Kos hétvégi horoszkóp

Szombaton, Medárd napján drukkolhatsz, hogy ne essen az eső, mert akkor - legalábbis a népi megfigyelés szerint - 40 napig esni fog. Számodra ugyanakkor nagyobb horderejű változást hoz bolygód, a Mars, amely vasárnap belép a Bikába, és józanabbá tesz téged (is).

Kos havi horoszkóp

Bika hétvégi horoszkóp

Ezen a hétvégén felemás hatása lesz a Mars bolygónak, amely vasárnap lép a jegyedbe. Innentől energikusabb, lelkesebb és motiváltabb leszel, ám egyszerre nő benned a feszültség és a türelmetlenség is. Utóbbira figyelned kell, ha nem akarsz bajt.

Bika havi horoszkóp

Ikrek hétvégi horoszkóp

Szombatra és vasárnapra is jut kellemetlen fényszög. Szaturnusz visszaránt, és azt tanácsolja, ülj le, és gondolkozz! Nem éri meg előre szaladni. A Rák Hold szerint vizes programot kéne választanod ezen a hétvégén. A vízben tudsz a leggyorsabban regenerálódni.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Fordulatos hétvégét jeleznek a bolygók (Shutterstock)

Rák hétvégi horoszkóp

A Rák Hold érzékennyé tesz, de elemedben leszel. A víz erejét használd! Igyál, ússz, lubickol minél többet a hétvégén! Remélhetőleg nem ázol meg, de ez most nem zárható ki. Szóval vigyél magaddal esernyőt, esőkabátot, vízálló lábbelit! Majd kiderül, kell-e használnod.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán hétvégi horoszkóp

Mindaz, ami eddig inspirált, hirtelen frusztrálhat. S ezt most a Bika jelébe lépő Marsnak köszönheted, amely vasárnap vált jegyet, és innentől nem kímél téged. Azt kérdezi, a terveidet mikor kezded el megvalósítani? Bölcsen tennéd, ha nem húznád tovább az időt…

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz hétvégi horoszkóp

Ez az a hétvége, amit folyton emlegetsz, és a barátokkal közös programról álmodozol. Nem kell tovább várnod, mert itt a remek esély. Hívd fel és/vagy hívd meg őket! Nem baj, ha nem tud mindenki eljönni. Ez akár hagyomány kezdete is lehet…

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2024

Igazán szenvedélyesnek és érzelmesnek ígérkezik 2024 nyara! Lássuk, mit mutat a nagy nyári szerelmi horoszkóp a párkapcsolatban élőknek és a szingliknek Székelyhidi Ágnes asztrológus szerint.

Tovább olvasom

Mérleg hétvégi horoszkóp

Olykor flottul sikerülnek a dolgok, olykor akadályok állnak az utadba. Előbbit szerencsének, utóbbit szerencsétlenségnek definiálod? Az élet természete a hullámzás, amit ezen a hétvégén biztosan megtapasztalhatod…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió hétvégi horoszkóp

Lassított felvételként látod a többieket és magadat is. Jól fog esni, ha egy finom kávé vagy illatos gyümölcstea mellett kívülről szemléled, mennyit aggódnak, rohangálnak az emberek, miközben higgadt tudsz maradni. Semmiképp se utánozd őket, inkább vond le magadban a tapasztalatot!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas hétvégi horoszkóp

Mit teszel, ha a családod nem kedveli a párodat? Kinek az oldalára állsz? Volt már hasonló? Az jól vagy rosszul végződött? Az ott szerzett tapasztalataidat ezen a hétvégén alkalmaznod kellene. Akkor is, ha kicsit más a felállás!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Jupiter az Ikrekben: jön a szerencsés változás

A Nagy Szerencse bolygója, a Jupiter 2024. május 26-án az Ikrek jegyébe lép, és szerencsés fordulatokat jelez szinte mindenkinek. Hogy kinek és mit jelent ez az egy évig tartó változás, kiderül a különleges horoszkópból.

Tovább olvasom

Bak hétvégi horoszkóp

Remek égi hír számodra, hogy vasárnap a Mars belép a Bikába, és ötletekkel, kreativitással segít, hogy az eddig kilátástalannak tűnő kérdésekben kiutat találj. Emellett érdemes lenne kikapcsolódnod: sportolj, túrázz, kertészkedj kedved szerint!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő hétvégi horoszkóp

Nem örülsz, hogy vasárnap a Mars belép a Bika jegyébe. Igaz, hogy hozhat a holtponton való átbillenést, de a családon belül sajnos konfliktusokat is. Nem kizárt, hogy mindenki tőled várja a végső szót. Legyél óvatos, és ne siesd el a választ!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak hétvégi horoszkóp

Szombaton és vasárnap is lesz olyan diszharmonikus fényszög az égen, amely szerint a rokonaid miatt bosszankodhatnál. De minek? Ismered őket, tudod, mi az, amivel folyton meg- és/vagy kiakasztanak. Most ne hagyd, hogy megzavarják a hétvégéd békéjét!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!