Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Ez a heted a helyes mérték megtalálásáról és megtartásáról szól. Hétfőn ügyelned kell, hogy mit mondasz ki. Kedden a pénzedre kell vigyáznod. Szerdán az újhold és másik két bolygó-együttállás új pénzforrást nyit számodra. De észnél kell lenned, ne vállald túl magadat! Csütörtöktől járj nyitott szemmel és füllel! A hétvégéd szóljon a családról. Mindig szükségük van rád, nemcsak ünnepnapokon.

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Rendkívüli esélyt hoznak a bolygók neked ezen a héten: kedden egy, szerdán három bolygó-együttállás lesz az égen a Bika jegyében. Szerdán az egyik az újhold, ami újításra ösztönöz téged. Számodra az év legfontosabb újholdja, mert most minden a kezedre játszik, ha bármi újba kezdenél. A hét második felében nem szabad másokat utánoznod, mert anyagi kár érhet…

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A hét elején irritálhat, hogy nem te irányítod az eseményeket. Hiába erőlködsz, nem tőled függ, összejön-e valami vagy sem. Ráadásul hozol egy döntést, és azonnal akadályba ütközöl. Bölcsen tennéd, ha várnál. Csütörtöktől már javul a helyzet, de innentől sem szabad elbíznod magad. Hétvégén az égi folyamatok azt javasolják, hogy a jövőd tervezgetésére szánj kellő időt!

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Páratlan lehetőségeket jeleznek a bolygók az első májusi héten (Shutterstock)

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Amilyen zaklatottan kezdődik a hét, olyan megnyugtatóan zárul. Hétfőn leplezd az ellenszenvedet és a felháborodásodat, most nagyon nem lenne jó, ha kiadnád magad. A szerdai újhold új barátokat, új szövetségeseket jelez. Értékeld, hogy vannak körülötted jó emberek! A hétvégéd igazán szépnek ígérkezik. Kedveskedj a családodnak, a szeretteidnek valami meglepetéssel!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Nem biztos, hogy lelkesedni fogsz mindazért, ami ezen a héten a munkahelyeden zajlik. Kedden és szerdán összesen négy bolygó-együttállás lesz az égen, amely új felállást szimbolizál. Ezek közül több is érint téged, de mielőtt kiakadnál, adj időt, hogy mindent pontosan átláthass! Csütörtöktől könnyebb lesz a kommunikáció. Hétvégén mindenképpen ki kell pihenned az egész hetet…

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Hihetetlen, mire vagy képes, amikor jó passzban vagy! Több inspiráló bolygó-együttállás lesz az égen, amelyek arra sarkallnak, hogy vágj bele valami újba. A szerdai újhold a leginspirálóbb. Szerencsére a Bika jegyben a józanságot támogatja, vagyis nem kell semmi őrült dologra vállalkoznod. A hét második felében körbe kéne nézned a munkaerő-piacon. Mérd fel az értékedet!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Megrendülhet a biztosnak hitt alap: Jupiter-Uránusz együttállás, 2024. 04. 21.

2024. április 21-én Jupiter és Uránusz együttáll a Bikában. Legutóbb 1941-ben találkozott a Jupiter az Uránusszal a Bikában. Alapszabály az asztrológiában: minél ritkább egy konstelláció, annál nagyobb jelentőséggel bír. Most olyan felismeréseink lehetnek, amik a biztos alapot rendítik meg, és ezzel adnak új esélyt. Legyünk tisztában vele, hogy nem kicsi a tét, sem egyéni, sem kollektív szinten... Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Ha hétfőn azzal foglalkozol, hogy a másik milyen stílust enged meg magának, akkor lemaradsz a lényegről. Ne a hírhozóval, hanem a hírrel törődj! Kedd után valakitől olyasmit kapsz, ami számodra eddig elérhetetlenül drága volt. Fogadd el, és köszönd meg! Nem a te dolgod eldönteni, hogy a másik megengedheti-e magának vagy sem. Hétvégén jót tenne neked valamilyen vizes program…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Moroghatsz vagy mosolyoghatsz azon, ami kedden és szerdán történik. Te döntöd el, milyen reakciót választasz. A saját érdekedben vedd elő a humorérzékedet, és lásd meg a helyzet komikáját! Közben valaki óriási hatással lehet rád. Akár bele is szerethetsz, ami veszéllyel is járhat. A hét második felében át kell gondolnod, mit vállalsz be, mi az, ami vállalható.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Jól kezdődik a heted, de keddtől belassul mindaz, ami lendületesen indult. Ez frusztrálhat téged, és meggondolatlanságra hajlamosíthat. Vedd észre, senki és semmi sem akar veled kitolni! Lehet, hogy bizonyos folyamatok több időt igényelnek. Csütörtöktől valaki könnyedsége elvarázsol. Vegyél példát róla! Ő nem aggódik, nem idegeskedik. Hétvégén elhívhatod egy kávéra…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

Nem egyszerű ezen a héten elkerülni a konfliktusokat, pedig most mindennél fontosabb lenne megőrizni a békét, a harmóniát. A horoszkóp támogat a bölcs döntésekben.

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Kimondottan előnyös számodra, hogy kedden és szerdán, a két nap alatt összesen négy bolygó-együttállás lesz. Ezek egyértelművé teszik, hogy eljött az újítás ideje. Több ötleted is van, de még nem mertél belevágni. Hát, most megteheted az első lépést, ami lehet tájékozódás, adatgyűjtés. Hétvégén valaki teljesen véletlenül újabb tippet adhat a tudta és akarata nélkül. Figyelj, és halld meg!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Ingatlanügyeid a holtponton billenhetnek át a keddi és a szerdai bolygó-együttállásoknak köszönhetően. Ezek között lesz egy újhold is, amely új megvilágításba helyezi, amin korábban fennakadtál. Elengedhetetlen a rugalmasság, hogy valóban megtörténjen a holtponton való átbillenés. Csütörtöktől nyitottabb leszel az égi folyamatok szerint. Hétvégére egyértelművé válik minden…

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Hiába tudod, hogy a sikerhez kitartásra van szükség, ez nem mindig jön össze. Most több konstelláció segít, hogy ne csak kitartó, de türelmes is legyél. Meg fogsz lepődni magadon. Pénteken megbánthat valaki. Valószínűleg fel sem fogja, hogy neked mennyire rosszul esik, amit felelőtlenül kimond. Ezt meg kell emésztened, és le kell tenned, ha nem akarsz lebetegedni.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!