HÉTFŐ, szeptember 11:

Büszke lehetsz magadra. Az Oroszlán Hold ma abban támogat, hogy összegyűjtsd, mi mindenért lehetsz büszke magadra. Közben az is fontos, hogy ne kevered össze a büszkeséget a beképzeltséggel, és semmiképp se dicsekedj. Viszont megjutalmazhatod magad. Az Oroszlán imádja a csillogó tárgyakat, ékszereket, ruhákat. Keress olyasmit, ami megfizethető!

A Szűz újhold új időszakot jelez (fotó: Shutterstock)

KEDD, szeptember 12:

Marad a Hold az Oroszlánban. Vagyis folytathatod a felsorolást: mi mindenért lehetsz büszke önmagadra. Sok nehézségen túl jutottál. Sok kihívást letudtál. Sok problémát megoldottál. Gondolj erre, amikor az előtted álló akadály miatt aggódnál! Az Oroszlán szereti önmagát. Ezt ma használd, mert ebből nyerhetsz erőt, bátorságot és meggyőződést, hogy legyőzhetetlen vagy.

SZERDA, szeptember 13:

07:19-kor a Hold átlép a Szűzbe, és gyökeresen megváltozik a motivációd. Az eddigi büszkeséget felváltja a szolgálatkészség és a szorgalom. Ezek azért hasznosak, mert ezek nélkül nem jutsz egyről a kettőre. A Szűz jegy hisz a számokban, a konkrét tényekben és a kitartásban. Eközben ügyelned kell a táplálkozásodra. Próbálj meg kímélő ételeket enni ma!

CSÜTÖRTÖK, szeptember 14:

Újhold előtti napon izgatottságot érezhetsz. Jogos, hiszen holnap az újhold egy új ciklust indít el. De ma még fogy, ami remek lehetőség pl. a méregtelenítésre, a selejtezésre és a takarításra. A Szűz Hold az aprólékosságban segít. Vagyis eldugott sarkokban, szekrények alján, hűtő mélyén is lesz türelmed rendet rakni. A Szűz fogyó Hold a legjobb a takarításra a régiek szerint.

PÉNTEK, szeptember 15:

03:41-kor Szűz újhold lesz, ami a stratégiában és a tervszerűségben a legjobb "partner". Ezek olyan tulajdonságok, amelyek pont aktuálisak. Itt az ősz. Új terveket kéne készítened. Ebben támogat a mai újhold. 19:45-kor a Hold átlép a Mérlegbe, és téged intenzívebben fog foglalkoztatni pl. a párkeresés. Itt az ideje randizni.

Hirdetés

SZOMBAT, szeptember 16:

Marad a Hold a Mérlegben. A levegős Mérleg kedvez a kommunikációnak, a tanulásnak, az utazásnak és a diplomáciának. Ragadj meg minden alkalmat ilyesmire! És ne felejts el szellőztetni. Ezen kívül legyél minél többet a szabadban! Ebédelhetsz a parkban, vacsorázhatsz az erkélyen, vagy a teraszon. Ér természetesen folytathatod a randizást. Ha van már párod, akkor vele randizz!

VASÁRNAP, szeptember 17:

Ez egy csodás vasárnap lesz, amit a Mérleg Hold igyekszik minél szebbé varázsolni. Persze nélküled nem fog menni. Tőled függ, hogy ma mit teszel önmagad és a környezeted megszépítéséért. Remek lehetőségek nyílnak meg mindkettőre. Készíthetsz otthoni arcpakolást (ne felejtsd ki a nyakadat és a dekoltázsodat!). Már nő a Hold, ami több hatóanyag felszívódását segíti elő. Ki ne hagyd!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. szeptember 11-17.: Csodás új lehetőségek jönnek

Ez a hét igazán nagyszerűen alakul a bolygók jelzése szerint. A pénteki Szűz újhold számos újdonságot, a megújulás, az újítás lehetőségét jelzi. Éljetek vele mindenképpen!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!