HÉTFŐ, január 29:

A Hold a Szűzben jár, és fogy. A régiek szerint a Szűz fogyó Holdnál lehet a leghatékonyabban takarítani. Érthető, hiszen a Szűz a precizitás, a fogyó Hold a selejtezés. Ma lesz türelmed minden sarokba benyúlni, minden fiókot átnézni, stb. Emellett érdemes lenne méregteleníted. Ne csinálj nagy hűhót! Egyszerűen egyél kevesebbet, és igyál tisztító teát!

KEDD, január 30:

09:04-kor a Hold belép a kedves és tapintatos Mérlegbe. Emiatt fontos számodra, hogy kedves és tapintatos emberekkel vedd körbe magadat. Miközben sérti a füledet a durva, trágár stílus. Ettől még nem szabad "borsószem királykisasszonnyá" válnod. De ne feledd, hogy te példát mutathatsz! Ha te udvariasan beszélsz, jobb eséllyel a másik is udvariasan fog válaszolni.

A Mérleg Hold harmóniát jelez a hét elején (fotó: Shutterstock)

SZERDA, január 31:

Január utolsó napján a Mérleg Hold továbbra is érzékennyé tesz téged. Zavar a durva, trágár stílus. Nem tudsz ízléstelen poénokon nevetni, nem akarsz jó pofát vágni morbid humorhoz. A Mérleg a kiegyenlítődésre, harmóniára és békés megoldások megtalálására való hajlam. Szeretnéd, ha nem lennél ezzel egyedül. Jók az esélyeid, mert a Mérleg törekvése: "együtt".

CSÜTÖRTÖK, február 1:

Mivel csak 21:36-kor vált jegyet a Hold, ma is a kulturált stílus híve leszel. Szó szerint is veheted a kultúrát. Keress kulturális programot: menj színházba, moziba, kiállításra, koncertre! Ezek mellett mindenképpen szellőztess ki alaposan! Az ágyneműdet, a plédeket és a díszpárnákat is kiteheted pár percre, ha száraz az idő.

PÉNTEK, február 2:

A Hold már a Skorpióban jár, ami harciasabb, szenvedélyesebb stílust hoz magával. Ne lepődj meg, ha a fellépésed ennek megfelelően változik! A szenvedéllyel nincs baj. Addig, amíg a másik fél nem érzi magát megtámadva. A vizes jegyben járó Hold miatt ne felejtsd el meglocsolni a növényeidet! És moshatsz is.

Hirdetés

SZOMBAT, február 3:

Ma is a Skorpió szenvedélyessége érvényesül. Megint az a kérdés, hogy a szenvedély hogyan nyilvánul meg. De nem csak erről szólhat a napod, hanem az egészséged megőrzéséről is: főzzél fűszeres, illatos, egzotikus levest, vagy teát magadnak! Mivel fogy a Hold, ezek lehetnek méregtelenítő hatásúak. És továbbra is aktuális a locsolás, mosás, felmosás, stb.

VASÁRNAP, február 4:

07:27-kor a Hold átlép a lelkes Nyilasba, ami fellelkesít téged. Innentől erősnek és tettre késznek érzed magad. Ez jó arra, hogy sportolni menj, vagy nagytakarítást csinálj. Utána mindenképpen jutalmazd meg magadat! De semmiképp sem egy kalória bombával! Válassz inkább gyümölcs, vagy fehérje turmixot, esetleg salátát! Készítsd el látványosan!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. január 29-február 4.: Káprázatosan búcsúzik a január

Egészen káprázatos lehetőségeket jeleznek a bolygók január utolsó napjaiban. Bármit is tár eléd a sors, most mindenképpen érdemes elfogadni és élni azzal. Nagyszerű időszak az éves tervek újra gondolására is. Ne hagyd elúszni a kedvező alkalmat!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!