HÉTFŐ, január 15:

A Hold továbbra is Halakban jár, ami hajlamosít arra, hogy elkalandozzon a figyelmed. Vigyázz, mert ez veszélyes az utakon. És hibázásra is rávehet. Emellett fontos, hogy sok folyadékot igyál. Ne feledd, hogy izzadással, vizelettel és kilélegzéssel sok folyadék távozik a szervezetedből! Aktuális a locsolás, a mosás és mindenféle vizes házimunka.

A heti holdhoroszkóp szerint keddtől kapunk igazán lendületet (fotó: Shutterstock)

KEDD, január 16:

05:49-kor az aktív Kosba lépő Hold, és aktívvá teszi a mai napodat. Egyre több energiád lesz. Generátorként működsz, ha sportolsz, mozogsz: nem fogsz elfáradni, hanem egyre több energiád lesz. Válassz aktív programot! És vond be a családodat, barátaidat, kollégáidat! Együtt még vidámabban megy ez (is). Erről megbizonyosodhatsz ma.

SZERDA, január 17:

Ma egész nap a Kosban jár a Hold. Ez a hét közepén jó hír, mert tele leszel életerővel. A hideg idő ellenére sportolhatsz, élvezheted a tél örömeit. Közben vigyázz a testi épségedre, mert a Kos Hold hajlamosít meggondolatlanságra, kockáztatásra. A Kos Hold játékosságot és vidámságot is hoz. Ettől népszerűvé válsz gyerekek és gyerekes felnőttek körében.

CSÜTÖRTÖK, január 18:

09:13-kor a Hold átlép a Bikába, ami arra jó, hogy kényeztesd magad finom falatokkal és/vagy arcpakolással. Óvatosan az édességgel, mert a növő Hold hízásra hajlamosít. Viszont a növő Holdat használhatod arra, hogy a pakolások nagyobb hatékonysággal épüljenek be a bőrödbe. De legyél óvatos, csinálj próbát! Nehogy allergizáljon valami!

PÉNTEK, január 19:

A Bika Hold ma is a szépérzékedre hat. Mindent és mindenkit meg akarsz szépíteni. Kezdd az otthonoddal! A karácsonyi és szilveszteri díszítést lecserélheted téli dekorációra. Este magadra is jusson időd! A növő Hold továbbra is hatékonnyá tesz mindenféle pakolást, mert most jobban hasznosulnak a hatóanyagok.

Hirdetés

SZOMBAT, január 20:

A Bika Hold még ma is nő, és "hizlal". Szóval még ma is vigyáznod kell a finom falatokkal, a kalóriákkal, ill. a mennyisséggel. A szombati nap vénuszi nap, ami kimondottan szépítkezésre alkalmas. Mehetsz kozmetikushoz, körmöshöz, masszőrhöz. Persze szépítkezhetsz otthon is. 14:59-kor a Hold átlép a nyugtalan Ikrekbe, és nem lesz türelmed egy helyben maradni.

VASÁRNAP, január 21:

Az Ikrek Hold szó szerint és átvitt értelemben is fellélegezést hoz. Ma már könnyebb lesz kapcsolatot építeni, beszélni, tanulni, vizsgázni. Közben ne felejts el szellőztetni! Az Ikrek levegő jegy, ami azt jelenti, hogy a gyakori szellőztetés minden fajta kommunikációnak és szellemi tevékenységnek kedvez. Egy nagy séta alkalmával kiszellőztetheted a fejedet.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. január 15-21.: Soha vissza nem térő lehetőségek

Bizony, ismét nagy horderejű változásokat jelez a horoszkóp. Nemcsak a Nap, hanem a Plútó bolygó is a Vízöntőbe lép ezen a héten, amelyek hatását egészen biztosan mindenki érezni fogja. Előtte még együtt áll ez a két bolygó a Bak jegyében. Szóval, ne szalaszd el a soha vissza nem térő lehetőségeket...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!