KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Össze kell dugnotok a fejeteket már hétvégén, és meg kell terveznetek, hogy 2024-ben mi mindenen kell változtatnotok, illetve melyek azok az új célok, amelyek motiválnak mindkettőtöket. Nem baj, ha nem értetek egyet, mert a bolygók szerint többször változik még a véleményetek és/vagy a fontossági sorrend. Szóval következetesnek lenni szinte lehetetlen.

Szingli Kos

Már hétvégén érezni fogod, hogy az újévi terveid átgondolásra szorulnak. Még a január sem telt el, és máris változtatsz rajtuk. Ne bántsd magadat emiatt! Óriási metamorfózist indít el a Vízöntőbe lépő Nap és Plútó. Nem baj, ha másképp látod már most, mert a bolygók szerint akár többször is változni fog a véleményed és/vagy a fontossági sorrend. Nehéz lesz következetesnek lenni.

Kos éves horoszkóp 2024

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Hirdetés

Párkapcsolatban élő Bika

A munkahelyi gondok a hétvégédet is megmérgezhetik, ha nem vigyázol. A szerelmed rosszul érzi magát a bőrében, mert nem tudja megoldani helyetted a helyzetet. Igyekezz, hogy ne őt terheld! A hét során bolygód, a Vénusz a Bakba lépve nyugtató hatással lesz rád, ami talán enyhíti a csütörtöki telihold feszültségét. Szóval vigyázz magadra és a szerelmedre is!

Szingli Bika

Ne engedd, hogy megmérgezze a hétvégédet bármilyen munkahelyi probléma! Örülj neki, hogy más nem tudja megoldani helyetted, vagyis a te feladatod marad. Jó hír, hogy kedden bolygód, a Vénusz a Bakba lépve nyugtató hatással lesz rád, és nem hagyja, hogy a csütörtöki telihold felborzolja az idegeidet. Ha nem akarsz lerobbanni, vigyázz magadra!

Bika éves horoszkóp 2024

Óriási változások várnak a párban élőkre és a párkeresőkre egyaránt (Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Úgy érezheted, hogy 2024-ben még több és még nehezebb konfliktus elé állít az élet. Mintha felsőbb osztályba léptél volna, ahol nagyobbak a kihívások. Szerencsére ezek most a párkapcsolatodat nem érintik. Vagy ha mégis, akkor azokat okosan kezeled. A kedvesed is küzd problémákkal, de szerencsére nem rendeztek panaszversenyt. Igaz?

Szingli Ikrek

Totál felvillanyoz, hogy hétvégén a Nap és a Plútó is a Vízöntőbe lép. Remélhetőleg ezek megemelik a rezgésedet, és nem bosszankodsz ostoba emberek ostobaságán. Nem lett könnyebb a dolgod 2024-ben, de nem baj, mert felnőttél a feladathoz. A hét során a pénz és a közlekedés terén kell óvatosnak lenned. Maradj józan, körültekintő, türelmes, és nem lesz baj.

Ikrek éves horoszkóp 2024

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Akár közös kasszán vagytok, akár külön, neked komolyan át kell számolnod, mennyi pénzből gazdálkodhatsz. Hétvégén, vagy a hét során ülj le, és írd össze a számokat! Ha leírva látod, könnyebb lesz beosztani a pénzedet. Ha akarod, engedheted, hogy a párod segítsen. De ne feledd, az adott helyzetben te fogod elővenni a pénztárcádat, és neked kell majd döntened!

Szingli Rák

Óriási bolygók jegyváltása szerint a szerelemnél fontosabb most, hogy átgondold a büdzsédet. Át kell számolnod, hogy mennyiből gazdálkodhatsz. Hétvégén vagy a hét során ülj le, és írd össze a számokat! Ha leírva látod, könnyebb lesz beosztanod. Kapcsolj takarékosabb üzemmódra, és ne feledd, a kihívás akkor lesz, amikor előveszed a pénztárcádat, és döntesz, hogy mire költesz!

Rák éves horoszkóp 2024

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

A szerelmetek egy magasabb szintre lép a hétvégétől. Nincs mese, valamin változtatnotok kell, ha együtt akartok maradni. Lehetne finomabban fogalmazni, de muszáj őszintének lennetek egymáshoz és magatokhoz. A csütörtöki telihold is olyan feszültséget generál, amely parázsvita kipattanását jelzi. Nincs baj, ha meghozzátok a döntést, hogy továbbra is akarjátok ezt a kapcsolatot.

Szingli Oroszlán

Mindegy, hogy úgy érzed, készen állsz vagy még szíved szerint várnál a nagy őre. Az égi folyamatok szerint hatalmas erejű szerelem robban be az életedbe napokon belül. A csütörtöki telihold nem ígér sima ügyet, lesznek, lehetnek feszültségek. Előfordulhat, hogy konfliktusból alakul ki kölcsönös érdeklődés és vonzás. Kiderül, ilyen nem csak a filmekben van…

Oroszlán éves horoszkóp 2024

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Még január van, és máris olyan változásokat szimbolizálnak a bolygók, amelyek garantáltan kimozdítanak a komfortzónádból. Új kihívások várnak rád a munkában. Ettől elbizonytalanodhatsz és felerősödnek a kétségeid, hogy képes leszel-e jól teljesíteni. Mesélj róla a párodnak, mert azt hiheti, hogy a kapcsolatotokban bizonytalanodtál el!

Szingli Szűz

Ha nem akarod boomernek érezni magad, akkor képezd magad, haladj a korral! Még csak január van, és máris olyan változásokat szimbolizálnak a bolygók, amelyek garantáltan kimozdítanak a komfortzónádból. Új kihívások várnak rád a munkában, amelytől ingerlékeny lehetsz és elbizonytalanodhatsz. Mindez nincs jó hatással az ismerkedésre. Szóval szüneteltetni kéne…

Szűz éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. január 20-21.: Most már változtatni kell...

Jelentős változások történnek az égen már ezen a hétvégén. Szombaton a Nap, vasárnap pedig a Plútó bolygó lép a Vízöntő jelébe, és innentől alapjaiban változhat meg az életed...

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Rengeteg dolog zajlik párhuzamosan, és azt sem tudod, melyiket vedd előre. Kezdesz kétségbe esni, ami cseppet sincs jó hatással az idegeidre és az egészségedre. Sőt, a feszültség a párkapcsolatodra is rányomhatja a bélyegét. A megoldás nem az, hogy ne idegeskedj többet, hanem hogy levezesd a stresszt. Együtt is mehettek sportolni, táncolni, szaunázni…

Szingli Mérleg

Nincs megállás, a bolygók szerint egyáltalán nem dőlhetsz hátra. Folyton jön valami új, és az fáraszt a legjobban, hogy több dolog zajlik párhuzamosan. Azt se tudod, melyiket vedd előre. Kezdesz kétségbe esni, ami cseppet sincs jó hatással az idegeidre és az egészségedre, de az ismerkedésre is rányomhatja a bélyegét. Emiatt elengedhetetlen, hogy a problémáidat ne vidd magaddal a randira!

Mérleg éves horoszkóp 2024

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

A család és/vagy a családi problémák nem állhatnak közétek. Bizonyára vitatkoztatok már miattuk, de ezen a hétvégén és a hét során is jó lenne, ha a békére törekednétek! A feszültséget növeli a csütörtöki dupla bolygószembenállás, amiből ez egyik a telihold. Emlékeztessétek egymást és önmagatokat, hogy egy csónakban eveztek, és nem vagytok egymás ellenségei, ellenfelei sem!

Szingli Skorpió

Olyan grandiózus változásokat mutatnak a bolygók már a hétvégén, amelyek minden kapacitásodat lekötik. Ha ennek ellenére randira mész, hagyd otthon a gondokat, máskülönben kellemetlen benyomást keltesz, és kudarcként éled meg a találkát. Az is megoldás, ha felfüggeszted az ismerkedést, és inkább önmagadra fókuszálsz…

Skorpió éves horoszkóp 2024

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Nem új, hogy óvatosan kell fogalmaznod. Időről-időre megbántod az embereket azzal, hogy meggondolatlanul mondasz ki dolgokat. A kedvesed megérdemli, hogy kíméletes legyél vele. A hétvégén és a hét során több olyan feszült konstelláció lesz az égen, ami vitát jelez. De nem csak a kedveseddel kellene tapintatosnak lenned, hanem valójában mindenki mással is.

Szingli Nyilas

Olyan bolygóállások lesznek az égen, amelyek szerint óvatosabban kellene fogalmaznod. Rendszeresen megbántod a környezetedet, mert meggondolatlanul mondod ki a véleményedet. Ha új emberrel kommunikálsz, beszélj vele finoman! Sajnos több bolygószembenállás lesz hét során, ami bármikor konfliktus kipattanásának veszélyét jelzi. Mindenkivel legyél tapintatos!

Nyilas éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Januári kínai horoszkóp 2024: sokaknak szerencsét és pénzt hoz a Bivaly hónapja

Január 5-én vette kezdetét a Bivaly hónapja, ami a régi helyzetek lezárásáról és az új kezdetekről szól. Stabilitás, megbízhatóság, segítőkészség - ezeken van most a fókusz. A januári kínai horoszkóp 2024 a szerencsenapjaidat is megmutatja.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Nagy kérdés, hogyan reagálsz arra, hogy hétvégén a Nap és a Plútó kilép, kedden a Vénusz belép a Bakba. Előbbi olyan érzést kelthet benned, hogy elvettek tőled valamit, utóbbi pedig azt, hogy megnyertél valami fontosat. Szerencsére te alapvetően kiegyensúlyozott ember vagy, ezért talán a párod és a párkapcsolatod sem szenvedi meg a változást.

Szingli Bak

Tudd, hogy erősen tőled függ, hogyan éled meg az év egyik legnagyobb változását, amikor a Nap és a Plútó kilép a Bakból, majd a Vénusz belép a Bakba. Előbbi felér egyfajta veszteség élménnyel, miközben az utóbbinak köszönhetően nyertesnek érezheted magad. Még jó, hogy alapvetően kiegyensúlyozott ember vagy, így talán a változások nem érintik kellemetlenül a párkeresési terveidet.

Bak éves horoszkóp 2024

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Tavaly március 23-án lépett be először a Plútó a Vízöntőbe, s ezen a vasárnapon újból belép. Ezzel óriási változások indulnak el benned és körülötted is. Ha meg akarod tartani a jelenlegi párkapcsolatodat, kölcsönösen őszintének és toleránsnak kell lennetek egymással. És nemcsak kampányszerűen, hanem permanensen. Ezt tartsátok szem előtt!

Szingli Vízöntő

2023 március 23-án lépett be először a Plútó a Vízöntőbe, vasárnap újból belép. Ezzel együtt óriási változások indulnak el benned és körülötted. Törvényszerűen és kiszámíthatóan megváltozik az ízlésed. Lehet, hogy azok az emberek, akiket eddig vonzónak tartottál, mostantól untatnak. És fordítva is igaz lehet: akik eddig unalmasak voltak, hirtelen vonzónak tűnnek. Nem baj. Ez normális…

Vízöntő éves horoszkóp 2024

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Nem mindegy, hány évesek vagytok. Az sem mindegy, mióta vagytok együtt, sőt az sem mellékes, együtt éltek-e vagy sem. Mindez ugyanis befolyásolja, hogy a változásokra hogyan reagáltok. Most az égen hatalmas változások zajlanak, amelyek többsége nem érint titeket közvetlenül, mégis óvnotok kell a kapcsolatotokat és egymást.

Szingli Halak

A január sosem volt a kedvenc hónapod, mert nem igazán tudod felvenni az új év tempóját, és folyton úgy érzed, lemaradsz valamiről. Az égen zajló óriási változások is frusztrálnak, mert még sehol nem tartasz az újévi fogadalmaiddal. Bár a nagy bolygók jegyváltása nem érint közvetlenül, vigyáznod kell az egészségedre. Nem lenne jó, ha most robbannál le…

Halak éves horoszkóp 2024


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!