Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Semmi okod nem lesz panaszra, mert február mozgalmasan búcsúzik, március pedig szerencsésen kezdődik. Csütörtökön együttáll Vénusz, a kis-, és Jupiter a nagy szerencse bolygója a Kosban. Szóval tényleg melléd áll a szerencse. Csak arra ügyelj, hogy ne növeld az irigyeid számát, szóval ne dicsekedj! Március első hétvégéje az Oroszlán Holdnak köszönhetően kalandosnak és eseménydúsnak ígérkezik.

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Kapaszkodnod kell, mintha egy sífelvonón vagy libegőn ülnél. Erős hatások érnek, amelyek kibillenthetnek az egyensúlyodból. Az égi folyamatok nem akarnak veled kiszúrni, csupán arra tanítanak, hogy tőled függ, mibe kapaszkodsz, miben, illetve kiben hiszel. Vedd körbe magad jó emberekkel! Hétvégén törődj a családoddal! Látogasd meg a szüleidet, és öleld meg őket!

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Tudsz róla, milyen szerencsés vagy? Olyan barátaid vannak, akik drukkolnak neked és alig várják, hogy a segítségüket kérd. Az egész hétre kihat egy csütörtöki Vénusz-Jupiter Kosban történő együttállása. Vénusz, a kis-, és Jupiter a nagy szerencse bolygója: vagyis ez egy ritka együttállás. Az asztrológiában minél ritkább valami, annál nagyobb horderejű. Hétvégén élj társasági életet!

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Portál napok 2023-ban: a maják hite szerint ilyenkor ablak nyílik más dimenziókra

A maják ismerték a Föld ciklusait, és pontos csillagászati tudásuk is volt. Hitük szerint vannak napok, amikor kapu nyílik a különböző dimenziók felé. Jobb ilyenkor az óvatosság, ugyanakkor ha hagyjuk az intuíciónkat "dolgozni", különleges felismeréseink lehetnek. Lássuk, mikor lesznek portál napok 2023-ban!

Tovább olvasom

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Sejthető volt már, de március első napjaiban lesz nyilvánvaló, hogy a munkahelyeden személyi és/vagy pozícióbeli átrendeződések lehetnek. Ez téged nem érint kellemesen, legalábbis elsőre látásra. Csütörtökön együttáll a Kosban a Vénusz, a kis-, és Jupiter a nagy szerencse bolygója, ami szerencsét hoz neked is. Szóval ne aggódj! Ezeket az izgalmakat hétvégén ki kell pihenned…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha egy jó tündér azt mondaná, hogy teljesíti egy kívánságodat, akkor vajon mi lenne az? Csütörtökön együttáll Vénusz, a kis-, és Jupiter a nagy szerencse bolygója, ami felér egy csodával. Persze nem kell csodára várnod, csak fogalmazd meg, mi motivál, mi lelkesít! Ennek adj energiát, és valami jó történik veled. Hétvégén lepd meg magad valamivel - javasolja az Oroszlán Hold.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Amit elsőre veszteségként élsz meg ezen a héten, később értelmet nyer. Az élet soha semmit nem vesz el tőled azért, hogy büntessen. Inkább arra akar rávenni, hogy kicsit engedj a kontrollmániádból. Ez nehézkesen megy most. Pedig szerencsés események is várhatóak, hiszen csütörtökön együttáll Vénusz, a kis-, és Jupiter a nagy szerencse bolygója. S hogy mit hoz neked? Hétvégén összeáll a kép…

Szűz havi horoszkóp

A Jupiter és a Vénusz nagyon szerencsés lehetőségeket jelez ezen a héten (Shutterstock)

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Nehéz eldönteni, hogyan fogod megélni azt a találkozást, ami ezen a héten vár rád. Egy Vénusz-Jupiter együttállás sokkolhat. Akkor is, ha Vénusz, a kis-, és Jupiter a nagy szerencse bolygója. Saját érdekedben ne kritikának fogd fel azt, amit a másik mond! Szerencsés lehetnél, ha a jó szándékot látnád/hallanád meg. Ha nem kell dolgoznod hétvégén, akkor lazíts, kapcsolj ki!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Ledöbbensz azon, hogy máris vége a februárnak, pedig szinte csak most kezdődött ez az év. Nem lesz időd hosszan merengeni, mert megy tovább az élet, és neked fel kell venned a tempót, ha nem akarsz lemaradni. Csütörtökön és pénteken nagyszerű konstellációk segítenek ebben is. A hétvégéd sem lesz lustálkodós. Meghívást kaphatsz, amit kár lenne visszautasítani…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Szerencsés vagy. Jó lenne, ha tudnál róla. Ebben siet a segítségedre egy Vénusz-Jupiter fényszög. Vénusz, a kis-, és Jupiter a nagy szerencse bolygója. Szóval a szerencse hatványozottan jelen lesz ezen a héten. A többi tőled függ. Szerencsére te alapvetően optimista ember vagy. Ezekben a vészterhes időkben is. Ha így gondolkodsz, biztatóan jó lesz a hétvégéd is…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Vénusz a Kos jegyébe lépett, és sok örömteli érzést, szenvedélyt hoz az életünkbe

Február 20-án a Vénusz a Kos jegyébe lépett. A Kos a kezdetek, a tűz, a szenvedély jegye, a Vénusz a szerelemé, így ez a bolygóállás sok örömteli érzést hozhat a szerelmi életünkbe.

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Fura módon ezen a héten csütörtökre esik két nagy bolygó együttállás és a Merkúr jegyváltása is. A hatások miatt ez már előbb és utólag is érzékelhető lesz. Szóval arra kell számítanod, hogy mindaz, amit sejtesz, csütörtökön csúcsosodhat ki. Maradj derűlátó, és lásd meg a kedvező tendenciát! Ez neked nem csak most kihívás. A hétvégén már könnyebb lesz az Oroszlán Hold szerint.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Szerdától már március lesz. Őrületes módon rohan az idő, igaz? Csütörtökön a Vízöntőben együtt áll a Szaturnusz és a Merkúr. Ez neked kedvez, és azt üzeni, hogy itt az ideje (Szaturnusz) kinyitni a szád, és kimondani (Merkúr), amit eddig elfojtottál. Persze nem kell udvariatlannak vagy erőszakosnak lenned. Március első hétvégéjén élj magánéletet!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Fokozottan jól, sőt pontosan fog működni az intuíciód. Csütörtökre és péntekre virradóan is lehet jósló álmod. Ezeket csak te tudod megfejteni, hiszen a te tudatalattid üzenetei. Csütörtökön Merkúr a Halakba lép, és segít a megértésben és a kommunikációban is. Csak arra vigyázz, hogy ne beszélj sokat, mert sokan nem tudnak követni! A hétvégéd fordulatokkal teli lesz…

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Márciusi havi horoszkóp: sorsfordító változásokat hoz a Szaturnusz és a Plútó jegyváltása

Március 7-én Szaturnusz, a nagy sorsbolygó vált jegyet, 23-án pedig a Plútó - hatalmas energiák hoznak nagy változásokat március folyamán. S mi minden vár az egyes csillagjegyekre? A márciusi havi horoszkópból minden fontos részlet kiderül!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!