Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Ha jót akarsz magadnak, a hét első két napján ragadj meg minden lehetőséget a beszélgetésre! Nagyszerű fényszögek segítenek, hogy a mondandód célt érjen. 2024 szökőév, ezért nem február 28-cal ér véget a hónap, hanem 29-én. Mindazonáltal 28-án tripla bolygó együttállás lesz a Halakban, ami érzelgős hangulat hoz neked (is). Március első hétvégéjén tele leszel lelkesedéssel és energiával.

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Nem leszel valami derűlátó ezen a héten. Kedden és vasárnap is lesz pesszimizmust szimbolizáló diszharmonikus fényszög az égen, amelyek az egész hetedre rányomhatják a bélyeget. Olyan, mintha nem tudna sütni a Nap. Eközben a víz dominancia csapadékot és könnyeket jelez. Lehet, hogy most kéne szabadságra menned, de az is jó ötlet, ha "oneway jegyet" veszel a gondjaidnak!

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Napokon belül vége a februárnak. Mivel szökőév van, kapsz egy plusz napot, amit a bolygók szerint a terveid csiszolgatásával tölthetsz. Nem baj, ha még kicsit homályos a jövő, mert hamarosan kitisztul a kép. Március első napjaiban, március első hétvégéjén az egészségedért kellene többet tenned. Elsősorban a folyadékbevitel mennyiségét mérd! Most nem elég napi 1,5 liter víz…

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Különleges hét vár ránk a horoszkóp szerint (Shutterstock)

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Lesz egy különleges nap ezen a héten, ami az egész hetedre kihat: szerdán tripla bolygó együttállás lesz. A Halakban három bolygó áll együtt, így a Halak Nap, Merkúr és Szaturnusz, amely jó hatással lesz rád. Csak arra ügyelj, hogy nem beszélj túl sokat, és ne maradj néma sem! Az optimális valahol a kettő között húzódik. Március első napjaiban őrizd meg a gyermeki, felhőtlen életkedvedet!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Folyik ki a pénz a kezedből. Vagy a zsebedből. Vagy a bankszámládról. A szerda látszik a legkritikusabb napnak ezen a héten. Előfordulhat, hogy olyan kiadásod lesz, amivel nem kalkuláltál. Foghatod a fejedet, ha szórod a pénzt, és nem képeztél tartalékot. Március első napjaiban és első hétvégéjén a magánélet és a karrier egyensúlyának a megtalálása és megtartása jelent kihívást.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Bátorság kell, hogy kiengedd az irányítást a kezedből. Február utolsó napjaiban próbáld meg, és meglátod, nem lesz semmi bajod. Mindeközben jó pár inspiráló találkozás vár rád: valaki különösen megérint és megdobogtatja a szívedet. Ha van már párod, nem lepődj meg, ha féltékennyé válik. Ha szingli vagy, akkor nincs gond. Március elején, a hétvégén jusson időd az otthonodra és a családodra!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. február 24-március 1.: Feszültség után béke és harmónia

Feszült lehet a hétvége a bolygók szerint. A Szűz telihold mellett még két másik bolygószembenállás jelzi a konfliktusok lehetőségét. A horoszkóp javaslatai épp abban segítenek, hogy a lehető legnagyobb türelemmel és megértéssel fordulj a párod felé. A hét további része már nyugalmat, békét, harmóniát hoz.

Tovább olvasom

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Furán fogod érezni magad a hét során többször is. A bolygóállások szerint csak pislogsz, és nem érted, mi zajlik. Ne aggódj! Nem kell kapkodnod, várj kicsit és kitisztul a kép. Nézz körül és látni fogod, hogy nem vagy egyedül! Az égi folyamatok szerint a nehézségek ellenére a hét végére elégedettség és hála tölti el a szívedet. Ezt nevezik happy endnek.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Nem lesz okod panaszra ezen a héten. Akkor sem, ha lesznek nehéz konstellációk. A legkritikusabb napok a kedd és vasárnap. Közben szabályos áldást jelez a szerdai tripla bolygó együttállás. Eszerint olyan rejtett erőforrásokat találsz, amire nem is gondoltál eddig. Ráadásul csütörtökön, pénteken és szombaton további szuper fényszögek támogatnak mindenben…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Több téma jelent kihívást számodra, de egyértelmű, hogy a családod élvezi a prioritást. Ezt teszi nyilvánvalóvá a szerdai tripla bolygó együttállás: Nap, Merkúr, Szaturnusz áll együtt a Halak jelében. A család fogalma sokféleképpen értelmezhető. Lehet, hogy most nincs könnyű dolgod, ha pontosan definiálni akarod. De nem a szavak számítanak, hanem az érzések és a cselekedet. Erre fókuszálj!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek hatalmas meglepetéseket hoz a Halak hava

A Halak az utolsó csillagjegy. Amikor ide belép a Nap, az a záróakkord. A Halak hava március 20-ig, az asztrológiai újév kezdetéig tart. 4 csillagjegynek hatalmas meglepetéseket hoz ez a különleges időszak!

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Legyél észnél egész héten! Vigyázz, mert a gyerekek vagy a gyerekes dolgaid kerülnek most sokba! Erre két kellemetlen fényszög emlékeztet kedden és vasárnap. Sajnos a hatásuk nem csak ezen a két napon érvényesül. Emellett hasznos lenne minél több beszélgetésbe bekapcsolódnod, mert fontos híreket hallhatsz. Az sem kizárt, hogy áttételesen, vagyis nem közvetlenül jutsz hozzá ezekhez.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Szabályos keretbe fogja két diszharmonikus fényszög ezt a hetedet. Legyél mindig rugalmas, ne ess kétségbe, ha akadályokba ütközöl! Mindkét fényszögben nagy bolygók vesznek részt, ami azt jelenti, hogy nagy jelentősége van annak, ahogyan reagálsz. Ha sikerül megőrizned a derűlátásodat és a humorodat, akkor garantáltan nyertesen jössz ki. Ugye, volt már ilyen korábban is?

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Szokatlan és nagyszerű, hogy szerdán a Halakban három bolygó áll együtt: a Nap, a Merkúr és a Szaturnusz. Ez az együttállás nemcsak ezt az egy napodat teszik ragyogóvá, hiszen további kedvező fényszögek lesznek az égen csütörtökön, pénteken és szombaton. Így érthető, hogy a minden veled és érted van. Adj hálát, és tudd, minden nehézség legyőzhető, ha nem adod fel!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!