagy legyél sokat a friss levegőn! Hétvégén pláne!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Béke száll meg hétfőn, amelyet békés konstellációknak köszönhetsz. Keddtől indul a munka. Érdemes már reggel "to do" listát írnod, mert ez garantálja most a hatékonyságot. Ne ijedj meg, ha csütörtök délutántól több konfliktusnak leszel szem- és fültanúja! Szerencsés vagy, ha te nem keveredsz bele. Pénteken egy félárnyékos telihold nehezíti a harmónia megőrzését. Ennek hétvégére nyoma sem lesz.

Szűz havi horoszkóp

Telihold és részleges holdfogyatkozás lesz pénteken (Shutterstock)

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Amilyen kedvezően indul május első hete, olyan ramazúrit sejtet a pénteki félárnyékos telihold. A félárnyékos azt jelenti, hogy a Föld részben kitakarja a Hold elől a Nap fényét. A teliholdtól mindenki meg szokott bolondulni, a félárnyékos kitakarás ezt még felfokozza. Szóval több lehet az összezördülés. Maradj ki, és semmit ne vegyél magadra! Vasárnap ne felejtsd el felköszönteni az édesanyádat!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Mindegy, hogyan indul a heted. Mindegy, mennyi munka vár rád. Mindegy, most ballagsz-e vagy sem. Nagyon vigyázz a testi és lelki épségedre a hét második felében! Pénteken lesz egy félárnyékos telihold, ami beárnyékolhatja a közérzetedet. Megbánthat valaki, amit most rosszabbul viselsz, mint máskor. Szombatra begyógyulhatnak a sebeid. Akkor is, ha ő észre sem vette, hogy megbántott…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Mondhat neked bárki bármit, te azt teszed, ami jól esik. Igazad van, a hétfői szabadnapodon nyugodtan megteheted. De keddtől a munkában legyél tekintettel a többiekre! És ne nevesd ki őket, ha lassabbak és/vagy bizonytalanabbak nálad! A pénteki félárnyékos telihold konfliktus és sértődés veszélyét jelzi. Ezt meg kellene előznöd, mert a végén te kerülsz hátrányba. Vasárnap remek passzban leszel.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

10 tipp a hétköznapok boldogságáért

A boldogság mindenkinek mást jelent, de mindenki egyformán megérdemli! A következő tippekkel mindenki csempészhet egy kis plusz színt az életébe, ami igazán felvidítja még a szürke hétköznapokon is.

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Jól indul a májusod: hétfőn és kedden is lesznek szuper fényszögek, amelyek elégedettséggel töltenek el. Ezek után nem érted, hogy mi történik. A pénteki félárnyékos telihold már csütörtöktől érezteti hatását. A félárnyék azt jelenti, hogy a Föld részben kitakarja a Hold elől a Nap fényét. A teliholdtól ingerültek szoktak lenni az emberek. Ezt hatványozza a félárnyékos telihold. Szóval csak türelem és nyugalom…

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

"Palotaforradalom" készülődik a bolygók szerint. A pénteki félárnyékos telihold nem kedvez a munkahelyi ambícióidnak. Most szó szerint és átvitt értelemben is árnyékban kellene maradnod, ha jót akarsz magadnak. Akkor is, ha a főnököd a saját pozíciója féltése miatt téged piszkál! Ha sikerül passzívnak maradnod, akkor megúszod. Hétvégén ünnepeld az édesanyádat!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

A május felemás módon indul. A hét első felében többségében kedvező fényszögek segítik a kommunikációt és a csapatszellem fenntartását. Csütörtök délutántól már érezteti hatását a pénteki félárnyékos telihold. Téged megdöbbent, hogy egyesek milyen indulatosak lesznek, ha az érdekeiket sérülni hiszik. A hétvége mozgalmasnak ígérkezik a ballagás és az anyák napja miatt.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Igaz történet: Viki és a figyelmeztető jelek

Ígéretesnek tűnő terveket fontolgatott igaz történetünk főszereplője, Viki, ám mielőtt belevágott volna a megvalósításba, sorra érkeztek a figyelmezető jelek. Vajon mi a magyarázat jelenségre?

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!