HÉTFŐ, január 8:

A Nyilasban járó Hold előmozdítja a hét kezdését. A hosszú téli szünet után most könnyebb lesz visszarázódni. Sőt meglepően lelkesen mész iskolába, munkába. Jegyezd meg, hogy lehet vidám is egy hétfő! Nem szabadna folyton szidni a hétfőket. Ha tettél újévi fogadalmat a mozgással, sportolással kapcsolatosan, akkor ma belevághatsz.

KEDD, január 9:

Marad a Hold a Nyilasban. Ez a mai napodat is lelkessé teszi. Ne engedd, hogy bárki vagy bármi elvegye a kedvedet, és ne szégyelld, hogy te tudsz lelkesedni! Közben vannak, akik hozzád hasonlóan képesek bizakodni, és mosolyogni. Lehet, hogy kevesen vannak, de legalább vannak. Keresd az ilyen derűs emberek társaságát, mert kölcsönösen jó hatással vagytok egymásra!

A Nyilas Hold lendületet ad, a Bak Hold segít racinalizálni a terveinket (fotó: Shutterstock)

SZERDA, január 10:

Újhold előtti napon 02:33-kor lép a Hold a Bakba. Ettől az előző napokhoz képest fegyelmezettebb vagy. Ma még fogy a Hold, ami remek, ha méregteleníteni, fogyókúrázni, vagy selejtezni akarsz. De ezt is - ahogy minden mást is - tervszerűen kell csinálnod. Mert csak így leszel hatékony, eredményes, vagyis elégedett.

CSÜTÖRTÖK, január 11:

Ma 12:57-kor az újhold a Bakban remek alkalom arra, hogy az újévi terveidet, fogadalmaidat átgondold. Nem késtél le semmiről, mert ez az év első újholdja. Felerősítsd magadban a megbízhatóságot, a kitartást, a komolyságot, az eltökéltséget, a tervszerűséget, a fegyelmet, az ambíciót, a körültekintést. Ma megvizsgálhatod, hogy benned megvannak-e ezek.

PÉNTEK, január 12:

04:01-kor a Hold átlép a Vízöntőbe, és felbátorít, hogy valami szokatlan dologra add a fejed. Találd ki, mi az, amit eddig még nem próbáltál ki, és vágj bele most! Lehet ez tanulás, testmozgás, étkezés, lakás felújítás, stb. A lényeg, hogy érezz valami izgatottságot. Ez jelzi, hogy készülsz átlépni a komfort zónádat. Sokszor eljátszottál a gondolattal. Hát, ma megteheted.

Hirdetés

SZOMBAT, január 13:

Ma is egész nap a Vízöntőben jár a Hold. Vagyis ha tegnap valami közbe jött, vagy még féltél, akkor ma is belevághatsz életed egyik legnagyobb kalandjába. Nem attól nagy, hogy mások annak tartják, hanem attól, hogy neked nagy lépés egy áhított cél felé, ami pl. az egészséged lehet. Vagy az önállósodás. Neked kell tudnod, hogy melyik aktuális.

VASÁRNAP, január 14:

Őrület, hogy vége az év második hetének. 04:29-kor a Hold belép a Halakba. Hajnalban lehetnek olyan álmaid, amelyek nagyon valóságosak. Érdemes lenne a nap során elemezned az álmodat. Lehet, hogy a félelmeidről, de az is lehet, hogy a vágyaidról szól. Emellett ma locsold meg a növényeket, és ne felejts el sokat inni!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. január 8-14.: Óriási lehetőségeket jeleznek a bolygók

Január második hete tökéletes az új tervek, lehetőségek kidolgozására. Mindenképpen érdemes leírni mindent, amit szeretnél, hiszen ezzel még nagyobb energiát adsz a megvalósulásnak. Élj a lehetőségekkel!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!