KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Szombattól keddig a bolygók zöme azt javasolja, hogy dugjátok össze a fejeteket és készítsetek büdzsét a következő hetekre! Ez most könnyedén megy, mert a föld dominancia épp a józanságnak kedvez. Közben törekedjetek a közös nevező megtalálására, amely a szövetségeteket erősíti. Csütörtöktől feszült fényszögek szerint toleránsnak kell lenned a pároddal.

Szingli Kos

A föld jegyekben járó a bolygók szombattól keddig szorgalmazzák, hogy részletes büdzsét készíts a következő hetekre! Hatékony leszel most, mert a föld dominancia pontosan a józanságnak kedvez. Szánj kellő időt a tervezésre, és ne kapkodj! Csütörtöktől, a feszült fényszögek szerint, több sértődős és érzékeny emberrel lesz dolgod. Kihívásnak éled meg, hogy türelmes maradj mindenkivel.

Kos éves horoszkóp 2024

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Hirdetés

Párkapcsolatban élő Bika

Jó hatással lesz rád, hogy a Bikában járó Uránusz elindul előre szombaton, majd több napon keresztül óriási bolygóháromszög rajzolódik ki az égen. Lehetnek problémák, de most teljesen bizakodó vagy. Ilyenkor tanácsos döntéseket hozni és megtenni az első lépéseket. Mindebből ne hagyd ki a kedvesedet! Oszd meg vele a gondolataidat és a terveidet is!

Szingli Bika

Végre a Bikában járó Uránusz elindul előre szombaton, és innentől április 1-ig egyáltalán nem lesz retrográd bolygó az égen. Innentől tehát a múlt már nem kísérthet. Aki elment, nem térhet vissza, de ne bánd! Szombattól keddig óriási bolygóháromszög rajzolódik ki az égen, amely derűlátóvá tesz téged. Ilyenkor tanácsos döntéseket hozni, és megtenni az első lépéseket…

Bika éves horoszkóp 2024

Január utolsó napjaira kihagyhatatlan lehetőségeket jelez a horoszkóp (Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

A szerelmednek jobban megy most a lelassulás. Utánoznod kéne őt. A hétvégén és a hét első napjaiban is sokat hibázhatsz, felesleges munkát csinálsz magadnak, ha nem lassítasz. Ráadásul vele is ingerlékenyebb lehetsz, ha folyton kapkodsz. Hallgass rá, jobban jársz! Február első napjaiban hullámzó optimizmussal látod a közös jelent és jövőt…

Szingli Ikrek

Vannak, akik jók a lassulásban, és ők azok, akik most többnyire frusztrálnak téged. Pedig a bolygók szerint utánoznod kéne őket. Vigyázz, mert magaddal szúrsz ki, ha kapkodsz: sokat hibázhatsz, és felesleges munkát csinálsz magadnak! Ráadásul elmehetsz olyan ismerkedési lehetőség mellett, ami kedvező lenne. Jó hatással lehetne rád valaki, aki békés, toleráns, kiegyensúlyozott…

Ikrek éves horoszkóp 2024

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

A vitáitok többsége abból ered, hogy mindenkinek meg akartok felelni, mindenkinek a kedvében akartok járni. Kérdés, egymásra jut-e időtök, kapacitásotok? Ez aktuális hétvégén és a hét elején egyaránt. Nem baj, ha kezdeményezel és kényezteted a párodat. A téli zimankóban jól esik, ha például teaszertartással kedveskedsz a párodnak.

Szingli Rák

Észre vetted már, a kimerültséged abból ered, hogy mindenkinek meg akarsz felelni, mindenkinek a kedvében akarsz járni? Többször szembesültél a kérdéssel, vajon magadra mennyi idő jut? Ez aktuális hétvégén és hét elején egyaránt. Nem kell nagy dolgokra gondolnod, az olyan apróságok is jól esnek testednek, lelkednek, mint a forró tea vagy az illatos fürdő.

Rák éves horoszkóp 2024

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Az égi folyamatok szerint pénz áll a házhoz. Jót tesz az anyagi helyzeteteknek, hogy szombattól keddig gigantikus bolygóháromszög rajzolódik ki az égen. Szívesen elköltenéd ezt a plusz bevételt, pedig tudod, hogy nem kéne. Jobb lenne, ha kitűznétek egy közös célt és elkezdenétek arra gyűjteni. Elengedhetetlen viszont, hogy ebben egyetértsetek.

Szingli Oroszlán

Az ismerkedés, a párkeresés meglehetősen hullámzó mostanában. Hol fellelkesedsz, hol lelombozódsz. Ugye tudod, hogy ez normális, mert nem olyan kiszámítható, mint például a pénz. Utóbbival jobban állsz az égi folyamatok szerint. Sőt extra bevételt ígérnek a bolygók. Mintha kárpótolna az élet. Szíved szerint azonnal elköltenéd ezt a plusz pénzt, pedig jobb lenne, ha elkezdenél gyűjteni a célod megvalósítására.

Oroszlán éves horoszkóp 2024

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Már a hétvégén elkezdődik és keddig tart az az impozáns bolygóháromszög, amelynek három csúcsán a tízből öt bolygó vesz részt: Szűz Hold, Bak Merkúr és Mars, Bika Jupiter és Uránusz. Ez jó hatással lesz rád és a kapcsolatotokra egyaránt. Olyan harmónia költözik be hozzátok, ami csendes, állandó és a békét tartósítja. Erre irigykedhetnek néhányan, de ne törődjetek velük!

Szingli Szűz

Jó neked, mert a hétvégén összeáll és egészen keddig látszik az a nagyszerű bolygóháromszög, amelynek három csúcsán a tízből öt bolygó vesz részt: Hold, Merkúr, Mars, Jupiter és Uránusz. Ez azért nagyszerű a számodra, mert kisimulnak az idegeid, és sokkal toleránsabb leszel mindenkivel. Akár ismerkedsz, akár szünetet tartasz, muszáj türelmesnek lenned az emberekkel…

Szűz éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. január 27-28.: Most minden a helyére kerül

Ezen a hétvégén minden a helyére kerül. Megfontoltan, higgadtan tervezhetsz, tehetsz azért, hogy a jövő az elképzelésed szerint alakuljon. Mindenképpen érdemes élni a nagyszerű lehetőségekkel.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Mindent el kell követned, hogy ne legyen konfliktus köztetek. Amíg január utolsó napjai békésnek látszanak, addig február első napjai sajnos konfliktussal terhesnek ígérkeznek. Csütörtökön dupla diszharmonikus fényszög szerint te leszel hiperérzékeny. Szólj a szerelmednek, hogy nem vele van bajod, ha segítesz neki, tudni fogja, mire van szükséged….

Szingli Mérleg

Kedvező konstellációk szerint jó eséllyel végre mindenki megnyugszik, és helyre áll a béke a családodban (is). Ez azért remek hír, mert többnyire lefagysz a feszültségektől. Remek, hogy egy óriási bolygóháromszög védőhálóként vigyáz rád és minden kapcsolatodra, a régiekre és az újakra egyaránt. Sajnos a február már nem indul ilyen békésen: több frusztráció érhet, mégis fontos, hogy ne sértődj meg!

Mérleg éves horoszkóp 2024

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Amennyiben birtokában vagy az önismeretnek, és a kedvesedet is volt időd alaposan megismerni, akkor tudhatod, hogy ő nálad kiegyensúlyozottabb személyiség. Ezt olykor irigyled, olykor utálod. Szombattól keddig egy grandiózus bolygóháromszög segít, hogy összehangolódjatok. Szükség lesz is rá, mert február első napjai feszültnek ígérkeznek.

Szingli Skorpió

Már többször megfogadtad, hogy olyan emberekkel ismerkedsz, akik jó hatással vannak rád. Már az első kommunikáció során érezheted, ki az, aki békés és nem akar megváltoztatni. Ragyogó esélyt jeleznek a bolygók, hogy január utolsó napjaiban találkozz ilyen emberrel és/vagy komolyra forduljanak a dolgok. De ne siettess semmit és senkit!

Skorpió éves horoszkóp 2024

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

A szerelmed elhanyagolva érezheti magát, ha nem veszed észre, vele is kellene foglalkoznod. Valószínűleg leköt a karriered építése, ami jgos, hiszen kedvező folyamatokat szimbolizál egy szombattól keddig tartó óriási bolygóháromszög. Ez öntudatosabbá tesz és jobb bevételt is mutat. A szerelmed csak akkor tud veled örülni, ha megosztod vele a sikereidet.

Szingli Nyilas

Nagy ereje van annak a bolygó háromszögnek, amely szombattól keddig lesz az égen, és a karrieredre, a bevételeidre is előnyösen hat. Ettől nőhet az önbecsülésed, és magabiztosabban ismerkedsz. Ha eddig nem vetted észre, akkor itt a bizonyíték, milyen nagy szerepe van a karrier alakulásának a tartásodra. Február első sajnos napjai már nem látszanak ilyen kedvezőnek…

Nyilas éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Vízöntő hava: 1 éves születésnapi horoszkóp a Vízöntő jegyűeknek

A születésnap mindenkinek fontos dátum. Neked is, Vízöntő szülött. Mielőtt az előtted álló időszakot átvilágítanánk a bolygók segítségével, nézzük meg, mi minden lakozik benned! Minden fontos információ, amit a Vízöntő jegyről tudni lehet, és jövő évi előrejelzés!

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

A párod is profitálhat a te kedvező szériádból. Szombattól keddig ugyanis a földjegyekben járó bolygók csodálatos háromszöget rajzolnak az égre. A tízből öt bolygó részt vesz ebben: Szűz Hold, Bak Merkúr és Mars, Bika Jupiter és Uránusz. Nem véletlenül érzed, hogy eljött a te időd. Ráadásul szombaton az Uránusz a Bikában ismét előre indul, és segít a hátad mögött hagyni a múltat. Innentől a párodra, a jelenre és a jövőre fókuszálj!

Szingli Bak

Tuti, hogy megnő az irigyeid száma, ugyanis szombattól keddig a földjegyekben járó bolygók csodálatos háromszöget rajzolnak az égre. A tízből öt bolygó vesz részt ebben: Hold, Merkúr, Mars, Jupiter, Uránusz. Jogosan érzed, hogy eljött a te időd. Ráadásul szombaton az Uránusz is előre indul, amellyel bezárul a múlt kapuja. Innentől neked a jelenre és a jövőre kell összpontosítanod.

Bak éves horoszkóp 2024

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Ha nem vitáztatok csütörtökön, telihold napján, attól még szombaton és pénteken is vigyáznotok kell a törékeny békére. Diszharmonikus fényszögek feszültséget generálnak. A legrosszabb, hogy mások miatt kaphattok össze. Ez öngól lenne. Közben az égi folyamatok a tervezés aktualitását, sőt sürgősségét mutatják. Ne halogassátok!

Szingli Vízöntő

Ha megúsztad a csütörtöki teliholdat vita nélkül, ne dőlj hátra, mert szombaton és pénteken is lesznek diszharmonikus fényszögek az égen, amelyek feszültséget generálnak. Szomorú hogy mások miatt válsz ingerültté, holott te is tudod, ez öngól. Nem másokkal kellene foglalkoznod, hanem csakis magaddal és a terveiddel. Újragondolhatod például az újévi fogadalmaidat…

Vízöntő éves horoszkóp 2024

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Az egészséged megőrzése élvezzen prioritást! Ez is jobb együtt, ezért Kezdhetnétek például közös méregtelenítéssel. Már fogy a Hold, ami segít. Közben tény, hogy míg te nem szereted számolni a pénzt, addig a kedvesed annál inkább. Hallgass rá, mert kiderülhet, nemcsak pénzügyekben ügyesebb nálad, hanem a koncentrációban és a konkrétumokban is…

Szingli Halak

Tél közepén ne hanyagold el az egészségedet! Kezdhetnéd például méregtelenítéssel. Már fogy a Hold, ami megsokszorozza és hatékonnyá teszi a folyamatot. Sajnos nem tart veled ebben az a valaki, aki most felkelti az érdeklődésedet. Okosan tennéd, ha nem erőltetnéd rá az elveidet. Nem kell mindenben egyeznetek, az összhang kialakulhat később is…

Halak éves horoszkóp 2024


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!