HÉTFŐ, október 16:

A Skorpió Hold nem teszi a hétfődet szerethetővé. Mivel szélsőséges hangulatot hoz: vagy örülsz az ősznek, vagy gyászos hangulatba kerülsz. Napról napra hidegebb van. De ha elromlik az idő, még nem kell a kedvednek is elromlania. Ne feledd, hogy a vizes jegyben járó Hold aktuálissá teszi a locsolást, a mosást és mindenféle vizes házimunkát is!

KEDD, október 17:

A mai nap a tegnapi mása. A Hold marad a Skorpióban. Majd 21:37-kor vált jegyet. Mára talán rájöttél, hogy az aktuális hangulatodért te is felelős vagy. Nem szabad a Holdra, vagy a körülményekre fognod. Befolyásolhatják, de nem határozhatják meg a kedélyedet. Ne felejts el ma is locsolni, mosni! És igyál sokat! Nő a Hold, ami segíti a kolloid, oldott ásványi anyagok beépülését.

Fotó: Shutterstock

SZERDA, október 18:

A Hold már a Nyilasban jár, és te kimászol a gödörből. Lelkesedésed és energiáid is topon lesznek. Sok terved lesz mára, amiket lépésről lépésre tudsz megvalósítani. Nem szabad kapkodnod, mert elfogy a lendületed. Jól tennéd, ha listát készítenél a teendőkről, és nem 1 nap alatt akarnál mindent kipipálni. A lelkesedés stratégia nélkül hiábavaló.

CSÜTÖRTÖK, október 19:

Jó hír, hogy semmiről nem maradtál le: még ma is a Nyilasban jár a Hold. Ez továbbra is lelkesedéssel, energiával és lendülettel tölti meg a napodat. Ma süthetsz, befőzhetsz és sportolhatsz is. Ha ezek bármelyikére szakítasz időt, garantált a siker. És ez a sikerélmény generátorként működik. Szóval kedved lesz újabb és újabb területen kipróbálni magadat.

PÉNTEK, október 20:

A hosszú hétvége előtti péntek őrült kapkodásra hajlamosítja az embereket. Te ne állj be ebbe a sorba! Hiszen szombaton és vasárnap is nyitva lesznek a boltok. Hajnalban Bakba lépő Hold józanságot és mértéktartást hoz neked (is). És segít hatékonyan haladnod a munkáddal és minden más dolgoddal. Ma fogászati és patyolat tilalom van.

Hirdetés

SZOMBAT, október 21:

A Bak Hold ma is fegyelmezettséget, józanságot és mértéktartást hoz. Szóval jók az esélyeid arra, hogy hatékony legyél akkor is, ha beszerző körútra mész, akkor is, ha otthon szorgoskodsz, akkor is, ha útra kelsz, akkor is, ha dolgoznod kell. De ne válj önsanyargatóvá! Nem szabad túlzásba vinned a hatékonyságot. Az arany középút megtalálása a cél.

VASÁRNAP, október 22:

A Hold 08:06-kor lép át a Vízöntőbe, ami a hagyományoktól való eltérést szorgalmazza. Mindegy, hogy a korábbi években mit csináltál ilyenkor. Mindegy, hogy a hosszú hétvégéket hogyan használtad ki. Most próbálj ki új dolgokat! Nem baj, ha nincs benne gyakorlatod. Nem baj, ha izgulsz. Az új élmények garantáltan felvillanyoznak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!