KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Az anyagias tendenciát tovább erősíti a Jupiter bolygó, amely kedden este lép a Bikába. Ez bőséget hoz neked/nektek. Nem azonnal, de hamarosan megszűnik az a nyomás, ami a pénz miatt lehetett köztetek. Elkezdhettek tervezgetni, mire költitek a plusz bevételt. Mire vágytok régóta? Mi tenne jót a kapcsolatotoknak? Egy új kanapé vagy egy mesés utazás?

Szingli Kos

Abbahagyhatod a pénz miatti parázást. Kedden Jupiter belép a Bikába, és jólétet hoz neked. Amint lekerül a válladról a nyomás, sokkal jobb lesz a kisugárzásod, és megnő az esélye, hogy találkozz a hozzád méltó partnerrel. Te nem vagy anyagias, mégis meghatározza a hangulatodat, hogy kell-e aggódnod a pénz miatt. Pontosan ezért ne ítélj el másokat ilyesmiért!

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Nagyszerű hír a számodra, hogy kedden Jupiter belép a Bikába. Ez egy értékes égi ajándék neked. Jupiter a Fortuna Major, a Nagy szerencse bolygója, amely nem csak szerencsét, de égi áldást is hoz. Viszont túlzásokra hajlamosíthat. Vigyázz, mert a kedvesed megijedhet, ha például túl hevesen gesztikulálsz! Nyugtasd meg gyorsan, hogy vele nincs semmi bajod!

Hirdetés

Szingli Bika

Ha eddig szerencsétlennek érezted magad, akkor ennek hivatalosan is véget vet Jupiter, Fortuna Major, a Nagy szerencse bolygója, ami kedden belép a Bikába, és szerencsét hoz neked. Hirtelen azt veszed észre, hogy megugrik a népszerűséged. Kérdés, hol voltak ezek az emberek, amikor nem ment ilyen jól neked, amikor magad alatt voltál? Persze ez költői kérdés…

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Nem vagy túl a nehézségeken, pontosabban a nehézkes, lassú felfogású embereken. Ahelyett, hogy miattuk bosszankodsz, koncentrálj a tényekre! A szerelmed is erre akar rávenni, de hiába mondja neked, hogy ne velük foglalkozz, mert nem jutsz előbbre, te mégis folyton kritizálod őket. A szerelmed és a béke megőrzése érdekében emelkedj felül a rosszmájúságon!

Szingli Ikrek

Több bolygó is arra akar rávenni, hogy engedd el a kritikus énedet. Ezen a héten szinte mindenkiben találsz kifogásolható tulajdonságot. Kigúnyolod, kineveted őket. De attól, hogy nem mondod ki hangosan, ne hidd, hogy nem látszik rajtad, mit gondolsz róluk. Ez igencsak kínos helyzeteket eredményezhet. Igyekezz elfogadóbb lenni, és megkönnyíted a saját dolgodat is.

Békét, nyugalmat, kiegyensúlyozottságot, szeretetet jelez a Jupiter jegyváltása a héten (Shutterstock)

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

A párod nagyon szeretne téged kevésbé gondterheltnek látni. Rosszul viseli, hogy folyton panaszkodsz a munkahelyi bajokra. Úgy tűnik, ezek fokozatosan javulni fognak, s te ettől végre egyre könnyebbnek érzed magad, ami jó hatással lesz a kapcsolatotokra. A hétköznapokat feldobhatnád egy váratlan gyertyafényes vacsorával, vagy esti fagyizással egybekötött sétával.

Szingli Rák

A Bikába lépő Jupiter és a Bika újhold is új barátokat jelez. Azonban azt a veszélyt is szimbolizálják, hogy összekevered a barátságot és a szerelmet. Számtalan film szól ilyen kínos esetekről. Keress egyet, és nézd meg! Hátha felismered, hogy milyen csapdába készülsz belesétálni. Közben az sem kizárt, hogy egy barátod gondol többet bele a barátságotokba, mint te…

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Őrületes módon változik körülötted minden. Olyan, mintha egy hurrikán sétálna át az életeden. A bolygók szerint a munkahelyeden és a családodban is átrendeződhetnek az erőviszonyok. Ezeket meg kell emésztened. A kedvesed tehetetlenül nézi, mennyi mindenre kell/kellene okosan reagálnod. Szeretne segíteni, de tudja, hogy mindezzel most neked kell megküzdened.

Szingli Oroszlán

Addig, amíg nem áll be valamilyen állandóság körülötted, nem lesz se kedved, se kapacitásod randevúzgatni. Ez a hét egy nagy turbulencia. Szóval ne erőltesd az ismerkedést! Nem baj, ha hetek óta nem lépsz előre a párkeresésben. Nem maradsz le semmiről és senkiről sem. Aki rád vár, aki hozzád illik, akivel dolgod van, ott lesz akkor is, amikor te már készen állsz…

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Tele vagy tervekkel, amelyek megvalósításában hatékony segítséget nyújt neked a Bikába lépő Jupiter és az újhold is. Szeretnéd, ha a párod partner lenne, de ő nem látja még pontosan, mit akarsz. Emiatt lehet olyan passzív. Ne neheztelj rá, inkább avasd be a részletekbe! Ennek a hétnek ez a legegyszerűbb és legfontosabb kihívása a te szempontodból.

Szingli Szűz

Elégedett leszel ezen a héten. Több projekted is kedvező irányt vesz. Az égi folyamatok komoly előrelépést jeleznek. Sajnos az örömödben nem mindenki tud osztozni. Nem azért, mert irigyek, hanem azért, mert olyan apróságoknak is tudsz örülni, aminek ők nem. Szerencsés vagy, mert te észre veszed a kicsi jeleket is. De ne várd el ugyanezt a többiektől!

Ez is érdekelhet

Ilyen színű az aurád a csillagjegyed szerint

Az aura a fizikai testünk energetikai másolata. Csillagjegyünk meghatározza az alapvető habitusunkat, és azt is, milyen színben ragyog az auránk.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Minden esélyed megvan rá, hogy újból önmagad lehess. Az a derűs, optimista és konstruktív ember, aki anno voltál. Ennek a szerelmed fog a legjobban örülni. Hiába értette, hogy mennyi minden nyomaszt, nem tudta elfogadni, hogy megkeseredtél. Most visszakaphat téged. Az ölelése és a csókja el fogja árulni, milyen boldog, hogy téged boldogabbnak láthat.

Szingli Mérleg

Minden a lehető legjobban alakul ezen a héten. Több olyan konstelláció is lesz az égen, ami azt mutatja, hogy végre fellélegezhetsz. Megszűnik egyfajta nyomás. Persze nem fog minden varázsütésre megváltozni, de sokat segít, ha már nem szorongsz. Ennek örömére el kellene fogadnod olyan meghívást, amit pár napja még nem mertél. Nem fogod megbánni…

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Nem csorbulnak az érdekeid, ha most a kedvesed több figyelmet kap. Az égi folyamatok azt javasolják, hogy kényeztesd őt! Tudd, ha te nem kényezteted, majd akad jelentkező, aki megteszi! Ez nem jelenti, hogy féltékenynek kellene lenned, inkább csak azt, hogy a figyelem és a törődés nemcsak a kapcsolat elején és közepén fontos. Ezek után te is kapsz kényeztetést…

Szingli Skorpió

Nehéz lesz olyan emberekkel kommunikálnod, akik csőlátásúak. Sosem voltak a kedvenceid, de ezen a héten kimondottan irritálni fognak. Lehet, hogy be kell látnod, időpocsékolás meggyőzni őket. Rengeteg energiát megspórolsz, ha kilépsz, és befejezed a velük folytatott kommunikációt. Nem kell jófejnek lenned. Itt az ideje, hogy önmagadra gondolj végre.

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Bolygód, a Jupiter kedden belép a Bikába, mely óriási változást hoz a hangulatodban. Sokkal nyugodtabb és józanabb leszel innentől. Ennek a kedvesed örülni fog. Már csak azért is, mert az elmúlt hetekben képtelen volt követni téged. Olyan magas fordulatszámon pörögtél, hogy ő folyton lemaradt. Végre lelassulsz és összehangolhatjátok az elképzeléseiteket.

Szingli Nyilas

Jó hír, hogy bolygód, a Jupiter kedden este belép a Bikába, mely elképesztő változást hoz a közérzetedbe. Sokkal harmonikusabb és higgadtabb leszel innentől. Ennek következtében sokkal több türelmed lesz az emberekhez. Olyanokhoz is, akik az elmúlt hetekben kiborítottak. Felveheted a kapcsolatot velük/vele újból. Más szemüvegen keresztül fogod látni őket/őt…

Ez is érdekelhet

Ennek a 3 csillagjegynek különleges küldetése van a Földön

Ha hiszel a karmában és a sorsban, akkor tudod, hogy mindannyiunknak megvan a maga karmikus feladata az életben. Ennek a 3 csillagjegynek azonban különleges küldetést szántak az égiek!

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Mindegy, milyen régóta ismeritek egymást, még az sem számít, hogy együtt éltek-e. Csak az fontos, hogy figyeltek-e egymásra. Válaszoltok-e a kérdésre? Figyelembe veszitek-e a másik kívánságait? Megtesztek olyasmit, ami a másiknak örömet okoz? És az is kérdés, hogy megköszönitek-e egymásnak, ha a másik tesz valamit. Ez a hosszú kapcsolat titka…

Szingli Bak

Nem csak a heti konstellációk világítanak rá, hogy milyen fontos a kölcsönös figyelem és törődés. Most semmi másra nem vágysz annyira, mint a kölcsönösségre. Eleged van az egyoldalú dolgokból, legyen az rajongás, kedveskedés, udvarlás, segítség, utazás, kezdeményezés. Innentől csak olyan kapcsolatba vagy hajlandó belemenni, amely a kölcsönösségen alapul…

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

A bolygók garantálják, a család gondoskodik róla, hogy velük kelljen foglalkoznod. Nehéz fényszögek szerint nem sok kedved lesz hozzájuk, mert közben nem haladsz a munkáddal, és nem marad időd saját magadra. Ez a frusztráció a legrosszabbkor robbanhat ki belőled, és a párod kaphatja a fekete levest. Kövess el mindent, hogy ne ő legyen a bokszzsák!

Szingli Vízöntő

Majdnem minden napra jut olyan bolygóállás vagy jegyváltás, ami fokozatosan növeli benned a feszültséget. Nem az a kérdés, hogy "felrobbansz-e", hanem az, hogy mikor, és ennek ki lesz szemtanúja. Amennyiben nem akarod senkire ráömleszteni a bajaidat, menj sportolni, szaunázni! Ezáltal sikerül kiizzadnod a sok mérget szó szerint és átvitt értelemben egyaránt.

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Egy csodás hétvége után semmi kedvetek nem lesz visszarázódni a hétköznapokba. Lehet, hogy végre rájöttök, az estéket is fel lehet dobni, meg lehet fűszerezni pár apró trükkel: mécsesekkel, illatokkal, masszázzsal. Ennek a hétnek a legfontosabb felismerése az lehet, mennyire elengedhetetlen, hogy kényeztessétek egymást hétvégén és hétköznap is!

Szingli Halak

Kirekesztettnek érezheted magad a hét során többször is. A bolygók most rád nem hatnak közvetlenül. Inkább a környezetedben lévő emberek életének totál felborulását nézheted végig. Jó lenne, ha csak akkor folynál bele, ha megkérnek. Ez vonatkozik régi és új ismerősökre egyaránt. Lehetsz úgy is segítőkész, hogy "csak" drukkolsz, és nem csinálsz meg helyettük semmit…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!