HÉTFŐ, február 12:

Csak 14:26-kor lép ki a Hold a Halakból. Addig még moshatsz, locsolhatsz. Utána a Kosba lépő Hold aktivitást és türelmetlenséget hoz neked (is). Jó lenne, ha nem sürgetnél semmit és senkit. Önmagadat sem. Máskülönben pont az ellentét éred el. Vagyis ahelyett, hogy gyorsan végeznél, még lassabban haladsz. Bármiről legyen szó.

KEDD, február 13:

Marad a Hold a Kosban. Tehát ma is nehezítheti a dolgodat a türelmetlenség. De fantasztikusan energikussá tesz téged. Nem ismersz lehetetlent, nem félsz, keresed a versenyt, és várod, hogy összemérhesd az erődet másokkal. A hideg idő ellenére egy hosszabb szellőztetést mindenképpen iktass be! És tudd, hogy ma fogászati tilalom van érvényben!

A heti holdhoroszkóp szerint a Kos Hold lendületet ad (fotó: Shutterstock)

SZERDA, február 14:

Valentin napon a Hold 16:03-kor vált jegyet. Még ma is fogászati tilalom van. Nem tilos fogorvoshoz menned, csak a népi megfigyelés szerint nem tanácsos. Ne feledd, hogy nő a Hold, ami szerint a szervezeted, ill. a bőröd hatékonyabban befogadja a tápláló anyagokat. Szóval kenj fel valami jó kis pakolást az arcodra és/vagy az egész testedre!

CSÜTÖRTÖK, február 15:

Semmiről nem maradtál le, mert ma is a Bikában jár a Hold. Kényeztetheted magad finom pakolásokkal, amelyek lehetnek illatosak, mert így még finomabb és hatékonyabb. A gurmand éned érvényesül ezen a napon. Ezért főzhetsz valami jót. Kreativitásodra hagyatkozva találj ki egy új ételt. De kereshetsz receptet szakácskönyvben vagy a neten.

PÉNTEK, február 16:

Mivel csak 20:41-kor lép át a Hold az Ikrekbe, addig még a gurmand részed dominál, aki szereti a finomat és a szépet. Szóval főzhetsz, kísérletezhetsz. Vagy tanulhatsz az anyukádtól, nagymamádtól. Az idősek tapasztalatai jól jöhetnek. Persze modernizálhatod a régi recepteket. De előtte el kéne lesned a praktikákat.

Hirdetés

SZOMBAT, február 17:

A mai napon az Ikrek Hold azt tanácsolja, hogy szellőztess egy nagyot! De ne csak a lakást, hanem az ágyneműket és a plédeket is kiszellőztetheted. Persze csak akkor, ha nem túl nyirkos az idő. Emellett a fejedet és a tüdődet is kiszellőztetheted egy nagy sétával. Közben vidám társaságban vidám társalgásra lesz kitűnő esély. Használd ki a lehetőségeket!

VASÁRNAP, február 18:

Marad a Hold az Ikrekben. Szellőztess ma is minél többet! Ezáltal felfrissíted a lakásodat és önmagadat. Emellett a mai nap kitűnő mindenféle megbeszélésre, egyeztetésre, tanulásra. Ugye, tudod, hogy szellemi táplálékra is szükséged van? Csinálhatsz ma kulturális programot. Mehetsz színházba, moziba, kiállításra, koncertre. Kicserélve térsz haza.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. február 12-18.: Újabb változások jönnek

Nemcsak a Valentin-nap lesz a hét eseménye, hanem a Mars és a Vénusz jegyváltása is. Innentől ugyanis már 5 bolygó jár a Vízöntőben, újabb érezhető változásokat jelezve...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!