HÉTFŐ, november 13:

Az újhold 10:28-kor lesz. Ez az újhold a Skorpió jelében lesz, ami a legjobb esély a testi, lelki, szellemi regenerációra. Ha betegeskedsz, vagy megoldhatatlannak tűnő kihívással bajlódsz, akkor az újhold kimondottan kedvező rád nézve. Már csak azért is, mert a Mars is csatlakozik a Naphoz és a Holdhoz, ami ambíciót hoz. És legyőzhetetlennek érzed magad.

KEDD, november 14:

03:23-kor a Hold átlép a Nyilasba, és egészen más hangulatot és energiaszintet hoz neked. Lelkesebb és optimistább leszel. Mivel már nő a Hold, a beépítés, beépülés válik aktuálissá. Szóval érdemes tápláló pakolással kényeztetned a bőrödet. Ilyenkor hatékonyabban, nagyobb mértékben hasznosulnak a jótékony anyagok belsőleg és külsőleg egyaránt.

A heti holdhoroszkóp szerint a hétfői újhold a regenerációban segít (fotó: Shutterstock)

SZERDA, november 15:

A Nyilas Hold a mai napodat aktívvá, sőt pörgőssé teszi. Tuti, hogy nem bírsz egy helyben maradni. Menj gyalog, vagy sétálj, sportolj! Vagy rakj rendet az irodában, a kamrában, a cipős szekrényben! Hihetetlen gyorsan fogsz végezni mindennel. A növő Hold arra is jó, hogy ma süssél valamit, mert most nagyra, magasra fog nőni.

CSÜTÖRTÖK, november 16:

A Hold 08:42-kor a fegyelmezett, koncentráló és mazochista Bak jelbe lép, ami fegyelmezetté, koncentrálni képessé és kissé mazochistává tesz téged. Nem fogsz panaszkodni a munkára a mai napon, mert tisztában vagy azzal, hogy attól nem lesz jobb. Közben tudj róla, hogy ma kertészeti és fogászati tilalom van érvényben!

PÉNTEK, november 17:

A Bak Hold azt javasolja, hogy ma szánj időt a tervezésre: gondold át az év hátralévő időszakát! Most van elég türelmed ilyesmihez. Elég józan, fegyelmezett és céltudatos vagy. Jól tennéd, ha leírnád a dátumokat, a feladatokat, a költségeket, stb. Mára is fogászati tilalom van érvényben. Ez azt jelenti, hogy csak akkor menj fogorvoshoz, ha halaszthatatlan!

Hirdetés

SZOMBAT, november 18:

A Hold jegyváltása félbevágja a mai napot. 12:27-ig a Bak Hold még a tervezésre jó. Utána a Vízöntőbe lépő Hold "megbolondít": minden a feje tetejére állhat, mégsem bánod. Próbálj ki új dolgokat! Te vagy a korlát. Vagyis ma bármi megtörténhet. Nem baj, ha hidegebb van már. Ettől még fontos, hogy sokat szellőztess. Nem kell hosszan, nehogy megfázz!

VASÁRNAP, november 19:

Erzsébet napon még a Vízöntőben jár a Hold, és megtréfál (pl. az időjárás). Semmin sem szabad meglepődnöd. De fontos, hogy rétegesen öltözz: ha meleged van, levehess egy réteget, ha fázol, felvehess egy réteget. Semmiképp sem szabad megfáznod. Közben szellemi táplálékra is nagy szükséged lenne. Menj színházba, múzeumba, koncertre!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. november 13-19.: Ez a hét egészen különleges lesz...

Egészen különleges lehetőségeket jeleznek most a bolygók. Csodaszép napokra számíthatunk ugyanis a második novemberi héten. Érdemes élni a kínálkozó, s talán vissza nem térő lehetőségekkel. S hogy mi mindenre számíthattok? A heti horoszkópból kiderülnek a legfontosabb részletek.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!