HÉTFŐ április 10:

Marad a Hold a Nyilasban, és nem lesz fényszöge egész nap. Ez ritkaság, és az asztrológiában ami ritkaság, az nagy erővel bír. Ez most pontosan azt jelenti, hogy a mai nap egy üres lap. Te azt írhatsz bele, amit akarsz. Jönnek a locsolók. Fogadhatod őket örömmel, vagy megteheted, hogy elbújsz előlük, és elmész egy olyan helyre, ahol nem találnak meg.

KEDD április 11:

Este, napnyugta után vált jegyet a Hold. Tehát a mai napon is a Nyilas Hold hat rád. Azt tanácsolja, hogy iktass be valami aktivitást. Jót tenne, ha lemozognád a sok húsvéti finomságot. Már fogy a Hold, ami segít a kalóriák égetésében. Eközben nem bírsz magaddal és a hormonokkal. Jogos, hiszen itt a tavasz. A szerelem nemcsak normális, de aktuális is.

Heti holdhoroszkóp (fotó: Shutterstock)

SZERDA április 12:

Ma már a Bakban jár a fogyó Hold, ami fegyelmezettséget és koncentrációt hoz magával. Ez jól jön a rövid munkahéten. Most jó az esélyed arra, hogy hatékonyan tudj koncentrálni az aktuális feladatodra. Jót tenne, ha listát írnál a teendőkről, és prioritást állítanál fel. Ezzel nagyobb esélyed nyílik az konkrét eredmények és célok elérésére.

CSÜTÖRTÖK április 13:

Mivel csak éjjel vált jegyet a Hold, ma is a fegyelem, a koncentráció és a hatékonyság fog segíteni neked. Legyen szó munkáról, tanulásról vagy bármi másról! A fogyó Hold aktuálissá teszi a méregtelenítést és a fogyókúrát. De nem szabad sanyargatnod magad. Nem a szenvedés a cél. Bölcsen tennéd, ha megtalálnád az arany középutat.

PÉNTEK április 14:

A Vízöntő Hold fellélegzést jelent, és játékosságra hív. Engedd, hogy a gyermeki részed érvényre jusson! Ez jelenthet kézműveskedést és/vagy tréfás meglepetést. Csak arra ügyelj, hogy még véletlenül se bánts meg valakit! Kalkuláld be, hogy nem mindenkinek jó a humorérzéke! Vagy legalábbis nem olyan jó, mint neked. Ez nem hiba. Nem vagyunk egyformák. Szerencsére.

Hirdetés

SZOMBAT április 15:

A mai napon is marad a Hold a Vízöntőben. A Vízöntő levegős jegy. Jól tennéd, ha minél több időt töltenél a szabadban. Szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet! Itt a tavasz. Mehetsz sétálni, kirándulni, vagy a kertedet rendbe teheted. Mivel fogy a Hold, gazolhatsz, kiszedhetsz, vagy megmetszhetsz olyan növényeket, amelyek túlságosan elterpeszkedtek.

VASÁRNAP április 16:

Nem sokkal éjfél után a Hold átlép a Halakba, és teljesen megváltoztatja a hangulatodat. A fogyó Hold a régiek szerint segít, hogy vízzel megszabadulj mindenféle kosztól, szennyeződéstől, folttól. Nem, vagy csak egészen kevés mosószerre lesz szükséged. Amennyiben méregteleníteni, vagy fogyókúrázni akarsz, akkor azt tedd valamilyen gyógyteával!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. április 10-16.: Izgalmas változásokat jeleznek a bolygók

Ünneppel kezdődik a hét, amely azért különleges nap, mert nem lesz fényszög az égen. Mindez azt jelenti, hogy szabadon dönthetünk, mivel és hogyan töltjük a húsvét hétfőt. Vénusz, a kisszerencse, a szerelem és szépség bolygója jegyet vált, és az Ikrekbe lépve izgalmas lehetőségeket hoz mindenkinek...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!