Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Célegyenesben a karácsony. Minden évben megfogadod, hogy nem hagysz mindent az utolsó pillanatra. Ennek jegyében ezen a héten minden este tegyél egy-egy apró lépést az előkészületekért! Kedden a Kosba visszalépő Jupiter és a pénteki újhold újításra ösztönöz, vagyis ne ragaszkodj a régi hagyományokhoz! A hétvége nyugodtnak és békésnek ígérkezik. Ez kimondottan méltó az ünnephez.

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Hétfőn és kedden úgy érzed, hogy az árral szemben kell úsznod. Ne aggódj, csütörtöktől minden jóra fordul. A pénteki újhold váratlanul új ötletet hoz. Kérdés, mersz-e az utolsó pillanatban újítani. Ez egy esély arra, hogy változtass a megszokásokon. Meglátod, mennyire feldob, ha bevállalod. Csodaszép és meghitt lesz a hétvégéd és a karácsony az égi folyamatok szerint.

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A bolygók szabad kezet adnak neked ezen a héten. Tőled függ, hogy a karácsony előtti napokat milyen hangulatban töltöd. Lehet, hogy sok a munkád, lehet, hogy még hosszú a listád, de ettől még intézhetsz mindent jókedvvel. Hallgass karácsonyi dalokat, igyál illatos teákat, süss kekszet vagy muffint, és könnyebb dolgod lesz! A karácsonyi hétvégén lelassulhatsz. Rád fér egy kis lazítás…

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Adventi horoszkóp: így lesz valóban meghitt és ragyogó a Szenteste

Milyen fa illik a Koshoz? Milyen menüsort állít össze a Bak? Adventi horoszkópunkból megtudhatod, mivel remekelhetsz az ünnepekkor.

Tovább olvasom

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Szeretnél szabadságra menni, hogy most már csak a hétvégi ünnepre koncentrálhass. Ne bosszankodj, ha nem megy! El fogsz mindennel készülni, főleg ha nem esel túlzásokba. A pénteki újhold abban segít, hogy hogyan újíts. Ezzel az ötlettel megkönnyítheted a dolgodat. A karácsony idén szerelmes hangulatban telik. Biztos, hogy most túlcsordulnak az érzések…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Hihetetlen ajándékot kapsz a bolygóktól karácsony előtt, ugyanis Jupiter belép a Kosba kedden, s innentől annyi energiád lesz, ami egy egész városnak elég lenne. Kérdés, mire használod mindezt. Jól tennéd, ha kapkodás nélkül készülődnél. Nem kell sietned. Az égi folyamatok szerint hatékony leszel. És jön a várva várt hétvége, ami igazán békésnek látszik a föld jegyben járó bolygóknak köszönhetően.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Ezen a héten két nagy bolygó jegyet vált, és lesz egy újhold is. Mindhárom megnyugtatóan hat rád. Egyrészt tervszerűen haladsz mindennel, másrészt megszűnik az a frusztráció, ami az elmúlt hetekben nehezítette a dolgodat. Lehet, hogy valaki szabadságra megy és te szárnyalni fogsz. A hétvége hangulata békésnek ígérkezik, ami elégedettséggel tölt el. Végre egy szép karácsony

Szűz havi horoszkóp

Új és nagyszerű lehetőségeket hoz a karácsonyi hét a bolygók szerint (Shutterstock)

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Hogy érzed magad? Pánikolsz vagy képes vagy elfogadni, hogy ez a karácsony sem lesz tökéletes? Minden rajtad áll. Ki várja el, hogy minden kifogástalanul sikerüljön? Vedd észre, csak te! Ez a heted akkor lesz fárasztó, ha nem engedsz a maximalizmusból. A bolygók segítenek, hogy kicsit lazíts az elvárásaidon. Így lehet eszményi a karácsonyod…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Régóta tervezed, hogy karácsonykor elutazol. Idén meg kéne tenned. A bolygók támogatnak ebben. Az utolsó pillanatban is megszervezheted. Ha mégse, akkor muszáj egyet kirándulnod. Kiugorhatsz egy szomszédos ország karácsonyi vásárát megtekinteni. Ettől függetlenül élvezetessé teheted a karácsony előtti utolsó napokat, s ezzel együtt vidáman ülhetsz az ünnepi asztalhoz a hétvégén.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Bolygód, a Jupiter kedden belép a Kosba, és felpörget téged. Arra vigyázz, hogy ne feszítsd túl a húrt! Nem kell mindent egyedül elintézned. Kérj segítséget! Meg fogsz lepődni, mennyien ugranak, ha szólsz. Pénteken az újhold újító ötleteket hoz neked. Élj ezekkel! Ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy az idei karácsonyodat élvezni tudd. Ettől még nem kell lemondanod a hagyományokról.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Mi a mantrád 2023-ben a csillagjegyed szerint?

A változás mindig belül kezdődik el. A mantrák, imák, különleges erejű üzenetek segítségével képesek vagyunk felerősíteni teremtő erőinket, és ezzel bevonzhatjuk a vágyott dolgokat az életünkbe. Lássuk, mi lesz a mantrád 2023-ban!

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

A karácsony előtti héten két nagy bolygó jegyet vált (kedden Jupiter a Kosba, szerdán Nap a Bakba lép), és lesz egy Bak újhold is. Utóbbi az év legfontosabb újholdja a számodra, mert segítségével olyan témákban is megújulhatsz, amiben eddig nem sikerült. Könnyen lehet, ettől ez a karácsony más lesz, mint a korábbiak. Tuti, hogy nem fogod bánni… Élj a lehetőségekkel!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Szerencsés vagy, mert az idő neked dolgozik. Akkor is, ha nem mindig érzed. Hétvégén, amikor leülsz a megterített ünnepi asztalhoz, meg fogod látni, hogy így van. Mindent azért teszel, hogy szép legyen a karácsony. Pontosabban mindazt, ami tőled telik, és ez pont elég. Egész héten segítenek a bolygók, hogy ünnepre hangolódni. Hálás lehetsz, ha a szeretteiddel töltheted…

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Nem lesz unalmas ez a heted. Nem azért, mert sok a munkád, hanem azért, mert Jupiter kilép a Halakból kedden, és megváltoztatja az alaphangulatodat. Kissé türelmetlenné válhatsz. Lehet, hogy nem lesz türelmed a lassú, vontatottan beszélő emberekhez. Igyekezz leplezni ezt, nehogy megbánts valaki! Hétvégén angyal száll be az ablakodon, és bearanyozza a karácsonyodat…

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Igaz történetek - Veronika férje "őrangyallá" vált?

Veronika férje tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála után nagyon különös jeleket, sugallatokat észlel: mintha férje üzenne neki a túlvilágról. Vajon lehetséges, hogy a férje vigyáz rá odafentről?

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!