HÉTFŐ, május 20:

Pünkösdhétfőn, ahogy előző napon ma is egész nap a Mérlegben jár a növő Hold. Ez felfokozza a szépérzékedet. Szépítheted magadat és a környezetedet egyaránt. Mivel nő a Hold, segíti a hatóanyagok bejutását, és beépülését. Ez kifejezetten jó a bőrápolás szempontjából. Az otthonodat is szépíthetnéd olyan virágokkal, amelyek kevés ápolást igényelnek.

KEDD, május 21:

00:36-kor a Skorpióba lépő Hold telihold előtt a fogyókúrádat és méregtelenítésedet vizekkel, illetve teákkal segíti. Mehetsz masszőrhöz, mert ez megsokszorozhatja a méregtelenítés hatékonyságát. Mára fodrászati és kerti munka tilalom van érvényben. Viszont a vizes jegyben járó Hold aktuálissá teszi a locsolást és mindenféle vizes házimunkát.

A Nyilas telihold szenvedélyt hoz (fotó: Shutterstock)

SZERDA, május 22:

A Skorpió növő Hold a mai napon növeli az érzelmeket. Ettől meghatottság lehet úrrá rajtad. A könnyek sem kizárhatóak. Ne szégyelld! Emellett a vizes jegyben járó Hold aktuálissá teszi a mosást, locsolást, öntözést. A lakásban és a kertben is szomjasak a növényeid. De ne feledd, hogy a sejtjeid hasonló módon több vízre vágynak!

CSÜTÖRTÖK, május 23:

10:25-kor lép a Hold a Nyilasba. Majd 15:55-kor az Ikrek Nap és a Nyilas Hold egymással pont szembe kerül. Ezt nevezzük teliholdnak. Ha az Ikrek, vagy a Nyilas jelében születtél, akkor ez közvetlenül és kellemetlenül érint. Legyél türelmes, toleráns önmagaddal, a pároddal és mindenki mással kapcsolatosan! Tudj róla, hogy telihold napján a legkönnyebb összetűzésbe keveredni!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. május 20-26.: Nagy változások jönnek

A pünkösd hétfővel kezdődő hét nagyon különleges változásokat tartogat. Nemcsak a Nap lép az Ikrek jegyébe, és kezdődik az Ikrek hava, de követi a Vénusz és a Jupiter bolygó is nagyon szerencsés lehetőségeket jelezve...

Hirdetés
Tovább olvasom

PÉNTEK, május 24:

Telihold után már fogy a Hold. De kalkulálj azzal, hogy a hagyomány szerint a Nyilas Hold szenvedélyt és indulatot hoz. Jobb lenne, ha ezek nem vitában lobbannának fel. Ennek megelőzésére a leghatékonyabb eszköz a meditáció. Ne nincs türelmed meditálni, akkor lazíts másképp, pl. zenére. Vagy vezesd le az energiáidat sporttal!

SZOMBAT, május 25:

Május utolsó hétvégéje a gyerekekről szól. A Nyilas Hold erre rímel rá. Hiszen a Nyilas egyfajta jóhiszeműséggel, előítélet-mentességgel és segítőkészséggel viszonyul az emberekhez és az élethez. Ma is az aktivitás a legokosabb megoldás. És ne ess túlzásba! A Nyilas Hold csapdája a túlzás. 17:37-kor a Bakba lépő Hold fegyelmezettséget hoz magával.

VASÁRNAP, május 26:

Gyereknapon a Bak Hold rendet tesz. Most már fogy a Hold, ami mindent "fogyaszt". Nem csak a kilókat fogyaszthatja, hanem a felesleges holmikat is. Szóval elkezdhetsz selejtezni. Szedd össze azokat a ruhákat, cipőket, könyveket, konyhai eszközöket, amiket nem használsz, és juttasd el egy jótékony szervezethez! Gondolj a gyerekekre!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!