HÉTFŐ, október 2:

Bikában jár a Hold, és fogy. Ez a két paraméter a szépítkezésben hatékonnyá teszi a szőrtelenítést és a bőr szennyeződéstől való megtisztítását. Ha mára időzítesz ilyesmit, akkor tartós és látványos eredményt érsz el. A környezetedet is szépítheted. De mielőtt új díszpárnákat, plédeket, vagy őszi dekorációt tennél ki, alaposan porszívózz ki, ill. portalaníts!

KEDD, október 3:

07:02-kor lép át a Hold az Ikrekbe. Tudtad, hogy az Ikrek csillagkép egy testvérpár, ahol - a magyar mondavilágban - az egyik fiú, a másik lány? Vagyis a mai napon ellenkező nemű emberekkel testvéri együttérzést tapasztalhatsz, ami mentes a szexustól. Így szellemi magasságba emelheted a férfi - nő kapcsolatot. Oda ahol, már csak az ember számít.

A Bika jegyéből indul a Hold, és már kedden belép az Ikrekbe (fotó: Shutterstock)

SZERDA, október 4:

Marad a Hold az Ikrekben. Ma is az intellektus győz a nemiség felett. Ezzel párhuzamosan a segítségnyújtás. Ugyanis a magyar monda szerint az árván maradt testvérpárt/ikerpárt a faluban senki sem fogadta be. Egyszer elmentek az erdőbe, és utána senki sem látta őket. Isten a csillagok közé emelte őket annak jelképeként, hogy az árvákon segíteni kell. De nem csak az árvákon.

CSÜTÖRTÖK, október 5:

A Hold 14:32-kor lép át a Rákba. Előtte még az intellektus, utána az érzelmek dominálnak. Ez a kettősség könnyen megfér egymás mellett. Hiszen szükséged van az eszedre és a szívedre is. Vannak olyan emberi kapcsolataid, ahol az ész vezet, és vannak olyanok, ahol a szív. Egyik se jobb, vagy fontosabb a másiknál. Ez lehet a mai nap tanulsága.

PÉNTEK, október 6:

A Hold még ma is a Rákban jár. Így aktuális a locsolás és mindenféle vizes házimunka: mosás, felmosás, ablakmosás, hűtőszekrény mosás, stb. A vizes jegyek a lakás vizes helyiségei. A Skorpió a wc, a Halak a fürdőszoba, a Rák a konyha. Emiatt most az utolsó, a konyha van soron. Mivel fogy a Hold, ma a konyha takarításával haladhatsz látványosan.

Hirdetés

SZOMBAT, október 7:

Még a Rákban jár a Hold, ami jó hír, mert nem maradtál le semmiről. Ha tegnap nem volt időd, vagy erőd takarítani, akkor ma is megteheted. Közben ne felejtsd el meglocsolni a növényeidet! Vizes jegyben járó Hold szerint szomjasak a növények, ill. most hatékonyabban használnak fel minden csepp vizet. A szervezetedet se hagyd kiszáradni!

VASÁRNAP, október 8:

A Hold 01:24-kor lép át az öntudatos Oroszlánba. Ettől megnő az önbizalmad, és több elismerésre, dicséretre vágysz. Ha megkapod, akkor mindenkivel kedves, előzékeny és barátságos leszel. De ha nem, akkor átmész duzzogó gyerekbe. Vigyázz, mert van, aki ezt jól tolerálja, és van, aki nem! Kár lenne ilyesmi miatt barátokat veszítened.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. október 2-8.: Csodaszépen indul a hónap

Kiváló lehetőségeket jeleznek a bolyók az első októberi hétre. Most tényleg minden a lehető legkedvezőbb, hogy éljünk a lehetőségekkel, és megvalósítsuk a céljainkat.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!