HÉTFŐ, március 4:

Csak 22:15-kor lép ki a Hold a Nyilasból. Vagyis ma is tanácsos aktívnak lenned. És tanácsos valamilyen nemes célt keresned. Egy magasztos ügy, vagy jótékonykodás tud lázba hozni. Ha például átválogatod a holmijaidat, akkor biztosan találsz olyat, amit tovább lehet adni adományként. Ezzel példát is mutathatsz. Méghozzá jó példát.

KEDD, március 5:

A Hold már a Bakban jár. Ez arra is jó, hogy salaktalanítsd a szervezetedet. Kizárólag természetes hashajtót használj: mustármagot, olajat, aszalt szilvát, csicsókát, stb.! És mindenképpen olvass utána! Emellett a bőrödet is segítheted az elhalt hámsejtektől megszabadulni, fellélegezni. Dörzsöld át sóval, bőrradírral!

Mit jelez erre a hétre a holdhoroszkóp? (fotó: Shutterstock)

SZERDA, március 6:

A Bak Hold ma is segít a salaktalanításban, a has hajtásban és a bőrradírozásban. Persze más módon is tehermentesítheted az emésztő rendszeredet és a bőrödet. A lényeg, hogy használd ki, hogy még fogy a Hold! Közben törekedj a fegyelem és a józanság megőrzésére! De ne vidd túlzásba! Ettől még élvezheted az élet adta lehetőségeket.

CSÜTÖRTÖK, március 7:

01:39-kor a Vízöntőbe lépő Hold többek között szellőztetést tesz aktuálissá. Az ágyneműket, díszpárnákat, plédeket is kiszellőztetheted, ha nem túl nyirkos az idő. Magadat is kiszellőztethetnéd: menj sétálni, kirándulni. Ezáltal kiszellőztetheted a fejedet és a tüdődet is. Légző gyakorlatok is hasznosak lehetnek.

PÉNTEK, március 8:

Nőnapon sok az elvárás és az ebből adódó csalódás. A Vízöntő Hold kihozza belőled a lázadót: ma semmit sem a megszokott módon csinálsz. Az ünneplés és a reakciók is eltérhetnek a korábbiaktól. Mivel a Vízöntő levegő elem, a tárgyaknál, a virágnál jobb ajándék lehet pl. közös élmény. Társasjáték, koncert, színház, mozi, stb.

Hirdetés

SZOMBAT, március 9:

Hajnalban a Hold belép a Halakba. Újhold előtti napon már "bizsereg a tenyered", és valami újításon töröd a fejedet. Ettől érzékennyé válhatsz. Előfordulhat, hogy okkal, vagy ok nélkül elsírod magad. Ne szégyelld a könnyeidet! Csinálhatsz vizes programot: szaunázás, illóolajos fürdő, hajmosás, stb. És ne felejtsd el meglocsolni a növényeidet!

VASÁRNAP, március 10:

10:01-kor újhold lesz, ami az egész napodat befolyásolja. Újhold napján új szokásokat vehetsz fel, újíthatsz bármiben. A vizes jegyben járó Hold aktuálissá teszi a locsolást, mosást, és a madáritatók feltöltését. Mindemellett figyelj a megérzésedre! A Halak pont a megérzéseket, ill. az intuíciót erősíti fel benned, ami megmutatja, hogy mi a legjobb és legaktuálisabb.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. március 4-10.: Nem könnyű dönteni ezen a héten

Ezen a héten nem könnyű döntéseket hozni. A bolygók szerint szerencsére nem is kell sietni semmivel sem. A legjobb, ha vársz és nem kapkodsz el semmit sem... Megérkezik az ihlet, bízz magadban és a lehetőségekben!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!