KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

A hétvégi kaland sokat segít, hogy jól viseljétek a heti kihívásokat. Mozduljatok ki, és gyűjtsetek be közös élményeket! A hétfőn hajnalban a Halakba lépő Nap szerint nem leszel túl motivált a hét elején. A párod több dologgal is próbálkozik, hogy felvidítson, de nem sok sikerrel jár. Könnyítsd meg a dolgát, hogy elmosolyodsz és megöleled!

Szingli Kos

Muszáj a hétvégén feltöltődnöd, máskülönben nem fogod bírni a heti kihívásokat. Mozdulj ki és gyűjts be olyan élményeket, amelyekre visszagondolva elmosolyodsz! Hétfőn hajnalban a Halakba lépő Nap szerint nem leszel túl motivált a hét elején, de ezt mindenképpen leplezd a munkában! Közben titkos viszony kezd kialakulni, amiről még nem szívesen mesélsz…

Kos éves horoszkóp 2024

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Hirdetés

Párkapcsolatban élő Bika

Fokozatosan egyre kevesebbet viszel haza a munkahelyi problémákból, ami természetesen jót tesz az otthoni hangulatnak már a hétvégén és a hét során is. A szerelmed arra vágyik, hogy ne csak fizikailag legyél vele, hanem gondolatban és érzelmekben egyaránt. Ha ez sikerül, akkor nem hivatalos, saját Valentin-napot tarthattok, ami nem csak vicces, de intim is…

Szingli Bika

Úgy tűnik, végre enyhül a munkahelyi nyomás, és innentől nemcsak a benti ügyeken jár az eszed. Így felszabadul az energiád, amit használhatsz párkeresésre. Kérdés, ki tudod-e nyitni a szívedet, illetve meg tudod-e előlegezni a bizalmat egy idegennek? E kettő nélkül ne kezdj ismerkedni! Akkor inkább régi ismerősökkel kommunikálj! Persze csak akkor, ha függetlenek!

Bika éves horoszkóp 2024

Az őszinte mosoly nem kerül semmi, de az ereje óriási (Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Már hétvégén, majd a hét során is sokat foglalkoztat a jövőd és a karriered alakulása. Vigyázz, mert így elmulaszthatod a jelen pillanatot! Ráadásul a kedvesed is gondokkal küzd, amit szeretne megosztani veled, de nem mer előrukkolni, mert félt téged. A Vízöntőben felvonuló bolygók segítenek, hogy éber maradj, és észre vedd, hogy beszélni akar veled…

Szingli Ikrek

Tuti, hogy a hétvégén, majd a hét során is intenzíven foglalkoztat a jövőd és a karriered alakulása. Ráadásul hétfőn a Nap, pénteken bolygód, a Merkúr lép a Halakba. Ezek remek lehetőségeket hoznak. Kérdés, ha elvállalod, marad-e időd a szerelemre? Mérlegeld ezt a szempontot is, mielőtt igent mondasz! De ez se nyomasszon, máskülönben lebetegszel…

Ikrek éves horoszkóp 2024

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Ellentmondásosnak ígérkezik a hétvégétek és a hetetek is. Muszáj egymásra koncentrálnotok, mert minden más eltereli a figyelmeteket. Vigyázzatok, mert eltávolodhattok egymástól a hétköznapi problémák hatására! Emlékeztessétek a másikat és és magatokat, hogy egy hajóban eveztek, és nemcsak Valentin-napon kell kimutatni a szeretetet!

Szingli Rák

Nem tudod, mit gondolj a hétvégi és a heti konstellációkról, mert hol minden a jó irányba megy, hol meg hegynyi akadályok tornyosulnak eléd. Ez nem csak a munkádra igaz, hanem egy éppen induló kapcsolatra is, viszont arra jó, hogy ne bízd el magadat. És arra is, hogy kiderüljön, milyen gyorsan fordítasz hátat. Bölcsen tennéd, ha nem a másik, hanem a saját reakcióidat figyelnéd.

Rák éves horoszkóp 2024

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Már hétvégén, majd a hét során is több találkozó vár rád, amelyek téged lelkesítenek, de biztosan nem fog tetszeni a kedvesednek. Ha meg akarod előzni a féltékenységi jelenetet, akkor vidd magaddal vagy mesélj neki részletesen az illetőről! Az is hatékony prevenció, ha gyakran megöleled, megcsókolod és az intimitást sem hanyagolod el…

Szingli Oroszlán

Olyan népszerűségnek örvendsz már a hétvégén, majd a hét során is, amitől fejedbe szállhat a dicsőség. Elkezded rangsorolni a jelentkezőket. Hidd el, más is ezt teszi! De neked óvatosnak kell lenned, mert rajtad látszik, hogy mit gondolsz. Sajnos kellemetlen konstellációk szerint szerdán és csütörtökön valaki úgy megbánthat, hogy vele biztosan nem folytatod az ismerkedést.

Oroszlán éves horoszkóp 2024

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Ugye, nem esel abba hibába, hogy túl licitálod a párodat, és méregeted, kinek nehezebb most a dolga? A hétvégén és a hét során is lesz több olyan fényszög az égen, ami szerint úgy érzed, neked a legrosszabb. Szerencsére a levegő jegyekben járó bolygóknak köszönhetően a beszélgetés támogatott. Szóval nyissátok ki a szátokat, és legyetek őszinték egymással!

Szingli Szűz

Az égi folyamatok szerint hajlamos leszel a hétvégén és a hét során is az önsajnálatra. Úgy érzed, mindenkinek könnyebb az élete, mint neked. Vigyázz, mert ha eluralkodik rajtad az önsajnálat, akkor nem leszel vonzó! Ha érzed, hogy ez a helyzet, kicsit lépj hátra, és szüneteltesd az ismerkedést! Meglátod, most ez kifejezetten jól fog esni testednek, lelkednek.

Szűz éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. február 17-18.: Ezen a hétvégén 1:1-re játszik az élet

Ezen a hétvégén pontosan annyit kellemetlenséget jeleznek a bolygók, amennyit jót is ellensúlyozásként. És persze most is csak rajtad múlik, melyik oldalt erősíted fel. Inkább a jót érdemes, mert akkor minden a lehető legjobban alakul.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Nem szeretsz a hétvégeken unatkozni. Emiatt olykor túlzásba esel, és túl sok programot szervezel. Hallgass a szerelmedre, és kicsit fogd vissza magadat! Csütörtökön a Vízöntő Mars-Vénusz együttállás kifejezetten inspirálóan hat a kreativitásodra, az életkedvedre és a vállalkozó kedvedre. A gyermekvállalás is egyfajta vállalkozás. Egyet értetek?

Szingli Mérleg

Hétvégén elemedben leszel. Minél több helyre el akarsz jutni, de ha túlzásba esel, kapkodás lesz az egészből. Még jó, hogy csütörtökön egy Mars-Vénusz együttállás kifejezetten inspirálóan hat a kreativitásodra, az életkedvedre és a vállalkozó kedvedre. Az egész ismerkedést is egyfajta vállalkozásnak foghatod fel. Mit szólsz ehhez a megközelítéshez?

Mérleg éves horoszkóp 2024

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

A kedvesednek nincs könnyű dolga most veled. A bolygók hajlamosítanak az érzelmi hullámzásra. Szerencsére ő jól ismer téged, és tudja, mi van jó hatással rád. De ne élj vissza ezzel! Viszonozd a figyelmességét, és te is kényeztesd őt! Egy csütörtöki Mars-Vénusz együttállás a fészekrakásban hoz ötletet neked. Összeköltözésen gondolkozol?

Szingli Skorpió

Folyamatosan hallod, hogy valaki bajban van. Aki túl sokat panaszkodik, az elveszíti az érdeklődésedet. Te jobban kedveled azokat, akik - hozzád hasonlóan - csöndben szenvednek. Velük a hétvégén és a hét során szolidaritást érzel, és meg akarod menteni őket. Könnyen lehet, szikra pattan ki és szerelemre lobbansz. Jó lenne, ha ez kölcsönös lenne…

Skorpió éves horoszkóp 2024

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Családi és ingatlan ügyek okoznak fejfájást neked már a hétvégén. A szerelmed vagy nem tud segíteni, vagy nem hallod meg a javaslatát. Ebből borítékolható a konfliktus, ugye tudod? Pedig egyszerű lenne a megoldás: üljetek le, és adjátok elő a megoldást, ami szerintetek kivezet a válságból! Aztán adjatok időt egymásnak! A reakció és a megoldás megtalálása időigényes.

Szingli Nyilas

Fejfájást okoznak neked a családi és ingatlan ügyek. Úgy érzed, magadra maradtál, senki sem segít. Okolod a családodat, a barátaidat, a szomszédodat. De ne panaszkodj idegeneknek! Akivel ismerkedsz, az idegen! Nem ildomos kiadnod a rokonaidat sem. Idő kell ahhoz, hogy belső ügyeket megossz. Gondolj vissza korábbi kapcsolataidra: mikor meséltél családi dolgokról?

Nyilas éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek hatalmas meglepetéseket hoz a Halak hava

A Halak az utolsó csillagjegy. Amikor ide belép a Nap, az a záróakkord. A Halak hava március 20-ig, az asztrológiai újév kezdetéig tart. 4 csillagjegynek hatalmas meglepetéseket hoz ez a különleges időszak!

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Te kedveled a számokat: a hétvégén két harmonikus, egy semleges és három diszharmonikus fényszög lesz az égen. A hét során hat bolygószembenállást jelez a horoszkóp. Ezek egyike sem érint téged közvetlenül, de nagy eséllyel a párodat igen. Attól, hogy nem szól, még észre kell venned, hogy bajban van. Legyél vele megértő, türelmes, elnéző és - ami a legfontosabb - nagyon gyengéd.

Szingli Bak

Eseménydús napok jönnek. Az égen és körülötted is sok minden történik. Szerencsére te kívülállóként szemléled az egészet. Tőled függ, mennyire akarsz belefolyni mások életébe. Ha passzív maradsz, valaki megsértődik. Ne bánd, mert neked nem kell, és nem is szabad megváltoznod! Az, aki megküzd a saját gondjaival lesz a te embered, hiszen hasonlít hozzád…

Bak éves horoszkóp 2024

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Már hétvégén adódhatnak konfliktusaid. A szerdai Hold-Plútó és a csütörtöki Hold-Vénusz, valamint Hold-Mars szembenállás viszályt, veszélyt jeleznek. Jó lenne, ha nem ugranátok egymásnak. Elég, ha egyikőtök higgadt marad. Emlékezzetek és emlékeztessétek egymást arra, hogy volt már ilyesmi korábban! Így talán jobb eséllyel megelőzhetitek a bajt…

Szingli Vízöntő

Te vagy életed főszereplője. A bolygók most téged igazolnak. De most ez (sem) egyszerű, mivel több konfliktushelyzetet jelez a horoszkóp. Bár a csütörtöki Mars-Vénusz együttállás jó hatással lesz rád, a szerdai Hold-Plútó és a csütörtöki Hold-Vénusz, illetve Hold-Mars szembenállás már nagyon frusztrálóan hat. Sőt, ebből olyan konfliktus pattanhat ki, ami számodra feleslegesnek, sőt túlzónak tűnik.

Vízöntő éves horoszkóp 2024

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Közeleg a születésnapod, és nagyon szeretnéd, ha a párod meglepne valamivel. Szó szerint meglepetésre vágysz, ezért nem akarod előre tudni. Ha mégis rájössz, akkor ne áruld el! Ne rontsd el a meglepetés örömét! Eközben egyre jobban foglalkoztatnak a misztikus összefüggések. Keress megbízható gurut, de közben őrizd meg a realitás érzékedet!

Szingli Halak

Mindjárt itt a születésnapod, és te nem tudod eldönteni, minek örülnél legjobban. Valaki szeretne meglepni, de ő is bizonytalan. Lehet, hogy friss még az ismeretség, ezért bátorítsd, és lehetőleg ne rontsd el a meglepetést! Ezzel párhuzamosan egyre jobban izgat a spirituális tudás. Keresned kellene egy megbízható gurut. Nem lesz könnyű. Kérj ajánlást!

Halak éves horoszkóp 2024


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!