KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Az utolsó nyári hétvégét élvezzétek ki, és gyűjtsetek még több nyári élményt! Hétfőtől a Bakba visszalépő Plútó és a Szűz újhold tervezésre, fegyelemre és szorgalomra kiváló lehetőségeket jelez. Itt az ideje a közös jövőtökön is gondolkodni. Az égi folyamatok szerint egyikőtöknek egyértelmű, míg a másiknak vannak kétségei, kérdései. Ez nem jó vagy rossz, hanem tisztázandó tény.

Szingli Kos

Az Oroszlán Hold szerint hétvégén még gyűjtened kell a nyári élményeket! Hétfőtől a Bakba visszalépő Plútó és a Szűz újhold tervezésre, fegyelemre és szorgalomra kiváló. A kötelességeid, a "nem szeretem" témák kerülnek terítékre az ősz első napjaiban. Az égi folyamatok szerint van, ami egyértelmű, míg van, ami kétséges és/vagy kérdéses. Ebbe beletartozhat a párkapcsolat is…

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Kissé összezavarodhatsz a Bikában járó Uránusz irányváltása miatt. A kedvesed megijedhet, mert úgy tűnik számára, hogy a kapcsolatotokban bizonytalanodtál el. Előbb magadban rakj rendet, utána nyugtasd meg őt! A Szűzben járó Nap és az újhold éppen ebben támogat téged. Üres ígéretek helyett beszélj érthetően!

Szingli Bika

A Bikában járó Uránusz irányváltása szerint valakire sokat gondolsz, aki régen része volt az életednek. Ez a nosztalgiázás ugyanakkor nem veszélytelen. Könnyen bevonzhatod az illetőt, és azt hiheted, a sors akarata ez. Előbb rakj rendet a fejedben, majd láss reálisan! A Szűzben járó Nap és az újhold pontosan ebben támogat téged. Az illúziók szappanbuborékok, amik hamar kipukkadnak…

Nagy változások zajlanak Égen és Földön egyaránt (Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Jó ötleteid vannak, de ezeket nem kéne a szerelmedre erőltetned. Szerda estig a Mars az Ikrekben jár, és eddig bizony továbbra is agresszívvá tehet téged. Te hiába nevezed határozottságnak a viselkedésedet, ha a másik agressziónak érzi. Eközben a Neptunusz a munkahelyeden jelez zavart, ami aggodalommal tölt el. Emiatt (is) ingerlékenyebben válaszolhatsz…

Szingli Ikrek

Tele vagy ötletekkel, de úgy tűnik mindenki le van szedálva, és nem lelkesednek, vagy nem reagálnak a javaslataidra. A Mars szerda estig jár az Ikrekben, és eddig erőszakossá tehet téged. Te hiába nevezed határozottságnak a fellépésedet, ha a másik erőszaknak éli meg. Eközben a Neptunusz a munkahelyeden jelez zavart, ami aggodalommal tölt el. Ez ingerlékenységet generál.


    

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Puskaporos hangulatot szimbolizál, hogy vasárnap éjjel a Plútó visszalép a Bakba, majd szerdán a Mars a Rákba lép. Bármikor bármi miatt képesek lesztek összekapni a pároddal. Figyelj rá, mert a béke törékenyebb, mint valaha, és a veszekedés démonként kínálja magát. Mindegy, ki kapcsol előbb, a lényeg, hogy előzzétek meg a vitát, a veszekedéseket!

Szingli Rák

Nem sok jóval kecsegtet, hogy vasárnap éjjel a Plútó visszalép a Bakba, majd szerdán a Mars a Rákba lép. Bármikor bármi miatt bárkivel összekaphatsz most. Tudnod kell, a béke törékenyebb, mint valaha, és a veszekedés démonként kínálja magát. Úgy érezheted, meg kell védened magad, mert megtámadtak. Pedig ez óriási tévedés, ami csírájában megöli az új kapcsolatot…

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Határozottan enyhül a feszültség közöttetek, köszönhetően a vasárnap éjjel Bakba visszalépő Plútónak. A Bak jel a konkrétumokat "kedveli", vagyis vádaskodás, panaszkodás helyett a tényeket vegyétek figyelembe! Folyamatosan emlékeztessétek magatokat és egymást, hogy egy csónakban eveztek! Széthúzás helyett össze kéne fognotok…

Szingli Oroszlán

Akár észreveszed, akár nem, nyomás van rajtad: a környezeted szerint párkapcsolatra van szükséged. Szerencsére enyhül ez a nyomás a vasárnap éjjel Bakba visszalépő Plútónak köszönhetően. Itt az ideje, hogy ne kifelé, hanem befelé figyelj. Csak az számít, hogy kivel érzed jól magad. Ki mellett lehetsz önmagad. Ki képes elérni, hogy felszabadultan nevess…

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Érzékenységed a hétvégén és a hét során is ellened fordulhat és megbetegíthet. Az égi folyamatok szerint sok feszültség van körülötted, de szerencsére egyfajta erőt és védelmet jelent a Bakba visszalépő Plútó és a Szűz újhold. Utóbbi szerint muszáj új stratégiát kidolgoznod. Ebben a párod szívesen segít és/vagy drukkol neked.

Szingli Szűz

Fokozottan érzékeny leszel a hétvégén és a hét során is. Jó lenne, ha nem válnál paranoiássá, és nem betegednél le. Az égi folyamatok szerint sok feszültség van körülötted, de szerencsére erőt és védelmet jelent a Bakba visszalépő Plútó és a Szűz újhold. Utóbbi szerint muszáj új stratégiát kidolgoznod. Ne mulaszd el a lehetőséget, újíts, újulj meg!


    

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. augusztus 31-szeptember 1.: Vidám és örömteli utolsó nyári napok

A nyár utolsó hétvégéje nagyon sok örömet, vidámságot tartogat, ám forróságra is számítani kell. Mindenképpen érdemes kihasználni a lehetőség, és a legjobb nyári programokat választani. Lehet ez fürdőzés, strandolás, mindenféle izgalmas játék. Igazi feltöltődés vár rád.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Felemás hangulatot jelez a Plútó és a Mars jegyváltása. Hol úgy érzed, hogy olyan ajtók nyílnak meg, amelyek eddig zárva voltak, hol meg kevésnek érzed magad a versengéshez. A szerelmed nem tudja, hogyan segíthetne, ezért csak hallgat és/vagy meghallgat. Ezt a hallgatást ne vedd passzivitásnak, és ne sértődj meg rajta! Szólj, és ő szívesen segít…

Szingli Mérleg

Kiszámíthatatlan, hogy milyen hatással lesz rád és a párkeresésedre a Plútó és a Mars jegyváltása. Hullámzóan látod magadat, a jelenedet és a jövődet. Ilyen bizonytalan hangulatban kétséges a párkeresés sikere. Szóval kicsit szüneteltetned kellene. A karriered építése hasonló hullámvasúton zötyög. Ott is tanácsosabb még a passzivitás…

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Mindkét uralkodó bolygód, a Mars és a Plútó is jegyet vált, ami új stílust követel meg tőled. Van valaki, aki nálad jobb az újításban. El kéne lesned tőle, hogyan csinálja. De vigyázz, mert ha túl sokat áradozol az illetőről, a párod féltékennyé válik! Javíthatsz a kapcsolatotok hangulatán, ha a nyár elmúlásával nem törődve meglepetés programot szervezel kettőtöknek.

Szingli Skorpió

Nem fogsz unatkozni, mivel mindkét uralkodó bolygód: a Plútó (vasárnap éjjel) és a Mars (szerdán) jegyet vált, ami új stratégia aktualitását jelzi. Van valaki, aki nálad jobb ebben. El kéne lesned tőle, hogyan csinálja. De vigyázz, mert ha túl sokat dicséred az illetőt, azt hiheti, hogy mást is akarsz tőle! Inkább lepd meg magadat, és nevezz be egy nyár búcsúztató programra.


    

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Nagy bolygó-szembenállások és diszharmonikus fényszögek garantálják, hogy már a hétvégén, vagy a hét folyamán összetűzés lesz köztetek. Nagy kihívás megtartani a békét. Az segíthet, ha nem érzitek megtámadva, elárulva magatokat. Máskülönben akár szakításra is sor kerülhet. Nem szabad idáig elfajulnia a konfliktusnak.

Szingli Nyilas

Sajnos a nagy bolygók szembenállásai és diszharmonikus fényszögei garantálják, hogy már a hétvégén, vagy a hét folyamán családi és/vagy munkahelyi konfliktusba keveredsz. Ezt kéne megelőzni. Legjobb lenne, ha nem éreznéd magad sem megtámadva, sem elárulva. Máskülönben jól kezdődő, bizakodásra okot adó kapcsolatod is hamar véget érhet.

Ez is érdekelhet

Szeptemberi horoszkóp 2024: Új lehetőség, hogy megtedd, amit eddig nem mertél

Új és egyben utolsó lehetőséget kínálnak a bolygók, hogy megtedd azt, amit korábban nem mertél vagy bármikor okból halogattál. Szeptemberben mindenképpen érdemes élni a vissza nem térő alkalommal. Ne hagyd ki!

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

A párod szívesen csinál veled mindent, legyen szó kirándulásról, közös főzésről, család látogatásról, ahová a hétvégén és hétköznap is veled tartana. A bolygók szerint fontos, hogy minél több dolgot csináljatok együtt. Akkor is, ha a környezetetek szerint ez sok. Ti érzitek, mi a sok. Ne engedjetek beleszólást ebbe (se)!

Szingli Bak

Igényed van közös programokra, legyen szó kirándulásról, közös főzésről, családlátogatásról. Hétvégén és hétköznap is keresned kéne valakit, aki szívesen csatlakozik hozzád. A bolygók szerint ebből bármi kialakulhat, csak az a fontos, hogy ne legyenek elvárásaid. Persze mosolyoghatsz, ha például a kollégád, vagy valamelyik a szomszédod az illető.

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Furán érezheted magadat már a hétvégén, majd a hét során is. Nem meglepő, hiszen olyan bolygó jegyváltások lesznek az égen, amelyek inspirálóak és frusztrálóak is egyszerre. A kedvesed nem ismer rád. Eddig is tele volt a kapcsolatotok fordulatokkal, de ez már neki is sok lehet. Foglalkozz az ő igényeivel is, ha nem akarsz szétmenni!

Szingli Vízöntő

Jó lenne, ha nem robbannál le. Már a hétvégén, majd a hét során is olyan bolygó jegyváltások lesznek az égen, amelyek egyszerre inspirálóak és frusztrálóak. Ha most ismerkedsz, számíts rá, hogy hozzád hasonlóan kiszámíthatatlan emberekkel találkozol. Okosan tennéd, ha átmennél passzívba pár napra…

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Ismered a mondást: "Néma gyereknek anyja sem érti a szavát." Ez most rátok különösen igaz lehet: aki nem mondja ki, hogy mit szeretne, úgy jár, hogy ahogy a másik választ. A keddi újhold segít nektek, hogy a megszokott, sértődős mód helyett új stílusban kommunikáljatok. A bolygók szerint ez most a párodnak jobban megy.

Szingli Halak

Nem lesz könnyű dolgod sem a hétvégén, sem a hét során. Mindent megteszel, hogy alkalmazkodj, vársz a másik döntésére, de a végén otthon maradsz. Ez ilyen szép időben luxus. Nem ülhetsz a négy fal között azért, mert a másik elfelejtett szólni neked… Megesett veled már ilyen vagy hasonló is korábban. Az égi folyamatok szerint semmiképp se kövesd el ezt a hibát még egyszer!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!