HÉTFŐ, október 30:

A Hold 16:07-ig még a Bikában jár, és már fogy, ami kimondottan kedvez a bőrtisztításnak és a szőrtelenítésnek. Ha most csinálod, akkor az eredmény tartós lesz. 16:07-kor átlép az Ikrekbe, és téged jobban fog érdekelni, hogy jól informált légy. A híreket olvasod, nézed. Tartasz attól, hogy lemaradsz valamiről. Pedig ilyesmitől nem kell félned…

KEDD, október 31:

Marad a Hold az Ikrekben, és az információ áramlást támogatja. Tudtad, hogy a Halloween eredeti neve "all hallows' evening", magyarul "minden szentek estéje", ami október 31-ről november 1-re virradó éjszaka van. Az angolszász kultúra az ősi kelta hagyományokból emelte át ezt az ünnepet, ami mára jelmezes felvonulássá és bulizássá alakult át.

Heti holdhoroszkóp (fotó: Shutterstock)

SZERDA, november 1:

A Hold még az Ikrekben jár, és csak 22:30-kor lép át a Rákba. A keresztények november 1-én, Mindenszentek napján eredetileg azokat a szenteket ünneplik, akiknek nem jutott külön nap a Gergely naptárban. Ma zárva lesznek az üzletek, és a legtöbben a temetőbe viszik a virágokat és mécseseket, de megteheted mindezt otthon is.

CSÜTÖRTÖK, november 2:

Kevesen tudják, hogy a keresztények november 2-án, Halottak napján az elhunyt szeretteikre emlékeznek. Valamiért ezt november 1-re csúszott át. A Rák Hold a mai napot szentimentális, romantikus érzelmekkel színezi be. A családod, a szüleid, a nagyszüleid fontossá válnak. Látogasd meg őket, csinálj családi programot! Ha erre nincs mód, legalább hívd fel őket telefonon!

PÉNTEK, november 3:

Élvezd ki, hogy a Hold még mindig a Rákban jár. Még ma sem késő meglátogatnod, vagy felhívnod a szüleidet, a nagyszüleidet. Ne kötelességből tedd, hanem örömmel és szeretettel! Emellett a klasszikus, vizes programok aktuálisak: mosás, felmosás, locsolás, és sok folyadék ivása. Ne várd meg, amíg szomjas leszel! Akkor már "késő".

Hirdetés

SZOMBAT, november 4:

08:21-kor lép a Hold az Oroszlánba. Ma érdemes hajat vágatni, mert az Oroszlán Hold "sörényt" varázsol, ha ma mész fodrászhoz. Az Oroszlán kedveli a fényt és a fényes holmikat. Egyre korábban sötétedik. Ez esélyt ad arra, hogy egyre korábban élvezd a fényeket otthon: gyertyák, mécsesek, solár lámpák, stb. Mielőtt bevásárolnál, nézd meg, mit rejt a szekrény!

VASÁRNAP, november 5:

Marad a Hold az Oroszlánban. Továbbra is hiányolod, keresed a fényt. Igyekezz hideg, fehér fény helyett meleg, napfrekvenciájú izzókat, lámpákat használni! És amint besötétedik, gyújts gyertyát, vagy mécsest! Egészen megváltozik a hangulatod ettől. Vigyázz az illat gyertyákkal, mert vannak tömények! Te is készíthetsz ilyesmit, ha illóolajat használsz. De olvass utána előbb!

Ez is érdekelhet

Novemberi horoszkóp 2023.: komoly változások jönnek

November elején a Szaturnusz, a nagy sorsbolygó befejezi hátrálását, és elindul előre, a Merkúr pedig 10-én a Nyilas jegyébe lép. Feszültséget és segítő hatásokat is jócskán jeleznek az égi folyamatok. Hogyan hat mindez a csillagjegyedre? A novemberi horoszkópból minden kiderül!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!