KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

A hét során többször szaladsz bele olyan helyzetekbe, ahol a problémát merevség okozza. Neked csak a saját hozzáállásodra van hatásod. A másikéra nincs. A párodat se akard most meggyőzni! Engedd, hogy kifejtse a saját nézeteit! Ne akard meggyőzni, mert nem fog menni! Amennyiben nyitott és megengedő maradsz, csomó vitától megkíméled magad és őt is.

Szingli Kos

Nem újdonság, hogy a problémák többségét a merevség okozza. Mivel te csak a saját stílusodért vagy felelős, most se a másikkal foglalkozz! Senkit se akarj meggyőzni! Engedd, hogy kifejtse a saját nézeteit! Mindegy, hogy egyetértesz, vagy sem. Jót teszel magadnak és a másik félnek, ha nyitott és megengedő tudsz maradni. Ennek a hetednek ez kulcsa…

Hirdetés

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Már megint összeveszhetnétek, ha ragaszkodtok a saját elképzeléseitekhez. Fontos, hogy mindketten elmondhassátok, hogy mit szeretnétek, de ebből nem kell vitának kialakulnia. Feszültségeket jeleznek a bolygók hétfőn, kedden és szerdán. Ezeken a napokon legyél minél rugalmasabb, és nem lesz baj! A szeretet segít, hogy nyitott és toleráns legyél…

Szingli Bika

Nem sok kedved lesz másokat győzködni ezen a héten. Olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek pillanatok alatt bosszankodásra hajlamosítanak. Tőled függ, hogy ennek mennyi energiát adsz. Amennyiben tudomásul veszed, hogy mások mások, akkor gyorsan kihúzod a szituáció méregfogát. Máskülönben elronthatod az egész napodat és/vagy hetedet. Semmiképp se tedd!

Fontos, hogy ne menjünk bele kicsinyes vitákba a következő héten! (fotó: Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Egész jól tűröd, és kezeled a kedvesed kirohanásait. Ő most nincs a legjobb passzban. Legyél vele türelmes, és ne vedd személyes sértésnek, amit mond! Nem veled van baja. Persze nem csak idegeskedéssel telik a hetetek. Az égi folyamatok szerint ez a hét sok romantikus pillanatot tartogat nektek. Jön a Perseidák hullócsillag család. Esténként mehettek csillag lesre.

Szingli Ikrek

Ha tiszteletlen veled valaki, akkor nem kell tűrnöd a szemtelenségét. Nem kell megszakítanod vele a kapcsolatot. Elég, ha átmész passzívba. Amennyiben kellően intelligens, kapcsolni fog. Ha nem, akkor vagy megsértődik, vagy folytatja a pimaszkodást, ami egyértelmű jel, hogy ezt lezárd. Tőled függ, hogy ki, mit engedhet meg veled. Neked kell meghúznod a határokat.

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Ugye, nem engeditek, hogy a pénz közétek álljon? Akár egy kasszán vagytok, akár külön, elengedhetetlen, hogy közös nevezőre jussatok. A pénzzel az a baj, hogy kínos téma lehet. Pedig egy őszinte kapcsolatban nem szabadna ennek sem és semmi másnak kínosnak lennie. Beszélgessetek erről, és osszátok meg egymással az aggályaitokat! Meglepően tanulságos lesz…

Szingli Rák

Nem szabadna, hogy mások félelmei átragadjanak rád. A bolygók szerint számtalan összeesküvés elméletet fogsz hallani a hét során arról, hogy mibe érdemes pénzt fektetni, ill. hogy hogyan kellene kimenteni a pénzedet. Fenntartásokkal kezeld ezeket, és ne engedd, hogy megmérgezze a hetedet a pénz miatti aggodalom! Tőled függ, hogy mennyire engeded be ezt is.

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Annyi feszültség és rivalizálás zajlik a külvilágban, ami arra int titeket, hogy ilyesminek egymás között semmiképp se adjatok teret! Egy nagyszerű hétvége után a hét első fele tele lesz kellemetlen fényszögekkel, ami rád nem lesz jó hatással. A szerelmed látja rajtad, hogy nem vagy valami fényesen.

Szingli Oroszlán

Hiába próbálsz mosolyt erőltetni magadra, látszani fog rajtad, hogy ez nem szívből jön. Szóval jobb, ha abbahagyod. Főleg hétfőn, kedden és szerdán. Lehetőleg ne ezekre a napokra időzíts randevút! Amennyiben már megbeszéltétek, tedd át későbbre! Hidd el, mindkettőtöknek jobb lenne! Persze az sem baj, ha a másik lát téged morcosan is. De jó lenne, ha nem ebből vonna le következtetéseket.

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

A párod jól ismer téged? Tudja, hogy nem elégszel meg általánosságokkal? Remek konstellációk lesznek az égen, amelyek segítenek neked, hogy megértesd vele, mire van szükséged. Mindegy, hogy mennyi ideje vagytok együtt. Mindig tanulhattok egymásról valami újat. A hosszú kapcsolatok egyik kulcsa pont ez: folyamatosan akarjatok tanulni egymásról, egymástól…

Szingli Szűz

Nem vagy könnyű eset. Ezt pontosan tudod magadról. Kérdés, hogy környezeted mit gondol rólad. Mivel téged a konkrétumok érdekelnek, ezen a héten tanácsos konkrétan fogalmaznod. Lesz, aki ért, sőt értékel, és lesz, aki nem. Előbbivel van dolgod, utóbbival nem. Ilyen egyszerű a kép. Nyugodj meg, és add önmagadat! Szerethető vagy. Ebben egy percig se kételkedj!

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. augusztus 5-6.: a tüzes jegyekben járó bolygók nagy energiákat hoznak

Szenvedélyből, lelkesedésből ezen a hétvégén nem lesz hiány! Fontos azonban, hogy azért pihenésre is jusson idő. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

A szerelmed lesi minden kívánságodat. Segíts neki, és súgd meg neki, hogy mire vágysz! De ha meglepetést akar okozni, akkor ne utasítgasd! Engedd, hogy a kedvedben járjon. Vedd észre, hogy milyen fontos vagy neki! A kapcsolatotok egy új szintre léphet, ha nem akarsz mindig mindent kontrollálni. A hét titka a sodródás elsajátításának képessége…

Szingli Mérleg

Felemás tapasztalataid lesznek ezen a héten. Lesz valaki, aki érti, hogy milyen stílusban kell veled kommunikálni, és lesz, aki nem. Érdekes módon téged jobban izgat az utóbbi. Mintha meg akarnád nevelni és/vagy szelídíteni. Kérdés, hogy mit akarsz elérni, ill. mit akarsz bizonyítani. Gondolj magadra, és keresd olyan emberek társaságát, akik tapintatosak!

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Nincs mit egymás szemére hánynotok: mindketten elég fafejűek vagytok, és keményen kimondjátok a véleményeteket. Ebből rendszeresen parázsviták lesznek. Mindez izgalmas előjáték is. Ám veszélyes. Ez a hét bebizonyítja, hogy óvatosabbnak kell lennetek, és becsben kell tartanotok a törékeny harmóniát. Különösen hétfőn, kedden és szerdán.

Szingli Skorpió

Nehéz az emberedre találnod, mert nem vagy egyszerű eset. Rendszeresen kapsz olyan kritikát, hogy túl nyers és kemény vagy. Nem baj. Neked nem való olyan társ, aki nyafka. De vigyázz, mert neked sem ártana kicsit csiszolódnod. Ezen a héten sokat javulhat a stílusod, ha kicsit jobban figyelsz mások igényeire, és nem duzzogsz a kritikák miatt.

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Nagy felismerésre tehetsz szert a kedveseddel kapcsolatosan. Igencsak próbára lesz téve mindenki rugalmassága a hét során. Te alapvetően rugalmasan tudsz alkalmazkodni az új helyzetekhez. De vajon a kedvesed hogy áll ezzel? Ítélkezés helyett segíts neki, és nyugtasd meg, ha kiborulna! A te ölelésed és derűd a legjobb "gyógyszer" a számára.

Szingli Nyilas

Eddig is megdöbbentél, amikor merev, csőlátású emberrel találkoztál, de ezen a héten megint képes valaki meglepetést okozni. Nem érted, hogy egyesek miért ragaszkodnak a saját nézeteikhez. Úgy, hogy nem hallgatják a másikat. Kritizálás helyett próbálj megértőbb lenni, és fogadd el, hogy neki ez vált be! Amennyiben nem látsz nyitottságot, állj odébb, mert nem fogtok jól kijönni!

Ez is érdekelhet

Augusztusi horoszkóp 2023: szerencsés időszakot jeleznek a bolygók

A Merkúr és a Mars a higgadt Szűz jegyében jár, ami nyugalmat, kiegyensúlyozottságot jelez, az Oroszlán Nap pedig gondoskodik a jókedvről. Mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Az augusztusi havi horoszkópból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Ismét egy olyan hét elé néztek, amikor pontosan annyi esélyetek lesz a civakodásra, mint a béke megőrzésére. Tőletek függ, hogy beengeditek-e a külvilág problémáit, vagy sem. Ne másokról és a politikáról beszélgessetek, hanem magatokról! Gyakran kérdezzétek meg egymástól, hogy mire van szüksége, jól érzi-e magát! A szeretet ezt "diktálja"…

Szingli Bak

Minden arról szól, amire fókuszálsz. Ha ez a külvilágban zajló gondok, akkor az uralja a gondolataidat és az életedet. Ha erősíted a derűlátást, akkor az fog dominálni. Olvass a pozitív gondolkodásról! Nem vak optimizmusról van szó. Lehet, hogy másokat is jobban fogsz érteni. Ráadásul magaddal is jót teszel. Nem veszíthetsz. Próbáld ki!

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Mosolyoghatnál azon, hogy a családod mi mindent képes megtenni, csak hogy velük foglalkozz. A szerelmed bosszankodhatna, ha nem nyugtatod meg gyorsan. Hétfőn, kedden és szerdán te sem leszel topon. Lehet, hogy ekkor neked lenne szükséged az ő biztató szavaira. Mondd neki! Nem kell csendben várnod. Persze ne követelőző hanggal szólj!

Szingli Vízöntő

Hétfőn, kedden és szerdán nem leszel kirobbanóan jó formában. Nyűgösnek és csalódottnak érzed magad. Lassan vége a nyárnak, és eddig nem úgy alakultak a dolgaid, ahogy szeretted volna. Lehetőleg ne add át magad a szomorkodásnak! Keress jó zenéket, vicces filmeket és vidám társaságot! Ha nincs ilyen, akkor csinálj egy nagy jeges teát, vagy frappét, és olvass egy izgalmas könyvet!

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Az egészséged megőrzése érdekében egyél ezen a héten több nyers gyümölcsöt és zöldséget. Ezt javasolják a bolygók. A szezonális kínálat bőséges. A párod szívesen csatlakozik hozzád. Jót tenne a kapcsolatotoknak egy kis változatosság. Menjetek együtt piacra, vagy keressetek szedd-magad akciót, és közösen csináljatok salátákat. Meglátod, ki lesztek cserélve.

Szingli Halak

Sok gond van a világban. A problémák nem mennek szabadságra. A bolygók azt javasolják, hogy egyél több nyers gyümölcsöt és zöldséget. Gazdag a szezonális kínálat. Jót tenne testednek és lelkednek, ha olyasmit ennél, ami nincs hő kezelve. Kimehetnél a piacra, vagy kereshetnél szedd-magad akciót. Ez akkor igazán izgalmas, ha még sosem csináltál ilyesmit…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!