KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Amennyiben a hétvégén szakítotok időt egymásra és a lazításra, mindketten jobban bírjátok a heti feladatokat. Viszont, ha a hétvégén rohangáltok, és nem pihentek, ne csodálkozzatok, ha ingerültek lesztek egymással. Szerencsére, a bolygók szerint te felpörögsz szerdától, és mindenhez, mindenkihez konstruktívan állsz hozzá, ami a párodra is jó hatással lesz.

Szingli Kos

Hétvégén muszáj időt szakítanod a lazításra, kikapcsolódásra, hogy hétfőtől jobban bírd a strapát. Ha hétvégén rohangálsz, és nem pihensz eleget, ne csodálkozz, ha mindenki idegesíteni fog. Ez az ismerkedési szakaszban különösen kínos… Még jó, hogy a bolygók szerint szerdától felpörögsz, és mindenhez, mindenkihez konstruktívan állsz hozzá. Ez másoknak is jó hír…

Kos áprilisi horoszkóp

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Hirdetés

Párkapcsolatban élő Bika

Sem a hétvégéd, sem a heted nem lesz kiszámítható az égi folyamatok szerint. Frusztrál a sok ellentmondásos hír, és az ezekkel kapcsolatos érzéseid. A kedvesed szeretne segíteni, de amikor ideges vagy, nem mer hozzád szólni. Legyél rá tekintettel, ne rajta vezesd le a bosszúságodat! Hidd el, meg fog érteni! Főleg, ha megosztod vele, hogy mi és/vagy ki miatt mérgelődsz.

Szingli Bika

Nemcsak másokkal, önmagaddal is türelmesnek kell lenned. Az égi folyamatok tükrében sem a hétvégéd, sem a heted nem lesz kiszámítható. Egészen biztos, hogy frusztrált leszel attól, hogy folyamatosan ellentmondásos hírek érkeznek. Nem tudod, kinek higgy, de éppen emiatt várnod kéne. Ne sürgess senkit és semmit! Önmagadat sem. Pénteken a Nap belép a Bikába, és eljön a te időd…

Bika áprilisi horoszkóp

A horoszkóp szerint minden döntéssel érdemes még várni (Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

A viták megelőzése érdekében szólj előre, hogy a hétvégén és a hét során szeretnéd, ha a te igényeidet is figyelembe vennék a többiek! Ezt a munkahelyeden és otthon egyaránt meg kell tenned. A bolygók azt mutatják, többször érezheted úgy, hogy kimaradsz minden jóból. Ezek után a munkahelyi elégedetlenségedet nem szabad haza vinned.

Szingli Ikrek

Nem ez lesz a kedvenc hétvégéd és heted. Amikor nem vagy topon, kicsit pihentetned kellene a párkeresést. Amikor nem elég magas a rezgésed, csupa irritáló embert és helyzetet vonzol be. Ennek elkerülése érdekében most fókuszálj inkább a munkádra, és ott gyakorold a saját igényeid érvényesítését! Ha ez megy, a magánéletben is minden menni fog…

Ikrek áprilisi horoszkóp

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

A szerelmed képtelen követni téged. Millió ötleted és terved van, amelyektől lefagyhat, és nem tudja, miben számítasz rá. Legyél konkrét, és mondd meg neki! A bolygók segítenek rájönni, a konfliktusaitok nagy százaléka abból adódik, hogy te tele vagy feladattal, ő pedig csak várja, hogy ossz neki is a teendők hosszú listájából…

Szingli Rák

Semmiképp se ess túlzásba! Ne vállald túl magadat sem a hétvégén, sem a hét során! A bolygók szerint nem várhatod el senkitől, hogy kitalálja, miben vársz segítséget. Főleg, ha ő nem ismer téged elég régóta. Az új kapcsolatok gyengepontja, hogy olyasmit vársz el a másiktól, amit még nem tud megadni neked.

Rák áprilisi horoszkóp

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Az időjárás precízen tükrözi azt a hullámvasutat, amin ülsz. Hol a hőség és a lelkesedés jellemez, hol a lehűlés és az elkedvetlenedés. Ezt a párod hol jobban, hol rosszabban viseli. Amennyiben nem akarsz folyton összekapni vele, avasd be az aktuális lelki állapotodba, és oszd meg vele, ami nyomaszt! Meglátod, megértőbb lesz veled.

Szingli Oroszlán

Az a hullámvasút, amire a bolygók feltettek téged, igencsak megvisel lelkileg és fizikailag is. Hol lelkesedés jellemez, hol az elkedvetlenedés, amit azok sem értenek, akik régóta ismernek téged. Úgy tűnik, jobb lenne, ha nem terhelnél senkit a bajaiddal. Pláne egy új ismerőst. Mert ha megijed, tuti, hogy elmenekül. És egy jól induló folyamatban bizonyára nem ez a célod…

Oroszlán áprilisi horoszkóp

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Lehet, hogy a párod elnéző veled, de mások nem. Hétvégén abból adódhat konfliktusod, hogy nemet mondasz valakinek, míg a hét során a kritika megfogalmazása okozhat nézeteltérést. A legfontosabb, hogy egyik miatt se hibáztasd a párodat! Nézz magadba, legyél kicsit megengedőbb magaddal és másokkal egyaránt!

Szingli Szűz

A hétvégéd nem arról kellene szóljon, hogy másoknak segítesz, és egyfolytában rohangálsz, hanem arról, hogy feltöltődsz. Ha nem pihensz, a hét során kimerülten nem tudsz kedves és udvarias lenni. Ne lepődj meg, ha mostanában sokat nosztalgiázol, és valamelyik régi szerelmedre gondolsz! Még álmodhatsz is róla, de ezt nem szabad túl értékelned. Fontosabb a jelen.

Szűz áprilisi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. április 13-14.: Ellentmondó érzések

A bolygók szerint nagyon ellentétes érzéseket, érzelmeket élhetsz meg ezen a hétvégén. Lesz, akinek a szombat a kedvezőbb, és olyan is, aki inkább vasárnap éli meg a legnagyobb örömöket. Mit jelez a horoszkóp a második áprilisi hétvégére? Íme, minden fontos tudnivaló.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

A szerelmed hiába figyelmeztet, nem veszed komolyan a tanácsait. Pedig a napokban meg kéne fogadnod, hogy nem folysz bele olyan konfliktusba, amiből kimaradhatnál. Ha így teszel, köztetek is békésebb lesz a hangulat. Emellett a kiadásaidat is kordában kellene tartanod az égi folyamatok szerint. Ha ez sikerül, elégedett lehetsz.

Szingli Mérleg

Itt az ideje megfogadni, hogy nem folysz bele olyan konfliktusba, amiből kimaradhatnál. A napokban megkímélheted magadat a vitáktól, ha éber leszel. Emellett a kiadásaidat is kordában kellene tartanod az égi folyamatok szerint. Természetesen mindezt nem kell megosztanod az új ismerőssel. Korai lenne ilyesmibe beavatnod…

Mérleg áprilisi horoszkóp

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Már a hétvégén, majd a hét során egyre erősebb érzés kerít hatalmába: a kedvesedért aggódsz. Nincsen konkrét okod rá, de mégis rosszat érzel. Ne ijeszd meg, inkább beszéltesd, hogy kiderüljön, mivel küzd, mire készül. A bolygók szerint sokat segíthetsz neki ezzel. Most ugyanis nem tanácsokra van szüksége, csak értő figyelemre…

Szingli Skorpió

Valami lóg a levegőben. Nemcsak a tavasz, hanem egy óriási bolygóegyüttállás óriási találkozást szimbolizál. Nyisd ki a szemedet és a szívedet! Közben bízz abban, hogy nem mehetsz el amellett, akit neked szánt a sors! Sajnos azt is mutatják a bolygók, hogy gyakrabban jössz zavarba, mert azt hiszed, kritikusan néznek rád az emberek…

Skorpió áprilisi horoszkóp

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

A szerelmed csak akkor balhézik, ha hiába várja, hogy rá is jusson időd. A hétvégén még csendben lesz, de a hét során teljesen váratlanul kifakadhat. Ne kritizáld emiatt! Inkább vedd észre, hogy veled akar lenni, többet akar belőled! A bolygók szerint nem lesz baj, ha nem öntesz olajat a tűzre azzal, hogy szabadkozol és/vagy panaszkodsz.

Szingli Nyilas

Tudsz róla, valaki csendben vár a sorára, hogy rá is jusson időd? A hétvégén még csendben lesz, de a hét során teljesen váratlanul kifakadhat. Kérdés, észre veszed-e, hogy veled akar lenni, többet akar belőled! A bolygók szerint nem lesz baj, ha nem öntesz olajat a tűzre azzal, hogy szabadkozol és/vagy panaszkodsz. Inkább értékeld a közeledését.

Nyilas áprilisi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Áprilisi kínai horoszkóp: a Sárkány havában hatványozottan működnek a jó energiák

A Sárkány évének legjelentőségteljesebb időszaka a Sárkány hónapja, ami április 4-én vette kezdetét, és ami hatványozza a jegy szerencsehozó energiáit. S hogyan hat ez az egyes csillagjegyekre? Áprilisi kínai horoszkóp következik.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Ugye, nem dörgölöd a párod orra alá, ha neked lesz igazad? Már a hétvégén, később a hét során bármikor beigazolódhat, hogy a te véleményed a nyerő. A bolygók visszaigazolják, te láttad jól előre a dolgokat. Ez nem az első, és nem az utolsó eset. Valahogy bölcsen kellene kezelned, amikor az események téged erősítenek és igazolnak vissza.

Szingli Bak

A bolygók újból azt mutatják, hogy helyesen láttad előre a dolgok alakulását. Ettől semmiképp se válj elbizakodottá, mert az emberek általában nem kedvelik az öntelt stílust. Akkor sem, ha valóban kiderül, hogy neked volt igazad. Amennyiben jó benyomást szeretnél kelteni, és a népszerűségedből nem akarsz veszíteni, hallgass és ne kérkedj!

Bak áprilisi horoszkóp

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

A hétvégén semmiképp se mulasszátok el a remek lehetőséget kirándulásra, biciklizésre, kerti partira! Jót tesz mindkettőtöknek a szabadság. Ne feledjétek, nem vagytok összenőve! Sem a hétvégén, sem a hét során nem kell mindig mindent együtt csinálnotok. Meglátjátok, frissítően hat a kapcsolatotokra a külön szerzett élmény is.

Szingli Vízöntő

A hétvégén menj kirándulni, biciklizni, kerti partira, a szabadba! Szükséged van a feltöltődésre, kikapcsolódásra és a szabadság megélésére. De ne feledd, nem tartozol senkinek beszámolóval! Ha valaki ilyesmit vár el, ő biztosan nem a te embered. Ismered már magadat annyira, hogy tudd, nem bírod, nem tűröd a korlátokat, a féltékenykedést. Igaz?

Vízöntő áprilisi horoszkóp

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Jó hatással van rád a kedvesed. Ő néhány egyszerű mondattal visszahoz a földre, és megnyugtat. A hétvégén megdöbbensz, milyen egyszerű mindaz, amit már megint túl bonyolítottál. A héten valaki keményen beszól neked, és te szaladsz a kedvesedhez. Segít neked, de lassan meg kell tanulnod megvédeni, levédeni magad…

Szingli Halak

A hétvégén megdöbbensz, mások szerint milyen egyszerű mindaz, amit hajlamos vagy túl bonyolítani. Elkedvetlenít, hogy neked ez még nem megy. A héten valaki leveri a rózsaszín szemüvegedet, és szembesülsz az emberek gyarlóságaival: irigység, hazugság, kicsinyesség. Itt az ideje, hogy lassan megtanuld megvédeni, levédeni magadat…

Halak áprilisi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!