KOS heti szerelmi horoszkóp:

Párkapcsolatban élő: Karácsony előtti utolsó héten téged felélénkít az, hogy Jupiter belép a Kosba. Innentől nem lehet veled bírni. Gömbvillámként pörögsz, ami a párodnak olykor sok lehet. Vigyázz, mert ha az önfejűséget túlzásba viszed, konfliktusok alakulhatnak ki! Időnként állj meg, és kérdezd meg, hogy ő mit szeretne! Így elkerülheted a vitákat.

Szingli: Kedden a Kosba lépő Jupiter felpörget téged. Ettől egyesek szerint túl erőszakossá válsz. Visszafoghatod magad kicsit, de megváltoznod nem kell. A másiknak úgy kell elfogadnia téged, amilyen vagy. Átmenetileg viselkedhetsz higgadtan, de hosszú távon nem fog sikerülni. Amikor ismét önmagad leszel, a másik megijedhet. Szóval ez nem járható út.

BIKA:

Párkapcsolatban élő: Egész héten többször lesznek nagyszerű konstellációk az égen, ami segít neked, hogy a karácsony előtti napok békésen és tervszerűen teljenek. A kedvesedre jó hatással lesz az, hogy te nyugodt tudsz maradni. A kapcsolatotok harmonikus és szeretetteljes marad. Főleg, ha sokat beszélgettek, és nem felejtitek el megölelni, megcsókolni egymást.
Szingli: Most nem a párkeresésen lesz a fókuszod. Mégis azt tapasztalhatod, hogy egyre többen keresik a társaságodat. Népszerűségednek a forrása az a nyugalom, ami belőled árad. Miközben te is egy kiegyensúlyozott emberre vágysz. Semmi szükséged ideges, stresszes, kapkodó társra. Jogosan várod el a másiktól azt, amit is tudsz adni. Ez tartsd szem előtt!

IKREK:

Párkapcsolatban élő: Attól, hogy nyakatokon a karácsony, még szakíthattok időt a barátaitokra. Nem szabad az ünnepi készülődésből stresszt csinálnotok. Akkor se, ha sokan ezt teszik. Egy barátokkal töltött este sok nevetéssel jót tesz mindkettőtöknek, és feltölt mindenkit. Emellett törekedj arra, hogy minél kevesebb teendő maradjon az utolsó pillanatra! Ez megnyugtató lesz.
Szingli: Szokatlan dologra jössz rá ezen a héten: nem feltétlenül párt kell keresned. Inkább egy olyan társra van szükséged, akivel lehet jókat beszélgetni, és nevetni. A szerelmet nem lehet üldözni. Az olyan, mint egy pillangó: ha nyugodt vagy, rád száll. Most nagyobb esélyed van arra, hogy egy jó barátra tegyél szert. Közben ne foglalkozz a környezeted véleményével!

A Jupiter a Kos jegyébe lép, és felébreszti a szenvedélyt a párkapcsolatokban (fotó: Shutterstock)

RÁK heti szerelmi horoszkóp:

Párkapcsolatban élő: A párodnak egészen konkrét elképzelései vannak a karácsonyi készülődésről. Engedd, hogy most ő domináljon! Ne tarts attól, hogy a te szempontjaid nem számítanak! Bízz a párodban! És ha kell, kedvesen szólj neki! Ezt addig tedd meg, amíg a hangod kellemes! Ha már ideges vagy, tuti, hogy konfliktus lesz. Ezt kellene megelőznöd.
Szingli: Karácsony előtt legyintesz, hogy már nem találod meg azt az embert, akivel együtt töltheted az ünnepeket. Holott a bolygók azt mutatják, hogy meglepően jók az esélyeid. Gondolj arra, hogy van valaki, aki pont téged keres! Azonban nem kell semmit erőltetned. És ne bántsd magad! Nem vagy béna, nem hibáztál. Csak most jött el az idő. A te időd…

Hirdetés

OROSZLÁN:

Párkapcsolatban élő: Egyre lelkesebb lesz a karácsony közeledtével. Akkor is, ha még hosszú a teendők listája. Ne felejts el mosolyogni! Akkor is, ha épp fáradt vagy! Ettől a szerelmed biztonságban érzi magát, és tudhatja, hogy mindent meg tudtok oldani együtt. Ennél nagyobb ajándék nem is kell a karácsonyfa alá. Együtt vagytok, összefogtok. Ez a fontos…
Szingli: Ne a másikra figyelj, hanem arra, hogy jól érezd magad a bőrödben! Ez nem önzés, inkább tudatosság. Karácsony közeledtével nőhet benned is a vágy, hogy valakivel megosszad az életedet. De akkor sincs katasztrófa, ha ez idén nem adatik meg. Fontosabb, hogy élvezd a telet és a tél örömeit. Ez könnyebb, ha hull a hó. De egyébként is menni fog…

SZŰZ:

Párkapcsolatban élő: Célegyenesben a karácsony. Ti hogy készülődtök? Kapkodtok, és kétségbe estek az ünnepek közelsége miatt, vagy engedélyeztek magatoknak olykor egy pici időt egy forró csokira vagy forralt borra? Utóbbi méltóbb a karácsonyhoz. Szerencsére téged támogatnak az égi folyamatok. Ezt átragaszthatod a párodra. Tedd meg!
Szingli: Tuti, hogy a közeledben az emberek pánikolnak a karácsony közelsége miatt. Téged irigyelhetnek, mert te a saját tempódban készülődsz. Ne csodálkozz, ha a párkeresésben ez vonzóvá tesz! Iszonyatosan fontos, hogy milyen a kisugárzásod. A párkeresésben is esélytelen vagy addig, amíg görcsösen keresel. Sikerre akkor számíthatsz, ha belazulsz…

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp:

Párkapcsolatban élő: Az aranyvasárnapi hétvége csodásnak ígérkezik. Ezt a meghitt, szeretetteljes hangulatot kell elvinned magaddal a folytatásra. A szerelmed nem lesz ennyire ünnepi hangulatban. Kedden a Jupiter jegyet vált, ami azt szimbolizálja, hogy karácsony előtt még több munka szakad a nyakába. Tehermentesítsd őt azzal, hogy otthon te készülődsz!
Szingli: Nem kell mások panaszait hallgatnod. Ezen a héten a bolygók szerint többen neked akarják elmesélni, hogy nekik milyen nehéz. Viszont ez leszívna téged. Szóval kérj elnézést gyorsan, az elején, és valamilyen ürüggyel menj el onnan, vagy tedd le a telefont! Máskülönben véget nem érően fogja mondani a bajait. Neked nem ilyen emberre van szükséged. Igaz?

SKORPIÓ:

Párkapcsolatban élő: Többször megfogadtátok már, hogy nem hagytok mindent az utolsó pillanatra. Lehet, hogy ez idén sem sikerül. Viszont most jobban viselitek a karácsony előtti hajrát. Főleg, ha minden napra csináltok valami kellemes programot: forró csoki vagy forralt bor főzés, filmnézés, lakásdíszítés, ajándék csomagolás, ünnepi menü összeírása, stb.
Szingli: A bolygók és a bölcs emberek tanácsa erre a hétre, hogy ne aggódj az ünnepi készülődés és a párkeresés miatt sem! Legyél egészségesen önző, és a saját tempódban, illetve a saját stílusodban csinálj mindent! Persze az ismerkedés kezdeti fázisában mindenki szeretné a legjobb arcát mutatni, de most senkinek nem fog menni. Szóval muszáj ön-azonosnak lenni.

NYILAS:

Párkapcsolatban élő: Fel leszel dobva attól, hogy kedden bolygód, a Jupiter jegyet vált. Lelkesedésedet használd erőforrásként! Ez nem csak neked jó, hanem a kedvesednek is. Úgy érezheti magát a közeledben, mintha egy meleg kandalló mellé ülne le. Csak arra kell ügyelned, hogy a tüzeddel ne égesd meg! Legyél mértéktartó, és minden rendben lesz köztetek!
Szingli: Keddtől még szenvedélyesebb és indulatosabb leszel. Ekkor Jupiter, a te bolygód tüzes jegybe lép. Ez neked kedvező, de a félénk, bizonytalan embereknek nem annyira. Kalkuláld be, hogy egyes ismerkedések megszakadnak! Kaphatsz olyan kritikát, hogy sok vagy. Tudd, hogy ami neki sok, másnak pont jó! Sőt vonzó. Szóval cseppet se bánkódj!

BAK heti szerelmi horoszkóp:

Párkapcsolatban élő: Szerdán a Nap belép a Bakba. Ez azt jelenti, hogy közeleg a születésnapod. A párod biztosan készülődik. De a karácsonyi hajrában nem biztos, hogy úgy tud meglepni téged, ahogy szeretne. Segíts neki, és szólj előre, hogy egyetlen dolgot kérsz a születésnapodra: őt! Hidd el, hogy ezzel a mondatoddal óriási terhet veszel le róla!
Szingli: Eleged van a régi stílusból, a hagyományokból, újítani akarsz. Pont ebben támogat téged a pénteki újhold. Az utolsó pillanatban is újíthatsz. Azok az emberek öregszenek meg korán, akik ragaszkodnak régi, elavult szokásokhoz. Neked most számtalan ötleted lesz. Ne mások kedvéért tedd meg! Ha elmosolyodsz már a gondolattól, akkor tedd meg!

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp:

Párkapcsolatban élő: A hétvégétek olyan mesésen alakul, mintha már karácsony lenne. Vannak, akik előbb feldíszítik a karácsonyfát. Ti is megtehetitek. Egyrészt tovább élvezhetitek, másrészt nem kell az utolsó napon ezzel is bajlódni. Nem csak a filmekben lehet nevetgélve, tréfálkozva fát díszíteni. Tegyetek fel mikulás sapkát, vagy agancsot a fejetekre, és rögtön meglesz a hangulat!
Szingli: Hiábavaló próbálkozás másokat felvidítani, ha ők a mogorván érzik jól magukat. Ezzel a karácsony előtti utolsó héten szembesülsz. Neked mosolygós, jó humorú emberekre van szükséged. Te is ilyen vagy. Jó a társaságodban lenni, mert a fanyar vicceiddel mindenkit képes vagy megnevettetni. De mivel nem ebből élsz, neked is kell egy ilyen stílusú társ…

HALAK:

Párkapcsolatban élő: Az égen nagy átrendeződések lesznek, amelyek kihatnak a te hangulatodra is. Nem a karácsony miatt leszel kissé ingerlékeny. Valami nyomja a szívedet. Lehet, hogy csalódtál valakiben. Bátran meséld el a kedvesednek! Nem neki kell megoldania ezt, de legalább megnyugszik, hogy nem vele van bajod. Közben megkönnyebbülsz, ha kiöntöd a szívedet.
Szingli: Változás várható benned. Ezt Jupiter Halakból való kilépése garantálja keddtől. Végre nem viszel semmit túlzásba. Nem olyan fontos, hogy ki mit gondol rólad. Mindenkinek van véleménye. Mindenki kritizál másokat. Valld be, hogy te is. De ettől nem kell összemenned, vagy kevesebbnek érezned magad.

Ez is érdekelhet

Az adventi arany hétvége horoszkópja: öröm költözik a szívünkbe ezen a két napon

Az adventi gyertyák számának növekedése jelképezi az erősödő fényt az életünkben. Advent utolsó vasárnapja örömöt és meghittséget hoz.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!