HÉTFŐ, április 15:

Ma a Hold egész nap a szentimentális, érzékeny, sértődékeny Rákban jár. Szóval ne lepődj meg, ha szentimentális, érzékeny és sértődékeny leszel egész nap. Az asztrológiában a Hold a Rákban otthon van, domicil, vagyis itt a legerősebb. Emiatt a családod, a szüleid, különösen az édesanyád személye fontos. Mindemellett ne felejts el locsolni, mosni, és sok folyadékot inni!

KEDD, április 16:

04:24-kor a Hold átlép a büszke, hiú Oroszlánba. A hiúsággal semmi gond, mert igényességet hoz. Mivel még nő a Hold, érdemes ma hajat vágatni, mert a növő Oroszlán Hold dússá teszi a hajadat. Szó szerint sörényed lesz később. Emellett figyelj arra, hogy mit eszel, mit iszol. Válogass minőségi ételeket és italokat! Az Oroszlán Hold jó esetben igényes, rossz esetben sznob.

A heti holdhoroszkóp szerint most nagyon jól hasznosulnak a szervezetünkben a tápláló anyagok (fotó: Shutterstock)

SZERDA, április 17:

Marad a Hold az Oroszlánban. Tehát ma is fontos, hogy igényes legyél azzal, amit teszel, mondasz, eszel, iszol, magadra kensz. Utóbbinál vedd figyelembe, hogy még nő a Hold, ami hatékonyabbá teszi az ásványi anyagok, ill. a hatóanyagok felszívódását. Tudtad, hogy az aranyat már Kleopátra is használta arc-, és testpakolásként? Próbáld ki ma!

CSÜTÖRTÖK, április 18:

Ma 16:11-kor lép ki a Hold az Oroszlánból. Eddig még igényled a kényeztetést és csillogó holmikat. Utána a Szűzbe lépő Hold szolidabb stílust hoz belsőleg és külsőleg egyaránt. Munkában hatékonyabbá tesz téged, és javítja a hatóanyagok hatásos beépülését. Vagyis érdemes vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket bevinned.

PÉNTEK, április 19:

A Hold egész nap a Szűzben jár a Hold, amitől a precizitás átcsaphat szőrszálhasogatásba. Előbbi hasznos, utóbbi felesleges. A helyes mérték megtalálása a cél. Emellett figyelj oda, hogy mit eszel! Mivel még mindig nő a Hold, feltöltheted a kimerült vitamin raktáraidat. A Szűz Hold szerint elengedhetetlen, hogy a lehető legtermészetesebb formában vidd be a vitaminokat!

Hirdetés

SZOMBAT, április 20:

Mivel marad a Hold Szűzben, érdemes ma is táplálnod a szervezetedet, bőrödet vitaminokkal, ásványi anyagokkal. Még ma is, a tegnapihoz hasonlóan analitikus kedvedben leszel. Az analizálás, elemzés nem árt, ha nem viszed túlzásba. A megfigyelések szerint a növő Hold kedvez a növények szaporításának, a tőosztásnak, a vetésnek. A régiek azt tapasztalták, hogy most minden gyorsabban nő.

VASÁRNAP, április 21:

Ma hajnalban 05:10-kor a Hold belép a Mérlegbe, ami érzékennyé és békére törekvővé tesz téged. Előbbi miatt lehet, hogy túl reagálsz kisebb nézeteltéréseket. Utóbbi segít, hogy megtaláld a közös hangot. Ezeken kívül a kulturális igényed megnő. Keress színház, mozi, kiállítás, koncert programot! Akár többet is! Meglátod, ez kizökkent a gondok felőrlő malmából.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. április 15-21.: Ez a hét nagyon nagy lehetőségeket rejt

Ezen a héten nagy erejű bolygók nagy erejű lehetőségeket jeleznek, amit már hétfőtől érezni lehet. S hogyan élsz a kínálkozó alkalommal, természetesen rajtad múlik csak. A horoszkóp javaslatai ugyanakkor ezúttal is segítséget nyújtanak.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!