HÉTFŐ, február 27:

Bármennyire sajnálod, még nincs vége a télnek. Ma az Ikrek Hold levegős jellege szelet hozhat. A szél kisöpör minden szennyet a levegőből és fejedből is. Használd fel ezt tudatosan, és engedj el minden mérgező gondolatot! Helyette fókuszálj a vidám dolgokra! Megnézhetnél egy vígjátékot, vagy hallgathatsz humoristákat! De csak olyat, ami megnevettet!

KEDD, február 28:

Február utolsó napján az Ikrek Hold reggelre virradóan nyugtalan álmokat jelez. Napközben nem lesz könnyű megszabadulnod a nyomasztó álom emlékétől. Álmos könyvek bújása helyett ülj le, hunyd le a szemedet, és írd át az álom végét! Úgy, hogy happy end legyen! Te vagy a "forgatókönyv író". Vagyis megteheted. Az Ikrek Hold élénk képzelő erőt hoz ehhez.

Heti holdhoroszkóp 2023. február 27-március 5. (fotó: Shutterstock)

SZERDA, március 1:

Március első napján a tavaszt becsempészheted az otthonodba egy kis virággal. Kora hajnalban a Rákba lépő Hold miatt ma mindenképpen iktass be mosást és viráglocsolást! De nem csak a növényeidnek fontos a folyadék, hanem neked is. Szóval kényeztesd ma magad különleges teával! Legyen illatos és finom! Így több érzékszerveddel élvezheted.

CSÜTÖRTÖK, március 2:

Még ma is a Rákban jár a Hold. Szóval ma is moshatsz, locsolhatsz, teázhatsz. Ezen a napon a hagyomány szerint fodrászati és kerti munka tilalom van. Ezeket lehetőleg ne mostanra időzítsd! A modern kor embere fenntartásokkal fogadja az ilyen tilalmi napokat. Holott bizonyára volt alapja és értelme a régi megfigyeléseknek.

PÉNTEK, március 3:

Félbevágja a mai napot a Hold jegyváltása. 16:17-ig még a Rákban jár a Hold, ami szentimentálissá tesz. Utána az Oroszlánba lépve azt javasolja, hogy aktív, mozgalmas programmal töltsd meg a nap hátralevő részét. Sötétedésig több kerti munkát csinálhatsz: pl. ültethetsz fát. Már ha van kerted. Ha nincs, akkor a szobanövényeket ültesd át!

Hirdetés

SZOMBAT, március 4:

Március első szombatján továbbra is az Oroszlánban jár a Hold. Élvezd ki a hétvége adta lehetőségeket! Az Oroszlán játékos jegy. Ezzel összhangban kereshetsz játékos programot: bobozás, bowlingozás, billiárdozás, vagy társasjátékozás barátokkal, családdal. Meglátod, szívesen csatlakoznak hozzád. Az Oroszlán Hold vonzóvá tesz, ha jó kedvvel teszed mindezt.

VASÁRNAP, március 5:

Egész nap az Oroszlánban jár, és nő a Hold. Hamarosan telihold lesz, ami növeli a feszültséget benned és körülötted. Vigyázz, mert az Oroszlán büszke és hiú! Te és/vagy a közeledben lévő emberek megsértődhetnek, ha nem kapnak elég figyelmet és tiszteletet. Jogosan. De pont a sértődés az, ami a mai napon kerülendő…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!