KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Szinte minden a pénz körül forog a következő napokban. Tegyetek meg mindent, hogy emiatt ne kapjatok össze! Akár közös kasszán vagytok, akár nem, fontos közös nevezőre jutnotok. Kár lenne, ha hagynátok, hogy az anyagiak közétek álljanak. Amennyiben nem értetek egyet, higgadtan és józanul érveljetek! Az indulatoknak ne adjatok teret!

Szingli Kos

A pénz kényes téma. Amikor ismerkedsz valakivel, ezt a kérdést kerülni kell. Nem érdemes sem panaszkodni, sem dicsekedni, és a legjobb ha ezen a héten egyáltalán nem hozod szóba. Ha esetleg a másik rákérdez, adj kitérő választ! A bolygók szerint rengeteg felesleges kínos perctől kíméled meg magadat ezzel. Persze a saját anyagi helyzetedet tanácsos átgondolnod, átszámolnod…

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Most arra vágysz, hogy a párod kizárólag veled foglalkozzon és keresse a kedvedet. Legyél őszinte vele, és mondd ki a vágyad! Te is tudod, néma gyereknek… Megteheted persze te az első gesztust. Hátha megérti a társad, hogy valójában mire van szükséged. A születésnapod is remek ürügy lehet, hogy te legyél végre a fókuszban. A héten több felismerésed lesz a Nap-Uránusz együttállás szerint.

Hirdetés

Szingli Bika

Beszédes, hogy ki köszönt fel a születésnapodon. De ne vonj le végleges következtetéseket ebből sem! Nem baj, ha ezen a héten kicsit önzőbb leszel, és most leginkább magaddal foglalkozol. Egy Nap-Uránusz együttállás szerint megvilágosító erejű felismeréseid lesznek önmagaddal, az életeddel és az emberekkel kapcsolatosan. Ezek segítenek helyesen cselekedni, reagálni…

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Nehézkes, lehúzó erejű energiákat mutatnak a bolygók, ami téged motiválatlanná tehet. A szerelmed tehetetlenül nézi, hogy vergődsz. Nyugtasd meg, nem ő tehet erről. Nincs semmi baj, mert meg tudsz küzdeni a kihívásokkal. Persze jól esik, ha melletted áll. Ennek jegyében minél többet érjetek egymáshoz! Az ölelés, puszi, csók a legjobb stresszoldó. Nem csak neked…

Szingli Ikrek

Nem leszel topon a következő napokban. Olyan bolygóállások lesznek az égen, amelyek lomhává tehetnek téged is. Idegesíthet, ha valaki csigalassú. Eddig sem bírtad a nehézkes embereket, de most pláne nem tudod tolerálni őket. Pedig most fel kellene ismerned, hogy olykor nem árt lassítani. Ezzel időt nyersz, hogy helyesen ítéld meg az aktuális helyzetet…

Ez is érdekelhet

Májusi kínai horoszkóp: izgalmas fordulatokat hoz a Kígyó hónapja

Mi minden vár az egyes csillagjegyekre a kínai asztrológia szerint? Május a Kígyó jegy uralma alá tartozik, ami komoly változásokat jelez!

Tovább olvasom

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Vasárnap a Rákba lépő Vénusz jót tesz a lelkednek és az önbecsülésednek. Nem csak ez segít, hogy javuljon a hangulat nálatok. Kedvező és megnyugtató folyamatokat jeleznek a bolygók. Valami végre kézzel fogható közelségbe kerül. Ez közös sikeretek. Örüljetek együtt, de ne hagyjátok abba! Fontos persze, hogy ne igyatok előre a medvebőrére! A célig még meg kell tennetek a szükséges lépéseket.

Szingli Rák

Örülhetsz, hogy vasárnap Vénusz belép a Rákba, ami jót tesz neked. Ez segít, hogy nőjön az önbecsülésed, és ezáltal javuljon a kisugárzásod. Ne csodálkozz, ha innentől több megkeresést és meghívást kapsz! Ne feledd, jogod van válogatni, vagyis nem kell mindenkinek igent mondanod. És ne ess abba a hibába sem, hogy másoktól teszed függővé az aktuális hangulatodat!

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Szabályosan megfájdulhat a fejed attól a felfordulástól, ami a munkahelyeden zajlik ezen a héten. A szerelmed nem ismer rád: gondterheltnek és kiégettnek lát. Szeretne segíteni, de minden kezdeményezése lepattan rólad. Vegyél erőt magadon, és engedd, hogy feldobjon, amit neked talált ki! Máskülönben sértődés lesz a vége, amit nem kéne megvárnod…

Szingli Oroszlán

Nem sok kedved lesz jópofizni, mert a munkahelyi dolgaid nyomasztanak. Nem lesz erőd őszintén mosolyogni. Ha magadra erőltetsz bármit, akkor abból kényszeredett vigyorgás lesz. Ez cseppet sem tesz téged vonzóvá, szóval jobb, ha most egy kis visszavonulót fújsz. Oldd meg, ami nyomaszt, vagy várd ki, hogy kicsit javuljon a helyzet és a hangulatod!

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Míg mások rohangálnak, addig te békésen haladsz a saját tempódban az utadon. A párodra kifejezetten jó hatással lesz a nyugalmad. Ez mindig így van, de most különösen. Emiatt mindkettőtök érdekében őrizd meg a higgadtságodat! Szerencsés vagy az égi folyamatok szerint, mert ezen a héten ez nem fog nehezedre esni. Ennek közösen örülhettek.

Szingli Szűz

Nincs nagyobb kincs, mint te magad. Ezen a héten csupa olyan konstelláció lesz, ami segít, hogy önmagad lehess. Vagyis nem kell szerepet játszanod, hanem adhatod őszinte, valódi önmagadat. Ez rengeteg felesleges energia felhasználásától kímél meg. Így könnyebbnek érezheted magadat testileg és lelkileg is. Marad kapacitásod arra is, hogy tisztán, tisztábban láss…

A türelem, a megértés, az elfogadás nagyon fontos lesz ezen a héten a bolygók szerint (Shutterstock)

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Jupiter hamarosan jegyet vált, ami neked megkönnyebbülést hoz. Ám előtte még több kihívást és/vagy fejfájást okozhat neked. A szerelmed szeretne segíteni, de helyetted nem vívhatja meg a csatáidat, és nem vívhatja ki a többiek tiszteletét. Ezt csak te teheted meg. Vigyázz, a másokkal folytatott konfliktusaid nem mérgezhetik meg a párkapcsolatodat!

Szingli Mérleg

Olyan érzésed lesz a héten, mintha mindenki megőrült volna. Többen indokolatlanul agresszívek lesznek. Neked cseppet sem tetszik, ha sürgetnek, és ennek bátran adj hangot! Nem baj, ha megsértődik a másik. Ez azt jelenti, hogy ő nem a te embered. Ne aggódj! Jupiter hamarosan jegyet vált, és vége az egzaltált időszaknak. Addig még sok tanulságot vonhatsz le…

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Tanácsos átengedned a döntés és irányítás lehetőségét a párodnak. Ő akar most dominálni, pusztán azért, hogy érezze a bizalmadat. Ne sértődj meg, ha teszteli a rugalmasságodat például azzal, hogy új és új ötletekkel áll elő! Téged leginkább kedden, csütörtökön és pénteken frusztrálhat a viselkedése. Ne hagyd, hogy konfliktus alakuljon ki! Vigyázz a törékeny harmóniára!

Szingli Skorpió

Nem lesz könnyű dolgod ezen a héten. Többször is úgy érezheted, hogy az emberek és a sors a toleranciádat teszteli. Ezen felháborodhatnál, de mégse tedd! Számíts rá, hogy a kedd lesz a legkritikusabb nap! De már előtte és még utána is könnyebben kibillenthet valaki a béketűrésedből. Tudd, nem rólad szól ez, hanem a többiek türelmetlenségéről!

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

A föld dominancia az egész hetet átlengi. Emiatt a józan eszetekre kell hallgatnotok, ami a kedvesednek jobban megy. Neked le kell szállnod a földre ahhoz, hogy az észszerűség győzhessen. Most hasznos lehet a közös terveitek szempontjából, ha időt szakítotok a részletek kigondolására is. Tudd, hogy másképp nem fog sikerülni! A kedvesed kérdései jogosak…

Szingli Nyilas

Ezen a héten nem tehetsz mást, minthogy visszatérsz a realitások talajára! Az égi folyamatok támogatnak majd benne. Itt az ideje, hogy józan, praktikus szempontokat is figyelembe vegyél a párkeresésben. Ilyen például a távolság, a korkülönbség. Ne álmodozz, és ne gondolj bele a másikba olyasmit, aminek nincs valóságalapja! Csak becsapnád magadat ezzel…

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Végre téged igazolnak a tények. A párod hitetlenkedik, de nem kell bizonygatnod semmit. Pontosan emlékszik arra, amit mondtál neki. Sőt a határidők is stimmelnek. Ezek megerősítenek abban, hogy jó úton jársz. De ezzel ne frusztráld őt! Csendben folytasd a munkát, és ő is beáll mögéd/melléd. A közös jövőtöket építed/építitek, ami csak együtt fog menni…

Szingli Bak

Ez egy sikeres hétnek ígérkezik, az eredmények téged igazolnak majd. A környezeted irigykedhet, mert nem látja azt a rengeteg munkát és eltökéltséget, amit eddig beletettél. Ez különösen igaz azokra, akik nem ismernek. Szóval ne várd el egy új embertől, hogy veled örüljön! Persze nem kell titkolnod, hogy a siker karnyújtásnyira van. Az a helyes, ha látod, hogy jó úton jársz.

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Fészekrakás, családalapítás, ingatlanügyek foglalkoztatnak titeket? A bolygók szerint minden érintett beásta magát a lövészárokba, és nem akar engedni. Nehéz napok a héten: kedd, csütörtök és péntek. Lehet, jobb lenne, ha elnapolnátok a döntést pár nappal, vagy pár héttel. Nem éri meg összeveszni, és állóháború kialakulásának esélyt adni.

Szingli Vízöntő

A család már megint jobban tudja, hogy mire lenne szükséged, vagy mit csinálsz rosszul. Minél előbb szólj nekik, hogy ez nem esik jól, és nem segítenek vele. Kritikus napok: kedd, csütörtök és péntek. Vita helyett vedd vissza az irányítást a saját életed felett! Követhetsz el hibát, de enélkül nem jutsz tapasztalatokhoz. Egyetlen csapda lehet most: a merevség. Ezt kerüld ki!

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Titeket érint az érettségi? A józan föld jegyekben járó bolygók szerint a siker kulcsa most a konkrétumok és a tények előnyben részesítése. Ez akkor is hasznos, ha nem érettségiztek. Szóval ne fikciókról vitázzatok, hanem térjetek vissza a realitás talajára! Még így is lehet persze eltérő a véleményetek. De könnyebb dolgotok lesz, ha közösen akarjátok megtalálni a kiutat.

Szingli Halak

Ha bármikor bármiben elakadnál ezen a héten, vedd számba a tényeket, és gyorsabban megtalálod a megoldást. A megfontolt föld jegyekben járó bolygók szerint a siker kulcsa most a konkrétumok előnyben részesítése. Lejárt az álmodozás ideje, ez különösen igaz, ha párt keresel. Magadat csapod be, ha olyasmit látsz bele a másikba, amire ő nem képes. Maradj józan!

Ez is érdekelhet

4 jel, hogy magas az érzelmi intelligenciád

Az érzelmi intelligenciát ma már a tudósok ugyanolyan fontosnak tartják, mint az IQ számokat. A következő tényezőkből tudhatod meg, hogy magas-e az érzelmi intelligenciád!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!