Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

December első hete két téma körül forog. Az egyik az anyagi helyzeted, a munkád, a jövőd megtervezése, megalapozása. A föld jegyekben járó bolygók csodás fényszögei kellő türelmet és józanságot adnak ehhez. A másik téma az érzelmek megengedése. A mélyben fontos folyamatok zajlanak, amelyek az ünnepek közeledtével felerősödnek. Hétvégén ez tisztító könnyekben nyilvánulhat meg.

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Nagyszerű hét vár rád. Egy csodás bolygóháromszög áll össze az égen hétfőtől péntekig, amely a stabilitásról, a szerencséről és az eredményekről szól. A háromszög három csúcsán összesen öt bolygó áll: Hold, Merkúr, Jupiter, Uránusz, Plútó. Ezek óriási energiák, és óriási lehetőségek. Sajnos most sem úszod meg akadályok nélkül. A hétvégén már három bolygószembenállás kritikát szimbolizál.

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Ezen a héten frusztrálhat, hogy az égi folyamatok szerint nem sok beleszólásod lesz az aktuális eseményekbe. Ne parázz rajta! Hidd el, minden megy a maga útján. Elgurítottál egy bowling golyót, és most dőlnek a bábuk, ami azt is jelenti, hogy eldőlnek bizonyos dolgok. Közben jó híreket kapsz a munkáddal, a karriered alakulásával kapcsolatosan. Hétvégén add át magad advent szellemének, járjon át a hála érzése!

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Nagyon kedvező hetet jeleznek a bolygók (Shutterstock)

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Egy hatalmas bolygóháromszög arra buzdít, hogy a kapcsolataidat ápold ezen a héten. Ne duzzogj, és ne arra fókuszálj, hogy ki milyen régóta nem írt, nem hívott! Emelkedj ezen felül, és keresd a barátok, rokonok, kollégák, szomszédok társaságát! Meglátod, milyen nagy örömmel fogadják a kezdeményezésedet. Nem meglepő, hogy hétvégére ebből több találkozó is összejöhet…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Megérdemled azt a sikert, amit ezen a héten egy óriási bolygóháromszög garantál neked. Hétfőtől péntekig az anyagi és pozícióbeli helyzeted stabilizálódik. Nem kizárt, hogy fizetésemelést vagy plusz pénzt kapsz. Ez azért is jó hír, mert világunkban a pénz az elismerés mérőeszköze. A hétvégéd nem lesz feszültségmentes. Maradj békés, és ne menj bele a civakodásba!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Végre minden a kezedre játszik december első hetében. Hétfőtől péntekig egy grandiózus bolygóháromszög áll össze az égen, amely a megérdemelt szerencséről és gyümölcsökről szól. A háromszög három csúcsán összesen öt bolygó áll: Hold, Merkúr, Jupiter, Uránusz, Plútó. Örülj, de ne dicsekedj, mert az emberek többsége irigy! Ezt sajnálatos módon már a hétvégén megtapasztalhatod.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Decemberi horoszkóp 2023: különleges égi folyamatok hatnak ránk az év utolsó hónapjában

A Vénusz sok szenvedélyt, sőt, egyeseknek érzelmi hullámvasutat jelez, a Mars a Nyilasban szintén extra energiákat hoz. Az biztos, hogy az év utolsó hónapja sem lesz eseménytelen, de az ünnepekre szívben, lélekben is készen állunk majd az elcsendesedésre. Decemberi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Azzal indul a heted, hogy bolygód, a Vénusz kilép a Mérlegből. Ez elszomoríthat, mert úgy érzed magad, mint egy kisgyerek, akitől elvettek valamit. Gyerekes nyafogás helyett szívd fel magad, és fókuszálj a munkádra, ott ugyanis most keményen helyt kell állnod. A hétvégi érzelmi cunami téged is megríkathat. Ne szégyelld a könnyeidet! Azok az érzelmeid gyöngyszemei.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Hétfőn a kis szerencse, a szépség és a szeretet bolygója, a Vénusz a Skorpióba lép. Innentől kicsit szerencsésebbnek, szebbnek és szerethetőbbnek érzed magadat. Eközben valami fura módon nő a népszerűséged is. A hét során többen keresik a társaságodat, olyanok is, akiktől nem vártál ilyesmit. Hétvégén két nap alatt három bolygószembenállás vita veszélyét jelzi. Mindenáron térj ki előle!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

A pénz, a karrier, az egzisztenciális sikerek mit sem érnek, ha elhagy az erőd és lerobbansz. Ezen a héten az egészségedre és a kondíciódra kell vigyáznod a bolygók szerint. Hogy pontosan hogyan, azt neked kell tudnod. Többet kéne sportolnod, és kevesebbet kéne enned? Vagy többet kéne olvasnod és kevesebbet tévézned? A hétvégi közérzeted ad választ ezekre a kérdésekre…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. december 2-8.: Végre lehet szusszanni egy kicsit

A nyugodt és kiegyensúlyozott hétvégét pompás napok követik a bolygók és a horoszkóp szerint. Végre egy picit mindenki lelassul, és szó szerint is lehet szusszanni. A lehető legjobbkor jön. És figyelem: vasárnap már az első adventi gyertyát gyújtjuk a koszorúkon!

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Minden szempontból kedvező tendenciákat élvezhetsz december első hetében. Hétfőtől péntekig impozáns bolygóháromszög áll össze az égen, amely azokat a gyümölcsöket hozza, amelyekért megdolgoztál. A háromszög három csúcsán összesen öt bolygó áll: Hold, Merkúr, Jupiter, Uránusz, Plútó. A sikerek további munkára késztetnek. Hétvégén kikapcsolódásként tölts időt a gyerekekkel!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Na, ez az a hét, amikor tesztelheted magad, hogy félig üresnek, avagy félig telinek látod azt a bizonyos poharat. Lenne okod panaszra, mert nem úgy, nem olyan tempóban alakulnak a terveid, ahogy szeretnéd. De lesz okod ünneplésre is, amennyiben tudsz örülni mások sikereinek. Hétvégén viszont két nap alatt három bolygószembenállás családi nézeteltérést mutat. Legyél te a békítő!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Jól indul a heted a Vénusz jegyváltásának köszönhetően. Az év végére és jövő év elejére is kitűzhetsz célokat. Közben föld jegyekben járó bolygók segítenek, hogy ezek ne csak ötletek maradjanak, hanem meg is tudjanak valósulni. Használd a józan eszedet, a praktikus énedet! Hétvégén legyél óvatos a közeledésben! Kellemetlen konstellációk veszélyt mutatnak…

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!