HÉTFŐ, június 17.

Hétfőn még nő a Hold, és 08:39-től a vizes Skorpióban jár, ami szentimentálisabb, érzelgősebb hangulatot hoz magával. Aktuálissá válik mindenféle vizes tevékenység: mosás, növények öntözése, hajmosás, felmosás, teázás, emellett fontos, hogy sok folyadékot igyál. Kánikula idején több folyadékot veszítesz, amit pótolni kell. A forrásvíz és az ízesítetlen tea a legjobb.

KEDD, június 18.

Az iskolákban a táblákra felkerül az "ÁCIÓ", ugyanis pénteken véget ér a tanév. Ez akkor is hatással lehet rád, ha még tanulsz, de akkor is, ha nem. A Skorpióban járó Hold továbbra is aktuálissá tesz mindenféle vizes tevékenységet: mosás, hajmosás, felmosás, öntözés, és még lehetne sorolni. A folyadék pótlása továbbra is fontos. Emellett csobbanhatnál egyet. Jót fog tenni a testednek, lelkednek egyaránt.

SZERDA, június 19.

A Hold csak 18:32-kor lép ki a Skorpióból, így addig a vizes programokat és/vagy feladatokat továbbra is beütemezheted. Utána a Nyilas Hold már fokozódó türelmetlenséget hozhat. Lehet ennek oka a tanév utolsó napjai, az utazás miatti izgalom vagy valójában bármi más. Elengedhetetlen, hogy ezt a feszültséget vezesd le! Bármilyen aktivitás alkalmas, de a legjobb választás a sport.

Gyújts gyertyát Szent Iván előestéjén, és kívánj minél többet (Shutterstock)

CSÜTÖRTÖK, június 20.

Hivatalosan csütörtökön kezdődik a csillagászati nyár. Ekkor a legrövidebb az éjszaka, és a leghosszabb a nappal. Az éjszaka a napnyugtától napkeltéig tartó időszak, ami valamivel több, mint 8 óráig tart, ám a teljes sötétség még ennél is rövidebb ideig. Június 20. után a Nap pályája ereszkedni kezd, és a nappalok pedig rövidülnek. A nyár több ajándékot és lehetőséget hoz neked ma.

PÉNTEK, június 21.

A tanév utolsó napján felkerül az iskolai táblákra a "VAKÁCIÓ" összes betűje. Telihold előtt még erősen nő a Hold, ami segíti a vitaminok, ásványi anyagok beépülését a szervezetbe. Emiatt érdemes sok gyümölcsöt, zöldséget enned nyersen. Engedj el minden bosszantó gondolatot, kritikus véleményt, küldd szabadságra az elégedetlen részedet!

Hirdetés

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. június 17-23.: Érezhető változások jönnek

Ezen a héten a több érezhető változás mellett sajnos komolyabb konfliktusokat is jeleznek a bolygók. A horoszkóp most különösen hasznos és fontos útmutatót ad, hogy a lehető legjobban alakuljanak a következő napok.

Tovább olvasom

SZOMBAT, június 22.

03:09-kor, holdnyugta előtt kicsivel lesz telihold szombaton. Ez azt eredményezi, hogy egész éjjel a ragyogó Hold bevilágítja a csillagos eget. Persze csak akkor, ha nem lesznek felhők. Ne csodálkozz, ha nehezen alszol el, sokat forgolódsz, rosszat álmodsz! Ennek nem csak a hőség az oka. A nap során a Bak Hold már fogy, és fegyelmet, összeszedettséget, célorientáltságot hoz.

VASÁRNAP, június 23.

Kevesen tudják, hogy Szent Iván nap előtti este kell tüzet vagy gyertyát gyújtani. A hagyomány szerint a pénzért zöldet, az egészségért kék gyertyát! Vasárnap a fogyó Bak Hold aktuálissá teszi a selejtezést. Ideje átválogatnod a szandálokat, papucsokat, fürdőruhákat, a nyári holmikat. Amire nincs szükséged, selejtezd le, vagy ajándékozd el. Majd este gyújthatsz tüzet/gyertyát. Kívánhatsz és/vagy elengedheted a félelmeidet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!