KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

A hétvége olyan romantikus, amennyire csak lehet. A Perseidák meteorraj az éjszakai egeit hulló csillagokkal rajzolja tele. Menjetek ki és gyönyörködjetek bennük! Kívánhattok is. Kérdés, hogy a jövővel kapcsolatos terveitek mennyire egyeznek? Ezt szerdán, újhold napján megbeszélhetitek. Az újhold remek alkalom az újragondolásra és új célok kitűzésére.

Szingli Kos

Augusztus közepe mindig a hullócsillagokról szól. Szombaton éjjel éri el a Perseidák meteorraj a csúcsot, ami azt jelenti, hogy éjfél tájban óránként akár 100 hullócsillagot is láthatsz az égen. Kérdés, mit kívánsz magadnak? Mennyire mersz konkrét lenni? Szerdán, újhold napján új esélyt kapsz, és új stratégiát találhatsz ki. Akár a párkereséssel kapcsolatosan is…

Hirdetés

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Valami egyre jobban zavar a saját vagy a párod családjával kapcsolatosan. Több feszült fényszög lesz az égen, ami pattanásig feszíti nálad a húrt. Ha nem akarsz vitát, előzd meg azzal, hogy rákérdezel először a párodnál, utána a másik embernél. Ne várd meg, hogy bárki provokáljon, mert ha elveszíted a türelmedet, nem fogsz finomkodni…

Szingli Bika

Ellentmondásos fényszögek lesznek az égen egész héten, ami hullámzó kedélyállapotot jelent. Hol türelmes és elnéző leszel, hol egészen apró dolgoktól felkapod a vizet. Ilyenkor nem szabadna új kapcsolatba fejest ugranod. A kiszámíthatatlanság megijeszthet olyasvalakit, aki még nem ismer téged. Szóval tanácsos szabadságra küldened a párkeresést.

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Szeretnél tapintatos lenni a szerelmeddel, s ezért nehéz eldöntened, hogy mit mondj ki, mire kérdezz rá. Bármi, amiben bizonytalan vagy, konfliktust okozhat. Ezért csak azt mondd ki, kérdezd meg, amiben biztos vagy! Minden más vitát fog szülni. Ez cseppet sem új, de itt az ideje új hozzáállást kialakítanod. A szerdai újhold partnered lesz ebben…

Szingli Ikrek

Irigyled azokat az embereket, akiknek kifinomult, tapintatos a stílusa. Szeretnél ilyen lenni? Ezen a héten nehéz lesz eldöntened, mit mondj ki, mire kérdezz rá. Bármi, amiben bizonytalan vagy, konfliktust okozhat. Ezért csak azt mondd ki, kérdezd meg, amiben biztos vagy! Az ismerkedés szakaszában jó pár érzékeny, sőt kínos téma merülhet fel. Ezeket most bölcsebb kerülni…

Jönnek a Perseidák, és valóra válhatnak a kívánságok (Shutterstock)

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Egy ragyogó hétvége után hétfőre virradóan a Hold-Neptunusz trigon jósló álmokat jelez. Lidérces emlékek nyomaszthatnak. Jól tennéd, ha elmesélnéd a párodnak, és tudatosítanád, hogy mindez csak álom volt. A valóságot együtt teremtitek. A szerdai újhold új pénzforrást nyithat meg előtted. Kérdés, mit szeretnél még elérni, mit nem adtál még meg a párodnak?

Szingli Rák

Csodás hétvége vár rád. Lubickolj szó szerint és átvitt értelemben is! Majd hétfőre virradóan egy Hold-Neptunusz trigon jósló álmokat jelez. Rád telepedhetnek nyomasztó emlékfoszlányok is. Jó lenne, ha valakivel megosztanád az érzéseidet, majd tudatosítanád, hogy mindez csak álom volt. Szerdán újhold lesz, ami új pénzforrást jelent. Kérdés, mit kellene feláldoznod…?

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Nem bír veled most a kedvesed, aminek oka a szerdai újhold az Oroszlán jegyében, amely újításra ösztönöz. Mindenképpen állj meg egy pillanatra, és tűzz ki új célokat! Ahhoz, hogy élni tudj a lehetőségekkel nemcsak nyitottságra lesz szükséged, hanem rugalmasságra is. Hallgass a kedvesedre! A bolygók szerint jó hatással van rád most (is).

Szingli Oroszlán

Fokozódó izgatottság lesz úrrá rajtad. Nem csoda, hiszen szerdán együttáll a Nap és a Hold az Oroszlánban. Ez az újhold az éve legintenzívebb hatású újholdja, ami újításra a legjobb. Állj meg egy pillanatra, és találd ki, milyen új stratégiával kereshetsz társat! Ahhoz, hogy élni tudj a lehetőségekkel nemcsak nyitottságra lesz szükséged, hanem rugalmasságra is. Utóbbi igazi kihívás…

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Hétvégén ki ne hagyjátok a Perseidák meteorraj csúcsát! Feküdjetek ki a csillagos ég alá, és számoljátok együtt a hullócsillagokat. Ennél nem igazán találhatnál romantikusabb programot. A hét során hajlamos leszel morogni. Óvatosan mesélj a párodnak, mert megijedhet, hogy nemcsak másokat, de őt is ilyen kíméletlenül kritikusan látod. Legyél kicsit elnézőbb!

Szingli Szűz

Ha hétvégén hullócsillagot látsz, megfogalmazhatod, milyen társra vágysz. Felsorolhatsz sok szempontot, de semmiképp se hagyd ki a kölcsönösség szót! Muszáj, hogy kölcsönösen elfogadjátok, tiszteljétek, szeressétek egymást. A hét során még csiszolgathatod az elvárásaidat. De ne felejts el körbe nézni! Élő, valóságos embert keress, ne fiktív álomképet!

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. augusztus 12-13.: a Nap és a Vénusz együttállása boldogságot, szerencsét hoz

A Nap és a Vénusz együttállása az Oroszlán jegyében kiáradó vidámságot és szerencsét jelez! A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek szerint sok feladat szakad a nyakadba. Ettől ingerlékennyé válhatsz. A szerelmed azt hiheti, hogy vele van bajod. Oszd meg a problémáidat vele, és gyorsan megnyugszik. Sőt segít, hogy fontossági sorrendet állíts fel. Valójában nem feladatok mennyiségével, inkább a prioritással gyűlik meg a bajod.

Szingli Mérleg

Nem sok türelmed lesz mások problémáit hallgatni ezen a héten. Elég neked a sajátod. Ne akard elhitetni a másikkal és önmagaddal sem, hogy megértő vagy! Okosabb, ha most szünetet tartasz a párkeresésben. Szabadságra kell menned. Nemcsak a munkából, hanem az ismerkedésből is. Ne csodálkozz, hogy ilyenkor mennyivel lazább és oldottabb tudsz lenni!

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Képes vagy dühöngeni azon, hogy egyesek milyen csőlátásúak. Indulatosan mesélsz erről a párodnak, aki szinte minden esetben megszeppen. Amikor összeszedi bátorságát, megkérdezi, hogy te csöppet sem hasonlítasz rájuk? Szerdán, újhold napján, új megvilágításba kerül mindez. Új felismerésekre tehetsz szert, ha picit nyitott leszel…

Szingli Skorpió

Augusztus közepén az égi folyamatok szerint tükörbe nézhetsz és észre veheted, hogy nem vagy jobb másoknál. Pont az, amit kritizálsz másokban, abban kellene fejlődnöd. Szerdán újhold lesz, ami segíthet, hogy új nézőpontból nézz magadra és arra, hogy miért vagy még egyedül. Ne bántsd magad! Inkább mozdulj el abból a merevségből, ami akadályoz vagy akadályozott eddig!

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Hidd el, a kedvesednek még mindig van igénye a romantikára! A hétvégi hullócsillag számolás tökéletes erre. Lepd meg őt egy éjszakai piknikkel! A hét során egyre lelkesebb leszel valami új ötlet miatt. Mielőtt fejest ugrasz bármibe, egyeztess a kedveseddel! Akkor is, ha őt nem érinti közvetlenül, hiszen a józansága megmenthet egy bakitól.

Szingli Nyilas

Még tart a nyár. Ne mondj le semmilyen nyári programról! A bolygók szerint tartogat még meglepetést ez a hónap, ez a hét. Szerdán újhold lesz, ami új szempontokat hozhat neked. Sőt új lehetőségeket mutathat, ha nyitott maradsz. Közben az elvárásaid akadályozhatnak. Nem az a cél, hogy feladd az elvárásaidat, hanem, hogy nézz magadba: te megfelelsz-e ezeknek!

Ez is érdekelhet

8 biztos jel, hogy olyan párkapcsolatban élsz, ami egy életen át tart

Szinte kivétel nélkül arra vágyunk, hogy megtaláljuk azt az embert, aki egy életen át társunk lesz. Íme, a 8 biztos jele annak, hogy neked már nem kell tovább keresned!

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Attól, hogy téged igazolnak vissza az eredmények, nem szabad önteltté válnod. A párod utálja, amikor azzal jössz, hogy "Én megmondtam". Legyél kíméletes és engedd, hogy ő emlékezzen a szavaidra! Ezen a héten a konfliktusok nagy-nagy százaléka ilyesmiből adódhat. Öleld meg, és súgd a fülébe: "egy csónakban evezünk"! Neked sem árt ezt szem előtt tartanod…

Szingli Bak

A lojalitást nem csak hirdetned, de gyakorolnod is kellene. Ezen a héten többször szembesülhetsz azzal, hogy ez nem is olyan könnyű. Csendesedj el, és gondolkozz el rajta, mit jelent a lojalitás, illetve néhány más magasztos fogalom, mint tisztesség, szolidaritás, elvhűség. Ennek tükrében csak azt várd el a másiktól, amire te is képes vagy!

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Na, most "akasztják a hóhért": a szerelmed olyan új javaslattal áll elő, amitől kibillenhetsz az egyensúlyodból. Nem kapsz levegőt szerdán, újhold napján. Úgy érzed, nem erre vállalkoztál, nem erről volt szó. Ne ess kétségbe! Nem akar neked keresztbe tenni, csupán szeretne újítani, frissíteni. Valld be, ez egyáltalán nem árt a kapcsolatotoknak! Sőt…

Szingli Vízöntő

Ha új kapcsolatra vágysz, járj nyitott szemmel és szívvel. A szerdai újhold új embert, embereket hozhat eléd. Lesz köztük olyan, aki megbotránkoztat, lesz, aki elgondolkodtat és lesz, aki őrületesen vonz. Tanácsos időt adnod az ismerkedésnek. Igaz, hogy létezik szerelem első látásra, de gyakoribb a "lakva ismeri meg az ember a másikat" eset…

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

A nyár arra is jó, hogy kicsit többet legyetek együtt, többet beszélgessetek és többet vegyetek észre a másik apró jelzéseiből. Ezen a héten olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek támogatnak téged ebben. És abban is, hogy egyértelműbben add a kedvesed tudtára, mi esne jól neked. Ne hagyd, hogy találgasson és kínlódjon! Segíts neki!

Szingli Halak

Jól ismered az embereket? Tudod, hogy kinek mi a gyenge pontja? Képes vagy megtippelni a másik reakcióját? Ez a hét több olyan szituációt produkál, amikor ezeket a képességeidet tesztelheted. De okosabb lenne, ha nem másokkal, hanem önmagaddal foglalkoznál. Vajon mi a te gyenge pontod? Képes vagy előre megtippelni a saját reakcióidat? Most kiderül…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!