HÉTFŐ, július 15:

A Skorpió Hold ma arra jó, hogy a szokásosnál is többet igyál. Nem csak a kánikula miatt. A Skorpió vizes jegy. Ilyenkor szomjasabb lehetsz. Akárcsak a növények. Ne felejtsd el meglocsolni a szobanövényeket és a kerti növényeket is! Ügyelj arra, hogy ne a legnagyobb hőség idején locsolj! Vagy kora reggel, vagy késő este adj nekik vizet!

KEDD, július 16:

A Hold nem vált jegyet a mai napon. Tehát még aktuális a locsolás. Emellett igyál ma is sokat! De ne csak belsőleg hidratálj, hanem külsőleg is! Csak így van hatása. Mivel még nő a Hold, ma minden vitamin, ásványi anyag és nyomelem hatékonyabban beépül a szervezetedbe. A vizes Hold azt javasolja, hogy most kolloid, oldott formában vidd be!

A héten lesz látható az égen a különleges Kék Hold (fotó: Shutterstock)

SZERDA, július 17:

03:25-kor a Hold átlép a Nyilasba. Ez már egy aktívabb, pörgősebb napnak ígérkezik. Lehet, hogy az igazságérzeted is megnő, és nem tudod szó nélkül hagyni, ha valakit igazságtalanság ér. Különösen bosszanthat, ha többen hallgatnak, pedig kinyithatnák a szájukat. Segíts, ha tudsz! De ne ess túlzásba! Keresd meg a legális megoldást! Ezt javasolja a Nyilas Hold.

CSÜTÖRTÖK, július 18:

A Hold marad a Nyilasban. Ma sem tudsz a babérjaidon csücsülni. Felemeld a szavadat igazságtalanság, törvénytelenség és álszentség láttán. Jól teszed. Közben elszomoríthat, hogy nem követ téged mindenki. Csodálkozol, hogy az, ami neked egyértelmű, egyeseknek nem az. Vedd észre, hogy ez korábban is így volt, csak nem zavart ennyire!

Ez is érdekelhet

Megvilágosodást vagy nagy konfliktust hoz a Mars-Uránusz együttállás

Napok óta érződik az a rendkívüli erő, amit a július 15-i Mars-Uránusz együttállás jelez. Ez hozhat konfliktust vagy megvilágosodást. Nem könnyű az előbbit elkerülni. Ahogy az sem, hogy észre vegyük a jeleket, amelyek megvilágosodást eredményeznek.

Tovább olvasom

PÉNTEK, július 19:

10:14-kor a Hold átlép a Bakba, és te lehiggadsz. Józanabbul látod mindazt, ami eddig kihozott a sodrodból. Emellett fegyelmezettebbé válsz, ami a kísértő, hizlaló édességek kapcsán kifejezetten kedvező. Nem kell böjtölnöd, de érdemes visszafogottabban enned, innod. Mivel még nő a Hold, ez kimondottan előnyös, ha nem akarsz hízni.

SZOMBAT, július 20:

Vigyázz! Telihold előtt vagyunk. Ilyenkor a feszültség nő benned és körülötted is. Mivel ma a legintenzívebb a növő Hold ereje. Most a legtöbb a hatóanyag a gyógynövényekben. Érdemes begyűjteni. A Bak Hold nemcsak fegyelmet, hanem karrierizmust is hoz. Ma fogászati tilalom van a hagyomány szerint. Jobban teszed, ha nem a mai napon mész fogorvoshoz.

VASÁRNAP, július 21:

12:18-kor lesz a telihold. Ez már a második Rák Nap - Bak Hold szembenállás. Ezt nevezi a hagyomány "once in a blue moon", ami a magyar nyelvben egy szín. A szó szerinti fordítás jelentése: hébe-hóba, néha, nagyritkán. Hiszen ritkaság, hogy egy jegyben kétszer van telihold. De ne ezzel foglalkozz, hanem azzal, hogy a konfliktusokat megelőzd!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!