KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

A béke kedvéért fokozatosan adagold az ötleteidet a párodnak! A vasárnapi újhold szerint nem bírsz magaddal, és hajlamos lennél rázúdítani egyszerre mindent. A hét során olyan bolygóállások lesznek az égen, amelyek kifejezetten támogatják, hogy a vágyaid mellett meghalld a józanész szavát és a párod érveit is.

Szingli Kos

Jó hír a számodra, hogy a vasárnapi újhold millió új ötletet hoz neked. Kérdés, ki az, aki képes veled tartani a lépést? Nem várhatod el egy új ismerőstől, hogy hozzád hasonlóan pörögjön. Bár, tény, a partnerednek nem szabad sokkal lassabbnak lenned. Szerencsére a hét során olyan bolygóállások lesznek az égen, amelyek támogatják, hogy a vágyaid mellett meghalld a józanész szavát is.

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

A vasárnapi újhold egyszerre lelkesít és frusztrál. Otthon van pár dolog, amit nem szabadna tovább halogatnod. A kedvesed szívesen segít, ha nem idegeskedsz, és nem veszekszel vele. A héten jobb passzban leszel, és bekapcsol a kreativitásod egy Merkúr-Vénusz együttállásnak köszönhetően. Ez a párkapcsolatod hangulatára is kedvezően hat.

Szingli Bika

Nem egyértelmű, hogy örülni fogsz a vasárnapi újholdnak. Otthon van pár dolog, amit nem kéne tovább halogatnod, és ez frusztrálhat. Nem szabad ezt a másik emberre kivetítened. A héten érdekes találkozásban lesz részed: bolygód a Vénusz együttáll a Merkúrral, ami intelligens, okos, választékos beszédű embert szimbolizál. Kérdés, ez vonzó-e számodra…

Értelem és érzelem találkozása a bolygók szerint (Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

A szombati munkanap lerövidítheti a hétvégéteket. Szerencsés vagy, ha neked nem kell dolgoznod. A vasárnapi újhold így is-úgy is kedvező. Augusztus első hétfőjén hátrálni kezd bolygód, a Merkúr, amely szó szerint hátráltathat téged is. Ennek nem a szerelmed az oka, szóval semmiképp se hibáztasd őt! Sőt, kérd meg, hogy segítsen neked!

Szingli Ikrek

Sajnos a szombati munkanap sokak hétvégéjét rövidítheti le. Jó neked, ha nem kell dolgoznod. A vasárnapi újhold új helyekre csábít, ahol új emberekkel találkozhatsz. Augusztus első hétfőjén hátrálni kezd bolygód, a Merkúr, amely szó szerint is hátráltathat téged. Főleg, ha gyorsan szeretnél végezni a munkáddal. Semmiképp se hibáztass mást! Tudj róla, ez nem tesz népszerűvé!

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Észrevetted, hajlamos vagy túl sokat foglalkozni másokkal, és erről túl sokat beszélsz a párodnak? A hétvégéteket megmérgezheted, ha ebbe a hibába esel. Augusztus első hetében a retrográd Merkúr azt javasolja, hogy menjetek el együtt egy régi helyre. Lehet, hogy ott ismerkedtetek meg, vagy ott volt az első randitok, vagy más szép emlék fűz a helyhez benneteket…

Szingli Rák

Vannak jó páran, akik nem szeretik, ha túl sokat foglalkozol, ill. beszélsz mások problémáiról. A hétvége hangulatát megmérgezheted, ha ebbe a hibába esel. Augusztus első hetében a retrográd Merkúr azt javasolja, hogy menj el egy régi helyre! Van valami, ami ott vár téged. Lehet ez egy ember, lehet egy felismerés, vagy egy olyan érzés, ami átbillent a holtponton…

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Kimondottan inspirálóan hat rád a vasárnapi újhold. Nem csak azért, mert mersz újítani, hanem azért is, mert az év felénél járva tudatosítod, hogy véget kell vetned a halogatásnak. Ebben szívesen részt vállal a szerelmed. A hét folyamán külön-külön és együtt is rendeznetek kell az pénzügyeket. A bolygók szerint fontos, hogy ügyelj a részletekre!

Szingli Oroszlán

Irigylésre méltó módon inspirál téged a vasárnapi újhold. Nem csak azért, mert mersz nyitni az újra, hanem azért is, mert végre tudatosítod, hogy te vonzó vagy, és aki ezt nem értékeli, az nem érdemel meg téged. A hét folyamán rendezned kell az pénzügyeidet. A Szűzben együttálló bolygók szerint fontos, hogy ügyelj a részletekre! Ettől még nem válsz kicsinyessé.

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Szokatlanul türelmetlen lehetsz augusztus első hétvégéjén. Ráfoghatod ezt a szombati munkanapra, amelynek okán csupán egy napos a hétvégéd. A valódi okra az égi folyamatok adnak magyarázatot: hétfőn retrográdba fordul bolygód, a Merkúr, és belép a Szűzbe a Vénusz. Ez jó hír, mert értelem (Merkúr) és érzelem (Vénusz) végre összefog. A párod is örül ennek.

Szingli Szűz

Türelmetlenül vársz valamit augusztus első hétvégéjén. A türelmetlenséget ráfoghatod a szombati munkanapra, amely miatt csupán egy napos a hétvégéd. De a valódi okot az égi folyamatok mutatják meg: hétfőn retrográdba fordul bolygód, a Merkúr, és belép a Szűzbe a Vénusz. Ez jó hír, mert esélyed lesz találkozni valakivel, akiben megvan az értelem (Merkúr) és az érzelem (Vénusz) is.

Ez is érdekelhet

Augusztusi horoszkóp 2024.: komoly változásokat jeleznek a bolygók

Augusztus első fele nem lesz zökkenőmentes, sok kihívást jelez a horoszkóp. Ez viszont egyúttal azt is jelenti, hogy nagyot léphetünk előre, ha megbirkózunk ezekkel a nehézségekkel. És a folytatás már jóval egyszerűbb lesz... Augusztusi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól az Astroneten!

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

A szerelmed jól ismer, így a hallgatásodat is képes értelmezni. De most kivételesen félreérthet téged. Az égi folyamatok azt tanácsolják, neki mondd el, ami aggaszt, de másoknak ne beszélj erről. A hétvégén és a hét során is lesznek olyan bolygóállások, amelyek szerint aktuális a mondás: "Beszélni ezüst, hallgatni arany".

Szingli Mérleg

Aki jól ismer, a hallgatásodat is képes értelmezni. De vannak, akik félreérthetnek most téged. Az égi folyamatok azt tanácsolják, válogasd meg, kinek mesélsz a problémáidról. A többieknek, és főleg az új ismerősöknek ne beszélj erről! A hétvégén és a hét során is lesznek olyan bolygóállások, amelyek szerint aktuális a mondás: "Beszélni ezüst, hallgatni arany".

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Amíg másokat lelkesít a vasárnapi újhold, addig téged arra emlékeztet, hogy a jövőd tervezése nem várathat magára. Ettől ingerültté válhatsz, de ezt ne a párodon vezesd le! A hét folyamán még egy kis irigység is bejöhet a képbe, s ezzel borítékolható a veszekedés. Amennyiben komolyan veszed az asztrológiai előrejelzést, meg tudod előzni a balhét.

Szingli Skorpió

Téged nem varázsol el a vasárnapi újhold. Sőt arra emlékeztet, hogy a jövőd tervezése nem várathat magára. Ilyenkor nem vagy jó társaság, épp ezért érdemes lehet szüneteltetni az ismerkedést. A hét folyamán irigység uralkodhat el rajtad, s ettől a népszerűséged mélyrepülésbe mehet át. Ha komolyan veszed az asztrológiai előrejelzést, menj át passzívba!

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

A szombati munkanap sem szegheti kedvedet. A vasárnapi újhold szerint te egyetlen napból is képes vagy kihozni a maxot, aminek a szerelmed örül a legjobban. Augusztus első hetében egy Merkúr-Vénusz együttállás helyre tesz néhány dolgot. Most végre nem kell választanod, hogy az eszedre (Merkúr) vagy a szívedre (Vénusz) hallgass.

Szingli Nyilas

Komoly fejlődést tapasztalhatsz a hozzáállásodon, ha a szombati munkanap miatt nem morogsz. A vasárnapi újhold segít, hogy egyetlen napból kihozd a maximumot. Ráébredsz, egy találkozás a jókedveden is múlhat. Augusztus első hetében egy Merkúr-Vénusz együttállás következtében végre nem kell választanod, hogy az eszedre (Merkúr) vagy a szívedre (Vénusz) hallgass.

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. augusztus 3-4.: Csodás lehetőségeket hoz a vasárnapi újhold

A vasárnapi újhold számos dolgot új megvilágításba tehet. Vajon mi mindent jelez az Oroszlán jelében a Nap és a Hold együttállása? És milyen újdonságokat, lehetőségeket jelez?

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Túl szigorú vagy önmagaddal. A hétvégi konstellációk szerint szapulod magadat például a pénzügyek miatt. A párod nem érti és fél, hogy őt is hibáztatni fogod. Nyugtasd meg mielőbb! Augusztus első hétfőjén Merkúr (az ész) és Vénusz (a szív) elkezd közeledni egymáshoz, ami jót tesz az önértékelésednek és az elégedettségednek egyaránt.

Szingli Bak

Már megint túl szigorú vagy önmagaddal. Egy szombati Hold-Plútó szembenállás szerint elégedetlen vagy a pénzügyeiddel. Attól, hogy idegeskedsz, és spórolni kezdesz, nem lesz hirtelen jobb. Augusztus első hétfőjén Merkúr (az ész) és Vénusz (a szív) elkezd közeledni egymáshoz, ami jót tesz neked, az önértékelésednek és a párkeresési esélyeidnek.

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Vérpezsdítő hétvégétek lesz, amit a vasárnapi újhold garantál. Az sem baj, ha szombaton dolgoznotok kell, hiszen most minden együtt töltött idő ünnep. Töltsétek meg élményekkel! Majd a hét folyamán hullámzó mértékben a pénz miatt idegeskedsz. Egy Merkúr-Vénusz együttállás szerint vedd komolyan, de aggódnod semmiképp sem kell.

Szingli Vízöntő

Szerelmi kalandokban gazdag hétvége vár rád, amit a vasárnapi újhold garantál. Az sem baj, ha szombaton dolgoznod kell. Persze tőled is függ, hogy kimozdulsz-e, kinyitod-e a szemedet és a szívedet. Majd a hét folyamán egy Merkúr-Vénusz együttállás szerint hullámzó mértékben aggódsz a miatt. Ne erről szóljon minden napod!

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

A bolygók tükrében úgy látszik, a hétvégén szíved szerint otthon maradnál. Nem kell senkinek megfelelned. A párod megérti, ha kettesben akarsz lenni vele. Augusztus első hetének meglepő égi folyamatai szerint a múlt és a jövő randevúzik a jelenben. A retrográd Merkúr és a direktbe mozgó Vénusz együttállása megvilágosító erejű számodra.

Szingli Halak

Ha úgy érzed a hétvégén, hogy inkább otthon maradnál, akkor tedd azt! Nem kell senkinek megfelelned. Tudd, hogy nem semmiről és senkiről sem maradsz le! Augusztus első hetének meglepő égi folyamatai szerint a múlt és a jövő találkozik a jelenben. A retrográd Merkúr és a direktbe mozgó Vénusz együttállása azt jelzi, hogy lesz régi és új jelentkező is, aki téged akar…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!