KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Ez a hét már szeptember második fel. Mi van azokkal a tervekkel, amelyeket őszre ütemeztetek? A párod hol sürget, hol húzza az időt. Te hol jól viseled ezt, hol nem. Ennek a hétnek az igazi kihívása épp az, hogy összehangoljátok a tervekkel kapcsolatos elvárásaitokat. És ne egymást okoljátok, ha esetleg lassabban megy a kivitelezés…

Szingli Kos

Semmi és senki nem állíthat meg, ha pontosítod a céljaidat. Mindig voltak, vannak és lesznek, akik nem értenek, vagy nem értenek egyet veled. Ezzel hol jobban, hol kevésbé foglalkozol. Ez a hét remek esély, hogy ne másokkal, hanem önmagaddal törődj. Más nem dönthet helyetted, más nem tehet lépeseket helyetted. Szóval kizárólag rajtad múlik, hogy mit és mikor teszel…

Hirdetés

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

A kedvesed nem mindig a legjobbkor szólal meg. Nem mindig találja el a jó pillanatot arra, hogy emlékeztessen az ígéretedre. Kedden és szerdán ebből lehet vita köztetek. Olyan bolygó-szembenállások lesznek az égen, amelyek arra figyelmeztetnek, hogy ne bántódj meg, és ne bántsd meg őt emiatt! Mindent meg tudtok beszélni, ha nem engeditek elharapózni az ellentétet.

Szingli Bika

Vannak emberek, akik nem érzik az élet ritmusát. Folyton rosszkor hívnak, kérdeznek, szólalnak meg. Ez téged igencsak fel tud bosszantani, s ilyenkor nem valami kedves stílusban válaszolsz. Nem baj. Legalább megismerik ezt az oldaladat is. Kedden és szerdán olyan bolygó-szembenállások lesznek az égen, amelyek szerint nem kellene bunkón reagálnod. Maradj udvarias!

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Irritálnak bizonyos tendenciák a munkahelyeden. Egyre biztosabb vagy abban, hogy innen menned kell. A főnököd nincs a helyzet magaslatán, és nem enged neked nagyobb hatáskört vagy már nem bírod el. Mindezt a szerelmed aggódva nézi végig. Nyugtasd meg, hogy nincs baj! Ne zárd ki őt! Mesélj neki arról is, hogy keresed a megoldást! Kérd, hogy féltés helyett drukkoljon neked!

Szingli Ikrek

A bolygó mozgások szerint a fókuszod nem a párkeresésen, hanem a karriered építésén lesz ezen a héten. Egyre biztosabb vagy benne, hogy a jelenlegi helyről menned kell. A főnököd nincs a helyzet magaslatán, és nem enged neked nagyobb hatáskört, vagy már nem bírod el. Persze nem akarsz a semmibe kilépni. De ez tényleg tarthatatlan. Változtass! Addig, amíg a legjobb nem lesz!

Újabb szakító próbát jeleznek a bolygók (Shutterstock)

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

A párod eltökéltsége és józansága jó hatással lehet rád, ha hagyod. Ezen a héten leesik az állad attól a nyugalomtól, ahogy ő kezeli az élet meglepetéseit. Tanulhatnál tőle, de irigykedni tilos. Szerencsésnek érezheted magad, mert ő nem csak a saját érdekeiért tesz, hanem a tieidért is. Együtt, közösen a kulcsszavak a harmonikus kapcsolat megtartásáért.

Szingli Rák

Több ember van a közeledben, akiket irigyelhetnél. Mégse tedd! Ezen a héten olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek szerint te is nyerhetsz a másik sikerei által. Kérdés, hogy engeded-e? Tudsz viselkedni, de mit sem számít az udvariaskodás, ha az nem őszinte. Legyél önmagad, és merd felvállalni, kimutatni, ha nem vagy jól. Ezzel sok-sok energiát megtakaríthatsz…

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Nem szűnt meg a veszély, ami a pénzedet érinti. Kedden lesz egy ronda bolygószembenállás, ami arra emlékeztet, hogy vigyáznod kell a pénzedre. A szerelmed nálad felelősségteljesebben kezeli ezt a témát, amiből adódhatnak nézeteltérések közöttetek. Ez sem új. Mindegy, hogy eddig hogyan kezeltétek a pénzt, most az összhangra törekedjetek, és nem lesz baj!

Szingli Oroszlán

Szinte az egész nyár azzal telt, hogy a pénz miatt aggódtál. Sajnos ezen a héten egy keddi bolygószembenállás ezt hozza vissza. Aggódnod nem kell, de vigyáznod igen. Ne vegyél most semmi extrát! Inkább tegyél félre a szűkösebb napokra! Ez nyomaszthat, és gátolhat az ismerkedésben. Nem szeretnél csórónak tűnni, de nincs kedved méregdrága helyeken kávézni…

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Egy keddi Nap-Neptunusz szembenállás az egész hétre rányomhatja a bélyegét. Ebből több érthetetlen és felesleges vita pattanhat ki. Most az egyéniségetek különbségei kiéleződnek. Nem baj, nem tragédia, ha nem értetek egyet mindig mindenben. Az viszont súlyos hiba lenne, ha ezt felnagyítva konfliktust generálnátok. Tiszteljétek egymást és egymás véleményét!

Szingli Szűz

Sok olyan emberrel volt már dolgod, aki szerinted felelőtlenül kezeli az élet komolyabb témáit. Ezen a héten sem úszod meg: egy keddi Nap-Neptunusz szembenállás összezördülés esélyét mutatja. Sőt nem csak ezen a napon, hanem bármikor feszültség támadhat. Neked is van véleményed és életstílusod, a másiknak is. Ezt vagy elfogadjátok kölcsönösen vagy nincs közös utatok.

Ez is érdekelhet

Szeptember 13 és 17 között születtél? Ez az őrangyal vigyáz rád!

A hagyomány szerint nem csak minden egyes csillagjegynek vannak fő őrangyalai, hanem születésnapunk alapján is konkrét égi segítőket rendeltek ki számunkra. Sorozatunkban bemutatjuk, születésnapunk szerint melyik angyal felügyelete alá tartozunk, akihez szükség esetén segítségért és támogatásért fordulhatunk.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Szeretnéd, ha a születésnapodat a kedvesed megünnepelné. Közeleg a dátum, és te kezdesz feszengeni. Nem tudod, hogy szólj neki vagy sem. Van valami konkrét ajándék kívánságod? Ha igen, akkor egy jó pillanatban elárulhatod neki. Ez ne álljon közétek, és ne mérgezze a hangulatot! Annyi nehézség van az életben. Nem kellenek újabbak. Se kicsik, se nagyok.

Szingli Mérleg

Vannak titkok, amelyek azért titkok, mert meg kell őrizni azokat. Most neked nagy kihívás lesz, hogy ne szóld el magad. Hiába szeretnél segíteni valakinek, ha arra kért, hogy ne add tovább, akkor ne add tovább! A pletyka sem szép dolog. Ha mesélsz valakiről, akkor abból könnyen pletyka keveredhet, mert nem tudhatod, ki hogyan adja tovább. Szóval jobb, ha csendben maradsz…

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Ne marakodjatok - javasolják a bolygók. Kegyetlen és sértődésre okot adó bolygó-szembenállások szerint szinte bármin összekaphattok kedden és szerdán. Úgy tűnik, most te hamarabb megbántódsz. Ha ez megtörténik, akkor szólj! Ne hagyd, hogy belülről rágjon a harag, mert az egyre mélyebb gödörbe lök téged! Minél előbb béküljetek ki!

Szingli Skorpió

Az égi folyamatok szerint ezen a héten a szokottnál sokkal inkább hajlamos leszel a sértődésre. Mindig találsz olyasmit, ami bántó rád nézve, s emiatt az egész hetet duzzogással töltheted. Kérdés, megéri-e? Ha valami nem tetszik, akkor szólj vagy lépj le! Nincs értelme arra várni, hogy a másik tapintatosabb vagy figyelmesebb legyen, ha alapból nem az…

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

A bolygók szerint a szerelmed vagy te munkahelyi és párhuzamosan családi konfliktusokkal küzd. Ez elviheti a figyelmetek és kapacitásotok nagyját. Egymásra alig marad időtök. Ilyenkor törvényszerűen jön a konfliktus. Pont ezt kell megelőznötök azzal, hogy például elmentek kettesben sétálni, sportolni vagy csak kiültök egy pohár borral a teraszra. Tegyétek meg!

Szingli Nyilas

Kedden lesz az égen egy Nap-Neptunusz szembenállás, ami téged keresztre feszít. Úgy érzed, képtelen vagy egyszerre helyt állni otthon és a munkában is. Valószínűleg nincs akkora katasztrófa, de te így éled meg. Valószínűleg azért, mert lelkiismeretesen akarod csinálni mindkettőt. Ilyenkor felteszed a kérdést magadnak, hova férne bele az életedbe egy párkapcsolat?

Ez is érdekelhet

Elpattan az első szál... - a Merkúr elsőként direktbe fordul

A visszahúzó erők, a retrográd bolygók olyan hatással vannak, mint a gumipókok: nem engedik, hogy haladj, előre lépj. Ennek most vége. Elpattan az első szál, avagy gumipók: Merkúr szeptember 15-én elsőként indul el előre.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Sajnos sokszor kevés, ha te pontosan fogalmazol. A másik félreértheti, ha nem figyel, vagy ha tele van a saját gondolataival. Ebből kapsz ízelítőt ezen a héten. Szóval ne akadj ki, ha a párod rész információkat meghallva reagál. Semmiképp se emeld fel a hangodat! Vagy ismételd meg a mondókádat vagy keress alkalmasabb pillanatot! Hidd el, megéri!

Szingli Bak

Egy keddi Nap-Neptunusz szembenállás egész héten konfliktussal "fenyeget". Ennek oka egyértelműen a figyelmetlenség. Hiába fogalmazol pontosan, a másik félreértheti, ha nem figyel, vagy ha tele van a saját gondolataival, érzéseivel. Ne idegeskedj, ne húzd fel magadat! Inkább fogalmazd át a mondókádat, vagy mondd el újból kicsit később!

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Érdekes dologra világítanak rá a bolygók ezen a héten: figyelted már, hogy a kedvesednek mi a szeretet nyelve? Az érintés, a szavak, az ajándékok? Jó lenne, ha megtalálnád azt a csatornát, amin érti, hogy szereted. Az sem baj, ha szerelmet vallasz. Ugye, nem érzed cikinek, hogy hangot adj a ragaszkodásodnak? Ha te nem teszed, megteszi más…

Szingli Vízöntő

Hallottál már a szeretet nyelvről? Ha nem, akkor olvass utána! Ha már ismered, akkor alkalmazd! Ez rendkívül hasznos, ha a másik értésére akarod hozni, hogy kedveled. És az önismeretben is nagy segítség. Sokszor elvárod, hogy szeressenek, de a másik nem biztos, hogy eltalálja, neked mi tetszene. Biztos, hogy már jó pár kapcsolat kisiklott ilyesmi miatt.

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Megint lesz szakítópróba köztetek: kedden egy Nap-Neptunusz szembenállás újból kritikus helyzetet mutat. Vigyázzatok a kapcsolatotokra, és ne engedjétek, hogy apróságok miatt duzzogás üsse fel a fejét. Erre most a párod hajlamosabb. Szerinte sokszor nem fogalmazol pontosan, illetve könnyen megváltoztatod a véleményedet…

Szingli Halak

Amennyiben ismerkedsz valakivel, vigyázz, mert egy keddi Nap-Neptunusz szembenállás kihozza azokat a pontokat, amiben nem értetek egyet. Nincs világvége, ha nem egyezik a véleményetek mindenben. Csupán az okozhat problémát, ha ezeket nem tudjátok tolerálni. Elfogadás nélkül nincs sok esélye a folytatásnak. Ne álltasd magad, és ne kergess szappanbuborékokat!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!