Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton szép napra számíthatsz. Végre szert tehet arra, amire már oly régóta vágyakoztál, de legalábbis ígéretet tesznek erre vonatkozóan. Hogy ez így van, az nagyban köszönhető a mai napi pozitív energiájának, és persze annak is, hogy hiszel abban, amit el akarsz érni.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton lehetőséged nyílik bocsánatot kérni azoktól az emberektől, akiket az utóbbi időben megbántottál. Erős és határozott a természeted, ami rendjén is van, ám ez akaratlanul is súrlódásokhoz vezethet időnként. Persze azokat a kapcsolatokat is átértékeled, amelyekben téged sértettek meg.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Kettősségre hajló természeteddel szörnyen zavarba hozhatsz valakit szombaton. Szép szavakkal, szinte hízelgőn kezded a mondandódat, a végén mégis a másik fájó pontjára tapintasz. Ha nem akarod, hogy ezt bántásnak érezze az illető, akkor ezt is mondd el neki.

Ikrek havi horoszkóp

Szent Iván napja különleges lehetőségeket tartogat szombatra (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Nap és a Merkúr a Rák jegyében jár. Tőled szokatlan módon a családban végre kiállsz a saját érdekeidért, és most ezt úgy teszed, hogy el is jutnak a többiekhez a szavaid. A Szűz Hold viszont picit hajlamosíthat a kekeckedésre. Erre azért mindenképpen figyelj…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A magánéletben nem lehet okod panaszra, kezdesz magadra találni az elmúlt napokat követően. Párodat szinte kenyérre lehet kenni, minden várakozásodat felülmúlja, ahogy veled és családtagokkal viselkedik. A gyerekes programok szombaton különösen jól sikerülhetnek.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Szűz jegyében jár a Hold, amelynek köszönhetően a természet ereje most különös erővel hat rád. Igazán feltölt, ha kertészkedhetsz, kirándulhatsz vagy csak tehetsz egy nagy sétát erdőben, tóparton. Számodra az ilyen jellegű program felér egy meditációval.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. június 24-25.: Fontos döntést kell hozni

Szombaton Szent Iván napján számos programlehetőség között választhatsz. De valójában az egész hétvége a lényeges döntésekről szól. Józansággal megtalálod a tökéletes megoldást...

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Eddig minden erőddel azon voltál, hogy idillinek lásd a párkapcsolatodat. Ha néha mégis felhő borult a viszonyra, akkor mindent megtettél, hogy rendbe hozd, amit lehet. Most ideje annak, hogy a sarkadra áll, és megvédd a saját érdekeidet. Persze, a rád jellemző diplomatikus stílussal tedd…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Mostanában jól érzed magad, és jóval kiegyensúlyozottabb is vagy, mint az elmúlt hetekben, hónapokban. Szerencsésnek érezheted magad, és ez ad jó kisugárzást a személyiségednek. Kedved támadhat valami új dologban kipróbálni magadat. Most nagyot nőhetsz, fejlődhetsz valamiben. Vágj bele!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Tegnap még valamiért tartottál a mai naptól. Ám a tervezett programok meglepően jól alakulnak. Még az anyósoddal (ha van) való kapcsolatod is egyre harmonikusabb, pedig talán a vele való találkozástól tartottál a legjobban. A gondtalan napot zárd a párod és a barátok társaságában!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nyári napforduló: Litha, a kelták ünnepe

Június 21. a nyári napforduló időpontja. Ez a leghosszabb nappal és a legrövidebb éjszaka időpontja. Hogyan és mivel töltsük ezt az igazán különleges energiájú napot? Eláruljuk a kelták titkát...

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A szombat nagyon jó alkalmat teremthet a kikapcsolódásra, töltekezésre. Ha munkahelyi kötelességeid vagy a felhalmozódott teendők miatt ezt nem engeded meg magadnak, akkor annak könnyen kimerülés és betegség lehet a vége. Eszedbe se jusson a hétvégi munka! Sétálj, kertészkedj, töltsd az időt a jó levegőn.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Nem kellene a szabadságod alatt is folyton munkával tölteni az időt. Azért vagy szabadságon, hogy kihasználhasd a ritka pillanatokat, amikor a családdal, a szeretteiddel szervezel közös programokat. Ez azért többet jelent, mint egy mozizás vagy tévénézés. Több öröm is van benne…

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szentelj szombaton pici időt a csendnek! Az egyedüllét a segítségedre is lehet abban, hogy magadra találj újra. A sok lótás-futás, a folyton változó célok szétszórttá tettek az elmúlt hetekben. Szedd össze magad, és legyél szilárdabb. Megvan a képességed hozzá!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!