KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Hétvégén az Oroszlánba lépő Mars feltüzel téged. Vigyázz, mert ezzel megijesztheted a párodat! Kövess el mindent, hogy a benned tomboló tüzet helyes hőfokra állítsd, máskülönben elszabadul a tűz, és megégeti pont azt, akit a legjobban szeretsz, és akit védened kellene. A hét elején a víz dominancia - a gyengédség - remek ellensúlya lehet a hevességnek.

Szingli Kos

Van, aki képes követni téged, és van, aki lemarad. Van, aki élvezi, hogy ilyen szenvedélyes vagy, és van, aki a szenvedélyt indulatosságnak titulálja. Az emberek különbözőek. Nem kell mindegyiknek megfelelned. Keresd azokat, akik értenek, és értékelnek! Ezen a héten kapsz hideget-meleget egyaránt. Az élet már csak ilyen. Bosszankodás helyett jobb, ha mosolyogsz rajta.

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Nem lesz könnyű dolgod ezen a héten. Olyan nagy erők feszülnek egymásnak az égen, amelyek a családodban összetűzést szimbolizálnak. Ideális lenne, ha te békítően lépnél fel. Ugyanakkor téged bánt valami, ezért nem tudsz higgadt maradni. A kedvesed látja, mi a helyzet. Ő segíthet, ha megosztod vele a gondolataidat. Számíts rá! Ahogy ő is számíthat rád.

Hirdetés

Szingli Bika

Vasárnap és kedden nagy bolygók feszülnek egymásnak. Ez nálad családon belüli konfliktust gerjeszthet. Ilyenkor nem tudsz cuki lenni idegenekkel, mert minden türelmedet lefoglalja a családod. Éppen emiatt most szüneteltesd az ismerkedést! Jobb, ha passziváltatod magad, mintha később magyarázkodnod kellene, mert ingerült, gondterhelt, sértődött vagy…

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

A Nap vasárnap belép az Ikrekbe, ami azt jelzi, hogy mindjárt szülinapod lesz. Szeretnéd, ha a szerelmed megünnepelne. Tanácstalan vagy, szólj-e neki, hogy mire vágysz? Ne feledd, az őszinteségbe az is beletartozik, hogy nem várod, hogy kitalálja a gondolataidat, hanem egyenesen megmondod. Persze az időzítés itt is, most is fontos.

Szingli Ikrek

Vasárnap a Nap belép az Ikrekbe, ami azt jelzi, hogy közeleg a születésnapod. Nem tudod eldönteni, mit szeretnél: bulit és felhajtást, vagy csendes ünneplést. Abban sem vagy biztos, hogy ezt megoszd-e valakivel. Az égi folyamatok szerint adj még időt magadnak, és várj addig, amíg letisztul a kép. Nézz körül! Senki sem követeli, hogy nyilatkozz…

Ezen a héten a párkapcsolatokat tesztelik a bolygók (Shutterstock)

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

A bolygók szerint ezen a héten le kell ülnöd a pároddal beszélni. Félsz minden ilyesmitől, pedig nem kéne. Indítsd a mondókádat azzal, hogy ez neked nehéz, tartasz attól, hogy megbántod őt, pedig valójában semmi mást nem kívánsz jobban, mint hogy megkíméld őt. A hét során erre a beszélgetésre a legalkalmasabb napok a hétfő és a szerda. Próbáld oda időzíteni!

Szingli Rák

A hétvégén nagy felfordulást mutatnak a bolygók, de szerencsére a hét elejére helyre áll a rend. Pontosabban feláll egy új rend. Ehhez ugyanúgy alkalmazkodnod kell, mint a hirtelen betört hőséghez, vagyis az átállás nem lesz könnyű. A jó közérzetedhez elengedhetetlen, hogy csak azokkal találkozz és beszélgess, akik jó hatással vannak rád. A többieket most inkább hanyagold!

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Nem lesz könnyű téged elviselni. Szombaton a Mars belép az Oroszlánba, vasárnap szembekerül a Plútóval, kedden "pofont" kap a Jupitertől, szóval iszonyatosan ingerült leszel. Ezt csak az tudja elviselni, aki nagyon szeret és ismer téged. A kedvesed kedvessége a legjobb gyógyszer mindenféle bosszantó dologra. Legyen az munka, család, szomszédok, bármi.

Szingli Oroszlán

Szombaton a Mars belép az Oroszlánba, vasárnap "orrba vágja" a Plútó, kedden "pofont" kap a Jupitertől. Ezek az energiák óriási belső feszültséget eredményezhetnek. Ha túlságosan kiborulsz, le is betegedhetsz. Vigyázz magadra, kapcsolj kímélő üzemmódba, és ne most akard megoldani mások problémáit! Magaddal kell törődnöd. Ezt nevezik egészséges önzésnek…

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Úgy tűnik, egyszerre több helyen kell helytállnod, ami lemeríthet. A párodnak nem lesz egyszerű dolga, mert nem tudja, pontosan mivel tesz jót, azzal, ha elmondja a véleményét vagy hallgat. Ha megölel vagy teret ad neked. Segíts neki, és mondd ki, mi esik jól! Ez a béke és a kapcsolatotok "tartósításának" záloga. Anno és most is…

Szingli Szűz

Olyan hullámzó lesz ez a hét, hogy csak kapkodod a fejedet. Hol társaságra vágysz, hol magányra. Hol szívesen mesélsz, hol csendben maradsz. Aki nem ismer eléggé, rád foghatja, hogy hangulatember vagy. Pedig nem erről van szó. Inkább arról, hogy sokféle hatás ér, amit fel kell dolgozni. Ez azzal jár, hogy nem mindig tudsz extrovertáltan állni mások dolgaihoz.

Ez is érdekelhet

Stabilitást és bőséget hoz a Bikába lépő Jupiter

Május 16-án a Bikába lép a Jupiter, és több mint egy évig ott is marad. Ez végre stabilitást és jólétet hoz mindenkinek. Az elmúlt hónapok indulatos, akaratos, ellentmondást nem tűrő időszaka után igazi megnyugvást jelent. S hogyan hat mindez az egyes csillagjegyekre? Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Kimondottan jó hatással lesz rád, hogy vasárnap a Nap belép az Ikrekbe. Innentől könnyebbnek érzed magad és azokat a dolgokat, amelyek eddig nyomasztottak. A kedvesed ennek magában örül, amit te ugyanakkor félreérthetsz, és azt gondolhatod, hogy nem érdekli, mi van veled. Duzzogás helyett bújj hozzá, súgj a fülébe csintalan szavakat! Meglátod, milyen hatást érsz el…

Szingli Mérleg

Végre fellélegezhetsz, és megszabadulsz a nyomasztó gondolatoktól, problémáktól. Vasárnap a Nap belép az Ikrekbe, és légiesen könnyűvé tesz téged. Ez remek hatással lesz a kommunikációdra. A legjobb formádat tudod hozni. Ettől vonzóbb és népszerűbb leszel. Ne lepődj meg, ha egyre többen keresik a társaságodat! Élvezd ezt az állapotot! Megérdemled.

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Nem kéne belebetegedned abba, amit jelenleg megoldhatatlannak látsz. Iszonyatos nagy nyomást mutat a Mars-Plútó szembenállás vasárnap, ami egész héten érezteti hatását. A párodnak szólj, ha nem érzed jól magadat! Egyrészt többet kényeztethet, másrészt nem hiszi majd, hogy vele van bajod. Közben tényleg vigyázz magadra!

Szingli Skorpió

Borzasztó nagy feszültséget szimbolizál a Mars-Plútó szembenállás vasárnap, amit kedden egy Mars-Jupiter fényszög tovább ront. Nincs mese, most nagyon kell vigyáznod magadra. Nem csak arra, hogy mit eszel, mennyit alszol, min izgatod fel magad, hanem arra is, hogy kivel állsz szóba. Nem beképzeltség azt a bizonyos lécet magasra tenni. Hiába ugrálnak alatta többen…

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

A Nap jegyváltása reflektorként világít a szerelmedre. Észre kéne venned, hogy több kényeztetésre vágyik. Tudd, ha tőled nem kapja meg, akkor megkapja mástól! Nem hűtlenségről van szó, hanem törődésről és figyelemről. Ezek egy kapcsolat elején és közepén is fontosak. Indulj ki magadból: neked is jól esik, ha a másik kedveskedik neked…

Szingli Nyilas

Valaki nagyon megmozgatja a fantáziádat ezen a héten. A személyisége, a stílusa és a humora is őrületesen vonzó. Legyél óvatos, mert még nem látsz minden részletet. Időre van szükség ahhoz, hogy jobban megismerd őt. Ettől még lelkesedhetsz, de nem ártana a virtuális térből is lejönni a földre. Szóval találkozzatok személyesen! Az mindennél többet ér.

Ez is érdekelhet

Ez a Tarot kártyád a csillagjegyed szerint - megmutatja az életfeladatod

A Tarot több mint jóskártya: az önismeret, sorselemzés eszköze. Minden csillagjegyhez tartozik egy Tarot kártya, ami ősi üzenetével felfedi a csillagjegy életfeladatát!

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Megkönnyebbülsz, hogy szombaton a Mars az Oroszlánba lép. A közöttetek lévő feszültség innentől sokat enyhül. Ennek örömére közös terveket kezdhettek szövögetni. Jót fog tenni a kapcsolatotoknak, ha lakásfelújításba, vagy akár utazásba fogtok együtt. Keressetek a neten ötleteket, olvassatok tapasztalatokat, és vitassátok meg! Ezt akár esténként is megtehetitek.

Szingli Bak

Szombaton a Mars jegyet vált, és hirtelen eltűnnek a közeledből azok az emberek, akik eddig irritáltak. Meg fogsz lepődni rajta, de biztos, hogy örülni is fogsz neki. Végre nem kell elviselned azokat, akiket előbb-utóbb úgy is skippeltél volna. Közben az anyagi helyzetedet kell rendbe tenned, ami nem tartozik másokra. Nem kell megosztanod az ezzel kapcsolatos gondjaidat…

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

A kapcsolatotok szakítópróbán megy át. A Mars-Plútó szembenállás vasárnap hajnalban lesz, de már napok óta feszült a hangulat köztetek. És még egész héten kihívásnak számít a harmónia megőrzése. Vigyázzatok egymásra és a kapcsolatotokra! Voltak, vannak és még lesznek is nézeteltérések köztetek. Ha ezt nem tudjátok megoldani, akkor nem maradtok együtt.

Szingli Vízöntő

Készülj fel, hogy valaki a hét során váratlanul eltűnik, megsértődik vagy megtámad téged. Az is előfordulhat, hogy magyarázat nélkül hátat fordít neked. Akkor is, ha eddig biztatóan alakultak köztetek a dolgok. Ezt egy Mars-Plútó szembenállás jelzi, amely olyan nagy feszültséget szimbolizál, ami ellen nem tehetsz semmit. Szóval ne ágálj, mert esélytelen!

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

A párod ismer már annyira, hogy tudja, képes vagy lebetegedni, ha valami méltatlan kritika ér. Sajnos erre van esély ezen a héten, vagyis szükséged lesz a bátorítására. Meséld el neki, mi történt! De várd meg a pillanatot, amikor tud rád figyelni! Közben vedd észre, nem csak téged ér igazságtalan bánásmód! Akár a párodat is…

Szingli Halak

Őrület, mi folyik a világban. Sajnos ezen a héten olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek több összetűzést jeleznek. Valószínűleg te sem úszod meg. Sokat segít, ha tudsz erről előre, mert ebben az esetben felkészülhetsz és nem ijedsz meg. Azok az emberek, akik közelednek hozzád hasonló konfliktusokkal küzdenek. Ha ezt észre veszed, szolidaritást vált ki belőled…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!