KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Egyértelműen azt mutatják a bolygók, hogy a kedvesed szeretne a kedvedben járni, és hűen követ téged. Kérdés, te ezt valóban értékeled-e? Sőt nagyobb kérdés, vajon hangot adsz-e annak, hogy ez milyen jól esik neked? Ne fukarkodj a hálás, kedves szavakkal! Emellett a hét harmóniájának kulcsa a gyakorlatiasság. Hallgass a kedvesed józan tanácsaira!

Szingli Kos

Valaki keresi a társaságodat. Vajon észre veszed vagy reagálsz rá? Ne legyél faragatlan a másik féllel! Akkor se, ha nem tetszik. Ha elvárod másoktól, hogy megtiszteljenek valamilyen normális válasszal, akkor te is tedd ugyanezt! Persze hitegetned sem kell az illetőt. Közben az égi folyamatok azt javasolják, hogy maradj józan! A tények nem hazudnak, nem csapnak be. Kérdés, hogy figyelsz-e rájuk…

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Meglehetősen feszült leszel egész héten. Figyelj rá, hogy ennek ne a szerelmed igya meg a levét! Mivel nehezedre esik megfogalmazni, mi is a konkrét problémád, ő nem sokat tud segíteni. Kérd meg, hogy adjon időt neked! És mielőbb nyugtasd meg, hogy megoldod és/vagy megosztod vele a gondjaidat! Ettől megnyugszik, hogy nem a kapcsolatokkal van bajod.

Hirdetés

Szingli Bika

Önmagadat sem lesz egyszerű elviselned, nem hogy másokat ezen a héten. Szóval most kicsit lépj hátra, és ne akarj tetszeni, mert nem fog menni. Iszonyatos nagy erők mozognak az égen, s ezek most nem neked kedveznek. Muszáj megőrizned az optimizmust, de emellett nem jut kapacitásod arra, hogy őszintén mosolyogj. Jobban jársz, ha most kicsit szünetelteted a párkeresést.

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

A vasárnap hajnali telihold ürügyet szolgáltat arra, hogy összezörrenjetek. Ez remek előjáték lehetne, ha nem lenne veszélyes. Inkább más módot találjatok az izgalom fokozására! A hét során sokat küzdesz a lassú emberekkel. Nehezen tolerálod őket. Kövess el mindent, hogy a párodra is jusson elegendő türelem! Nem lehet ő a vesztese a nehézkes folyamatoknak.

Szingli Ikrek

Minden toleranciádra szükséged lesz, hogy a hétvégén, majd a hét során elviseld a lassú felfogású embereket. Ezek után nem csoda, hogy olyan társaságra vágysz, ahol nem kell nehézkességgel küzdened. Kicsi az esélye, hogy most találsz olyan partnert, aki hozzád hasonlóan képes szárnyalni, és szellemi magasságokba emelkedni veled. De ne add fel a keresést!

Törékeny a harmónia ezen a héten a bolygók szerint (Shutterstock)

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Az anyagi gondjaidról nem a párod tehet. Akkor sem, ha egy kasszán vagytok, és akkor sem, ha külön. Végig civakodhatjátok az egész hetet, ha nem veszitek észre, hogy nem a kapcsolattal van baj, hanem a pénzzel. A föld jegyekben járó bolygók segítenek, ha a konkrét tényekre és a józanészre támaszkodtok. Legalább egyikőtök legyen gyakorlatias és higgadt!

Szingli Rák

Kissé borús lesz az idő és a kedved is ezen a héten. Anyagi gondok felhői nehezíthetik a mindennapokat. Amikor nem tudsz őszintén mosolyogni, amikor folyton elkalandozik a figyelmed, akkor inkább ne randevúzz! Nem csak azért, mert nem vagy ott testileg és lelkileg is, hanem azért se, mert nem teszel jó benyomást, és rögtön az elején félre ismerhet a másik fél.

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

A szentimentális hétvége után súlyos viták veszélyét mutatják bolygók hétfőn, szerdán és csütörtökön. Hol te, hol a szerelmed érzi fölényben magát. De ne felejtsétek el, hogy a párkapcsolat nem erőméregetés! Nem kell, és nem is szabad a másikat "leigázni", megleckéztetni, legyőzni. Amint ez sikerül, helyre áll a béke.

Szingli Oroszlán

Cseppet sem lesz könnyű dolgod ezen a héten. Folyton belefutsz olyan emberekbe, akik rivalizálni akarnak veled. Az is lehet, az a bajod velük, hogy nem mesélnek, hanem dicsekszenek. Ez most kimondottan irritálhat téged. Mivel az arcodra van írva, mit gondolsz, nem sok esély lesz a következő találkára. Ne bánd! Ilyen emberrel nincs közös jövőd…

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Ha bármit titkolni próbálsz, gyanússá válhatsz. A párod ismer már annyira, hogy észre vegye, ha készülsz valamire. A bolygók szerint jobb, ha szólsz neki, hogy ne gyanakodjon, csupán meglepetésre készülsz. Ezzel megelőzhetsz ingerült szócsatákat. Sajnos erre ti hajlamosak vagytok. De minden alkalommal keserű lesz a szád íze függetlenül attól, hogy ki nyert.

Szingli Szűz

Az értékrendedbe nem fér bele, hogy te legyél a harmadik egy kapcsolatban. Vénusz, a szerelem bolygója most ennek a veszélyét jelzi. Tiszteld önmagad annyira, hogy semmilyen ilyen jellegű csábításnak nem mondasz igent! Amikor képes vagy megőrizni a józanságodat, ez nem kérdés. Csak akkor van esélye csapdába esni, ha elkezded sajnálni magadat…

Ez is érdekelhet

Június 4.: a tízmilliószoros teremtő nap és Nyilas telihold erejével bevonzhatod, amire vágysz

Június 4 különleges nap, amikor a teremtő energiák sokszorosan megnyilvánulnak - akár tízmilliószoros erővel is. Ez ugyanis az év második tízmilliószoros napja, amikor a Nyilas telihold gyógyító hatása is érvényesül.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Neked mindig terápiásan segít, ha hódolsz a művészeteknek. Nem biztos, hogy a kedvesed veled tart, de ettől még jót tenne, ha ilyen módon töltődnél. Így könnyebben tudod elviselni és kezelni a hét során felmerülő konfliktusokat. Erre legnagyobb esély hétfőn és szerdán lesz. Nem szabadna megsértődnöd, a kedvesed nem az ellenséged…

Szingli Mérleg

Bolygód, a Vénusz hétfőn jegyet vált, és rögtön vitás helyzetet jelez. Vannak elképzeléseid, amikhez ragaszkodsz, de ugyanígy lehet a másiknak is. Ha mindketten merevek vagytok, borítékolható az összetűzés. Te nem szereted a konfrontációt, de kérdés, hogy a másik mennyire híve a szócsatának? Ha az, akkor te messze fogsz szaladni. Jobb is, ha ez minél előbb kiderül.

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Készüljetek fel, hogy hétfőn, szerdán, csütörtökön olyan bolygóállások lesznek az égen, amelyek konfliktusra hajlamosítanak mindkettőtöket. Egy sima beszélgetésből is vita pattanhat ki. Ezek mindig (most is) akkor élesek, ha mindketten ragaszkodtok a saját elképzelésetekhez. Csodát tehet egy ilyen mondat: "Igazad van.".

Szingli Skorpió

Nem várhatod el senkitől, hogy ismeretlenül tudja, a heves gesztusaid nem indulatról, hanem szenvedélyről szólnak. Ezen a héten többször belefuthatsz abba hibába, hogy a másik nem érti és/vagy félre érti a megnyilvánulásodat. Sajnos ez írásban és szóban is előfordulhat. Amennyiben szimpatikus a másik, felvilágosíthatod…

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Letörhetik a lelkesedésedet a kedvesed egyszerű kérdései. Ezen a héten többször is előfordulhat ilyen eset a bolygók szerint. Megsértődhetnél, ha nem vennéd észre, hogy teljesen jogosan kérdez. Téged olykor le kell rángatni a felhőkből, mer nem foglalkozol olyasmivel, hogy milyen pénzből, mikor és mivel valósítod meg a grandiózus terveidet.

Szingli Nyilas

Leforrázhat ezen a héten, ha valaki nem érti, hogy miért lelkesedsz. Sajnos nem várhatod el másoktól, hogy ugyanúgy szárnyaljanak, mint te. Ettől még keresheted a párodat. Nem kell lemondanod arról, hogy megszületett már az az ember, aki ért téged. Ám ez a hét nem hoz annyi sikert, mint szeretnéd. Ezért jobb, ha kicsit leállítod, lassítod a párkeresést.

Ez is érdekelhet

Júniusi kínai horoszkóp 2023: sorsfordító időszakot jelez a Ló hónapja

Szerencsés időszakot, jó fordulatokat jeleznek az égi folyamatok. Azonban bizonyos kapcsolatainkban nem árt az óvatosság: lehetnek olyan mérgező kapcsolatok, amik most lelepleződnek... Hogyan hatnak az energiák a te jegyedre? Minden fontos részlet kiderül a júniusi kínai horoszkópból.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Összeszorítod a fogadat, és azt mondod magadban, hogy kibírod. De a párod látja, hogy baj van. Legyél őszinte magaddal és vele! Mondd el, hogy mi zavar! Nem leszel puhány attól, mert megfogalmazod, hogy mi mindenen kellene változtatni. Valószínűleg nem a párkapcsolattal van gond. Amikor ez elhangzik, a párod megnyugszik, és tud segíteni másban…

Szingli Bak

Nem haragudhatsz másokra azért, mert nem találják ki, mi a bajod. Vagy kimondod vagy megtartod magadnak, de nem várhatod el, hogy gondolatolvasóvá váljanak. Ezen a héten az égi folyamatok szerint mártír szerepre leszel hajlamos, pedig pontosan tudod, hogy ez zsákutca. Szóval semmiképp se csússz bele! Helyette legyél őszinte - legalább önmagaddal!

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Minden azon múlik, hogy a hétfői Vénusz-Plútó szembenállás által jelzett óriási feszültséget hogyan kezelitek. Sajnos ez a kapcsolatotok szakítópróbája lehet. Mindent tegyetek meg, hogy a törékeny béke ne sérüljön! Ha sokat beszélgettek, akkor erősödik a szövetségetek, és egyikőtök sem hiszi azt, hogy a másiknak vele lenne bármi problémája.

Szingli Vízöntő

Egy biztatóan induló kapcsolat is zátonyra futhat a hétfői Vénusz-Plútó szembenállás szerint. Sajnos ez megviselheti a régi, és pláne a most kezdődő, még sérülékeny kapcsolatot. Most kiderül, milyen pontokon nem egyeztek. Kedvező, ha ez az elején derül ki. Szerencsére nem csak erről fog szólni a heted. A karriered építésében előre léphetsz, ha akarsz.

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Elindult a június, ami mindkettőtöknek meghozza kedvét a nyaralás megtervezéséhez. Érdemes lenne esténként összedugnotok a fejeteket, és kitalálni, hogy mikor tudtok szabira menni, illetve hova utazzatok. Ez az egész jót tenne a hangulatotoknak, a kapcsolatotoknak, és enyhítené a hétköznapok nehézségeit. Persze a gondok nem szűnnek meg, de elviselhetőbbé válnak.

Szingli Halak

Itt az ideje kitalálnod, hogy mikor veszed ki a nyári szabadságot. Vedd elő a naptáradat, és írd be magadnak, ha eddig nem tetted meg! Nem baj, ha nem tudsz hetekre elutazni valamilyen egzotikus helyre. Több rövidebb kirándulást is szervezhetsz. Mehetsz látogatóba rokonokhoz, ismerősökhöz. A velük való egyeztetés is feldobja a hangulatodat, amellyel együtt nőhet a népszerűséged.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!