KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Olyan hét elé néztek, amikor minden a kommunikáción múlik. Nagyszerű konstellációk segítenek, hogy megtaláljátok a közös hangot. A nézeteltéréseket elsimíthatjátok együtt. Ettől a kapcsolatotok megerősödik, és visszatér a harmónia. Közben elengedhetetlen, hogy másokkal is egyeztess. Keresd meg azokat az embereket, akikkel tisztázatlan ügyed van!
Szingli: Minden adott, hogy több érdekes beszélgetésben legyen részed. De ne vonj le azonnal messze menő következtetéseket! Idő kell ahhoz, hogy kiderüljön, hogy azonos elveket vallotok, megegyezik-e az értékrendetek és a jövőképetek. Többször beleestél már abba a hibába, hogy pár jó szó miatt olyasmit feltételeztél, amire a másik képtelen, vagy nem hajlandó…

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Egy nagyszerű hétvége után feltöltődve vághattok bele a hétköznapokba. Újból kiderül, hogy milyen fontosak az együtt töltött napok. Ami sokat ad mindkettőtöknek. Ne feledjétek, hogy az esték is alkalmasak arra, hogy beszélgessetek, és megosszátok a gondolataitokat! Enélkül eltávolodhattok egymástól. Szóval a fókuszotok a kommunikáción legyen!
Szingli: Kiegyensúlyozott leszel ezen a héten. Pont ezért nem érted, ha valaki ingerült. Vedd komolyan, hogy ha valaki rossz hatással van rád! Nem kell elviselned a "hisztijeit". Neked egy hozzád hasonlóan kiegyensúlyozott emberre van szükséged, aki nem sürget, és nem terhel a gondjaival. Persze az élet folyton eléd sodorhat olyat, aki próbára teszi a türelmedet…

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Ígéretes konstellációk ígéretesen jó hetet szimbolizálnak. Tőled függ, hogy mit hozol ki belőle. Most semmi és senki nem képes kibillenteni téged. A kedvesed sem. Ettől lesz igazán szép hetetek. Nem baj, ha ő fáradt és ideges. Te képes vagy megnyugtatni, sőt bíztatni. Ez élet mindig hoz nehézséget és kihívást. Ezeket együtt le tudjátok küzdeni…
Szingli: Mivel te most jó passzban leszel, nem zavar, ha valaki faragatlan módon fogalmaz szóban, vagy írásban. Lepereg rólad minden bunkóság. Azonban ez nem hatalmazza fel, és nem menti fel őt. Tiszteld magad annyira, hogy nem folytatod vele a társalgást! Ismered a mondást? "Egy bizonyos szint fölött nem megyünk egy bizonyos szint alá."

Ezt jelzi a heti szerelmi horoszkóp (fotó: Shutterstock)

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Olyan érzékeny vagy, mint a víz felszíne, amit az apró szellő képes felborzolni. A Rák víz jegy, a kommunikáció a szellő. A párod ismer már annyira, hogy tudja, mikor mit lehet neked mondani anélkül, hogy megbántana. Legyél hálás neki! Ugye, tisztában vagy azzal, hogy sok türelem kell hozzád? Szerencsére a szeretet türelmes…
Szingli: Ezen a héten előfordulhat, hogy valaki akaratlanul megbánt egy szóval. Sajnos nem várhatod el mindenkitől azt, hogy tapintatos és figyelmes legyen veled. Holott neked olyan emberre van szükséged, aki tapintatos és figyelmes veled. Ezt tartsd szem előtt, amikor ismerkedsz, amikor valakit közel engedsz magadhoz! Nincs mese, hozzád türelem kell…

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: A szerelmed beszél hozzád, de te nem tudsz vele lépést tartani. Szólj neki, hogy lassítson! Mielőtt ingerülten reagálna, mondd, hogy szeretnéd érteni, amiről beszél! Az egész hetetek hangulatát meghatározza, hogy tudtok-e közös ritmust találni. Emlékeztessétek egymást, hogy a kommunikáció nem lehet egyoldalú, mert az nem kommunikáció, hanem monológ.
Szingli: Ezen a héten egy gyors-, és bőbeszédű ember zavarba hozhat. Te nem vagy lassú felfogású, mégis lemaradsz most. Ha nem szólsz, akkor végleg lemaradsz. Ha ettől rosszul érzed magad, akkor kicsit távolodj el! Nem célravezető a frusztráció. Közben ne feledd, hogy minden csak kölcsönösen működik. A kommunikáció is. Szóval semmi szükséged kioktatásra és/vagy prédikációra.

Hirdetés

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Remek lehetőségek adódnak most a munkahelyi problémák tisztázására. Ez szinte minden figyelmedet elvonja, amit a párod jogosan nehezményezhet. Ha szól emiatt, osszál meg vele pár dolgot! Ettől megnyugszik, és ráébred, hogy nem állt szándékodban kizárni őt az életedből. Megint bebizonyosodik, hogy milyen fontos a folyamatos beszélgetés…
Szingli: Nem a párkeresés fog prioritást élvezni nálad ezen a héten. A munkádban végre gördülékenyen mennek a dolgok. A kollégáid és a főnököd is nyitott és együttműködő. Ezt ki kell használnod. Nem csoda, ha nincs kapacitásod ismerkedni. Emiatt nem bántsd magad! Normális, ha olykor más is érdekel. Hol nálad adódik ilyesmi, hol a másiknál…

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Elemedben leszel egész héten. Ez a szerelmedre is jó hatással lesz. Lenyugszik, megnyugszik, és hálás neked, hogy van türelmed hozzá. Öleld meg, és súgd a fülébe, hogy ez kölcsönös! Hol te, hol ő türelmes. Ezzel párhuzamosan használj ki minden esélyt arra, hogy informálódj! Most sok, fontos és hasznos tudásra tehetsz szert.
Szingli: A tanulás nem csak az iskolapadban lehetséges. Az élet egy komoly iskola. Ezen a héten sokat tanulhatsz magadról és az emberekről. Főleg, ha nyitott maradsz. Vannak kellemetlen tapasztalataid, amelyek szintén tanulságosak lehetnek, ha már nem nyalogatod a sebeidet, és eltávolodsz térben és időben. Próbálj meg eltávolodni, és onnan ránézni régi ügyekre!.

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Ha vannak gyerekeitek, akkor ők adnak jócskán feladatot nektek. Muszáj közös véleményt képviselnetek, mert ha a gyerekek érzékelik a nézetkülönbséget, kihasználják. Ha nincsenek gyerekeitek, akkor egy gyerekes felnőtt gyerekes viselkedése oszthat meg titeket. Semmiképp se engedjétek, hogy közétek álljon ez, vagy bármi más!
Szingli: Nem érted a gyerekes felnőtteket, és nem tudsz mit kezdeni a gyerekes humorral. Ezen a héten bőven lesz dolgod ilyesmivel. Kérdés, hogy képes leszel-e megőrizni a kulturált stílusodat. Vigyázz, mert ha elhagyja a szádat egy káromkodás, akkor a másik megsértődhet, vagy megijedhet! Maradj úriember, úrinő! És bátran lépj hátra egyet!

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Ha mesél valamit a kedvesed, nézz rá, figyelj, hallgasd végig! Máskülönben meg fog sértődni. Ezen a héten a bolygók szerint neki sok mondanivalója lesz. Lehet, hogy bő lére ereszti. Lehet, hogy időbe telik, mire a végére ér. De ha szereted, nem esik nehezedre figyelni. Hiszen hol kaphatná meg azt, amit tőled megkaphat. Ez kulcsfontosságú.
Szingli: Szeretsz érdekes emberekkel érdekes dolgokról diskurálni. De nem szereted, ha te nem jutsz szóhoz. Sajnos ezen a héten sor kerülhet ilyesmire. Mielőtt felháborodnál, figyelj, mert számodra fontos dolgok derülhetnek ki! Az más kérdés, hogy ez mennyire érint téged. Mert ha a másik fényezi magát, vagy panaszkodik, hamar nyilvánvalóvá válik, hogy nem a te embered.

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Mindenben, de a pénzben mindenképpen közös nevezőre kell jutnotok. Ez a hét legnagyobb kihívása a számotokra. Alakítsátok úgy, hogy bármelyikőtök megvétózhassa a dolgot, ha nem ért egyet! Ez különösen akkor fontos, ha közös kasszán vagytok. Ha külön gazdálkodtok, akkor megoszthatjátok a terveiteket. De persze nem kötelező.
Szingli: A pénz egy intim téma. Ha a másik ezt feszegeti, és kérdezget az anyagi helyzetedről, nem vagy köteles válaszolni. Legyél óvatos, de ne válj paranoiássá! Nem kell a legrosszabbat feltételezned. Előfordulhat, hogy te tettél egy olyan megjegyzést, amivel ő felhatalmazva érzi magát. Ettől még lehet ő tisztelettudó. Ne zárkózz el az ismerkedés folytatásától!

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Még tart a te hónapod és a farsangi időszak is. Terveztek jelmezbálba menni? Amennyiben nem, otthon is beöltözhettek. Vehettek szexis cuccokat, vagy előhalásztok rég nem hordott holmikat. És készíthettek álarcot is. Ezzel feldobhatjátok a hangulatot. A hét során nem csak a nevetés tesz jót, hanem a sok, tartalmas, mély, őszinte beszélgetés is.
Szingli: Szerencsés vagy, mert veled bármiről lehet beszélgetni. Sok színű és tájékozott vagy. Mindennél jobban vágysz arra, hogy egy hasonlóan színes emberrel találkozhass. Az égi folyamatok szerint erre most jók az esélyeid. Persze csak akkor, ha előítélet-mentesen nyitott maradsz. Elsőre nehéz kitalálni, hogy kiben mi rejlik. Idő kell ahhoz, hogy előbújjon belőle a tudás és a humor.

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Megszokott ijedni a párod, ha te elsírod magad? Apropó te mersz sírni? Ezek aktuális kérdések lesznek ezen a héten. Persze sokat számít, hogy mióta vagytok együtt. Az évek mindkettőtöket megtaníthatta arra, hogy hogyan kell kezelnetek egymást. Remélhetőleg nem lesz összezördülés abból, ha te elérzékenyülsz. Beszéljetek erről őszintén!
Szingli: Sokan nem szeretik a sírást. Lefagynak, vagy a gyengeség jelének tartják. Te hogy állsz ezzel? Mi van akkor, ha a másik, és mi van akkor, ha te sírod el magad? Érdemes lenne erről beszélgetned egy alakulóban lévő kapcsolatban. Persze bátorság kell ahhoz, hogy az ember őszinte lehessen. De nem ártana már az elején "kiugrasztanod a nyulat bokorból".


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!