HÉTFŐ, szeptember 30:

A mai napon a fogyó Szűz Hold hatékonnyá tesz a takarításban, rendrakásban, selejtezésben. Ki ne hagyd! Ne feledkezz meg arról, hogy a szervezeted méregtelenítése is aktuális! Megteheted, hogy böjtölsz ezen a napon, vagy legalább sokkal kevesebb ételt viszel be. Kerüld a fűszeres és több összetevőből álló ételeket! Meglátod, milyen hálás lesz a tested.

KEDD, október 1:

Október első napján a Hold nem vált jegyet, marad a Szűzben. Vagyis most is takaríthatsz, rendet rakhatsz, selejtezhetsz. Mindennel rövidebb idő alatt végzel. Emellett továbbra is tanácsos visszafognod az ételbevitelt. Ha jártas vagy a böjtben, akkor beiktathatod mára. A méregtelenítés és az emésztőrendszered tehermentesítése energiát szabadít fel, és ezáltal vitálisabbá tesz.

A Mérleg újhold új kezdeteket hoz (fotó: Shutterstock)

SZERDA, október 2:

Éjfél után 20 perccel a Hold belép a Mérlegbe, majd 20:49-kor együttáll a Nappal. Ezt nevezzük újholdnak. Mindegy, hogy milyen jegyben születtél, az újhold alkalmas új akciók indítására, új stratégiák felállítására és újításra az életmódodban. Amennyiben a Mérleg jegyében születtél ez hatványozottan igaz: újíts, vágj bele valami újba, rendezd át a szobádat, az irodádat, az íróasztalodat!

CSÜTÖRTÖK, október 3:

Ma már nő a Hold, és még a Mérlegben jár. Amit tegnap elterveztél, elkezdtél, azt folytatnod kell. Illetve konkrét lépéseket kell tenned, hogy az egész ne terv maradjon, hanem megvalósulhasson. A Mérleg jelleg kulturális igényeid kielégítését is szorgalmazza. Menj színházba, moziba, koncertre, kiállításra! Vagy otthon nézz meg egy jó filmet!

PÉNTEK, október 4:

13:23-kor a Hold átlép a szélsőségekre hajlamos Skorpióba, ami szélsőséges hangulatot hozhat: vagy örülsz az ősznek, vagy gyászos hangulatba kerülsz. Ha elromlik az idő, még nem kell a kedvednek is elromlania. Ne feledd, hogy a vizes jegyben járó Hold aktuálissá teszi a locsolást, a mosást és mindenféle vizes házimunkát is!

Ez is érdekelhet

Októberi horoszkóp 2024.: nagy fordulat jön

Az októberi horoszkóp szerint komoly változásokra számíthatunk ebben a hónapban. A Jupiter, a nagy szerencse bolygója hátrálni kezd, de bőven lesznek segítő fényszögek, amik ellensúlyozzák a kihívásokat. Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

    

SZOMBAT, október 5:

A mai nap a tegnapi mása. A Hold marad a Skorpióban. Ugye, mára rájöttél, hogy az aktuális hangulatodért te is felelős vagy? Nem szabad a Holdra, vagy a körülményekre fognod. Befolyásolhatják, de nem határozhatják meg a kedélyedet. Ne felejts el ma is locsolni, mosni! És igyál sokat! Nő a Hold, ami segíti a kolloid, oldott ásványi anyagok beépülését.

VASÁRNAP, október 6:

Még mindig a Skorpióban jár a Hold. És még mindig nő. Ez növelheti az erotikus hajlamodat. Ha nem vagy prűd és/vagy álszent, akkor belátod, hogy a szexualitás az egészséges felnőtt lét természetes tartozéka. Persze sok múlik a neveltetéseden, a környezeteden és a jelenlegi párkapcsolatodon. Mind ettől függetlenül gondolkozz el ezen a kérdésen!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!