KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Június utolsó napjaiban minden esélyetek megvan, hogy vidáman búcsúztassátok a nyár első hónapját. A bolygók azt javasolják, készítsetek tervet a további hetekre. Hétfőtől vigyázz, mert a párod meg fogja érezni, ha valamit titkolsz, és azt hiheti, hogy félre lépsz. Nyugtasd meg, hogy valamire rájöttél, de meg akarsz bizonyosodni róla, mielőtt beavatod őt.

Szingli Kos

Minden esélyed megvan, hogy jó társaságban búcsúzz a júniustól. Emellett a bolygók szerint át kéne gondolnod a nyári terveidet. Hétfőtől több konstelláció is éberségre int. Sajnos olyan szerelmi ügybe bonyolódhatsz, ami nem legális. Nem neked való a bujkálás, ezért jobban tennéd, ha bele sem mennél! Amint rossz érzésed támad, hátrálj ki! A Szaturnusz és a Neptunusz ebben támogat.

Kos havi horoszkóp

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Hirdetés

Párkapcsolatban élő Bika

Amilyen nyugisnak látszik a hétvégétek, olyan zaklatott lehet július első hete. Hétvégén beszéljétek meg, hogyan segíthettek egymásnak, ha az egyikőtök ingerült! Hétfőtől mindkettőtöknek kihívásokkal kell szembe néznie. Másképp, de a jövő, a karrier kérdése feszeget. Jó, ha előre gondolkodtok, de ne mérgezzétek meg a jelent!

Szingli Bika

Fura, hogy már vége a júniusnak. Úgy tűnik, amilyen békés a hétvégéd, olyan nyugtalan lesz július első hete. Hétvégén adj az élvezeteknek, és töltődj fel! Szükséged lesz a türelmedre és megfontoltságodra, mert hétfőtől kihívásokkal kell szembe nézned. Az egész hetedre rányomja a bélyegét egy Merkúr-Plútó szembenállás, ami kommunikációs dacot jelez.

Bika havi horoszkóp

Nosztalgikus hangulatot jeleznek a retrográd bolygók (Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Ne ess a hibába, hogy azzal nosztalgiázol, hogy régen könnyebb volt minden! A kedvesed azt hiheti, miatta vagy gondterhelt. Két bolygó is retrográdba fordul, ami régi munkahelyek emlékét hozhatja vissza, miközben bolygód, a Merkúr kedden jegyet vált. Előtte a pénzügyeidre tereli a fókuszt, utána utazásra hív. Mindezt egyeztetned kellene a kedveseddel.

Szingli Ikrek

Szaturnusz és Neptunusz is retrográdba fordul, ami régi munkahelyek emlékét hozhatja vissza. Ne kezdj el nosztalgiázni! Nem főleg ne gondold, hogy régen minden könnyebb/jobb volt. Bolygód, a Merkúr kedden jegyet vált. Előtte a pénzügyeidre tereli a fókuszt, utána utazásra hív. Innentől nyitottabb leszel, vagyis könnyebben, gördülékenyebben megy az ismerkedés.

Ikrek havi horoszkóp

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Ne tegyetek szemrehányást egymásnak, ha valamelyikőtök a közös program helyett segíteni megy valakinek a hétvégén! Te is szívesen segítesz, és a párod is, ami tiszteletre méltó. A "jó tett helyébe jót várj"-elv érvényesül július első hetében két szuper konstelláció szerint. Szóval minden segítséget visszakaptok, amit adtok. Ráadásul megsokszorozva…

Szingli Rák

Legyél büszke magadra, ha a szórakozás helyett valakinek segítesz a hétvégén! Tiszteletre méltó, hogy szívesen támogatod a többieket. Vedd észre, a "jó tett helyébe jót várj"-elv érvényesül július első hetében két szuper konstelláció szerint. Szóval minden segítséget visszakapsz, amit adsz. Ráadásul megsokszorozva. Ez a párkeresésedre is kedvező hatással bír…

Rák havi horoszkóp

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Vihar előtti csendet érzékelhetsz a hétvégén. Ne aggódj, egyszerűen csak élvezd június utolsó napjait! A kedd vízválasztó nap lesz, ugyanis a Merkúr belép az Oroszlánba, és másnap azonnal szembe kerül a Plútóval. Ez a párkapcsolatodban pokoli feszültséget generálhat, és óriási vitára adhat okot. Mindkettőtöknek észnél kell lennie, hogy elkerüljétek a legrosszabbat…

Szingli Oroszlán

Gyanúsan csendes lesz a hétvége. Ne agyalj a miérteken, egyszerűen csak élvezd június utolsó napjait! A kedd vízválasztó nap lesz, ugyanis belép a Merkúr az Oroszlánba, és másnap azonnal szembe kerül a Plútóval. Ez kicsit sem kedvez a párkeresésnek. Sőt olyan feszültséget generálhat, ami méltatlan vitába torkolhat. Akkor is, ha intelligens emberekkel kommunikálsz…

Oroszlán havi horoszkóp

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Lehetőleg ne szólj rá a párodra, ha a hétvégén és a hét során a szokottnál többet emlegeti a múltat! Fogadd el, hogy volt élete, kalandjai, élményei előtted is. Nem lehetsz féltékeny a régi dolgaira. Valószínűleg volt már vitátok ilyesmi miatt, de most nem kéne ugyanebbe a hibába esni. A bolygók megmutatják a legbölcsebb megoldást, ha megőrzöd a higgadtságodat.

Szingli Szűz

Június utolsó és július első napjaiban több olyan emberrel futsz össze, akik a múltadban szerepet játszottak. A nosztalgiázással nincs baj, ha nem szősz illúziókból jövőképet. Valószínűleg volt már ilyesmitől fejfájásod. Most ne ess ugyanebbe a hibába! A bolygók megmutatják a bölcs megoldást, ha megőrzöd a higgadtságodat.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Júliusi horoszkóp 2024: Nagy változásokat jeleznek a bolygók

Érezhető változásokat jelez a júliusi horoszkóp mindenkinek. Jegyet vált a Mars, a Merkúr, a Vénusz és a Nap is. S bizony kellemetlen konfliktusok lehetőségét is jelzik a bolygók. A bölcs javaslatok segítenek mindenre előre felkészülni. Természetesen nagyon sok örömteli pillanat is vár rád a legforróbb nyári hónapban.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Ismét hajlamos leszel kibillenni az egyensúlyból. Mindig voltak, vannak és lesznek kedvezőtlen és kedvező fényszögek is az égen. Utóbbi most megvilágosodást hozhat neked kedden és szerdán. A felismeréseidet oszd meg a szerelmeddel! Ha beszélsz róla, még nagyobb az esély, hogy letisztul, kikristályosodik a te utad.

Szingli Mérleg

Ugye, nem bántod magadat, amikor kibillensz az egyensúlyodból? Mindig voltak, vannak és lesznek kedvezőtlen és kedvező fényszögek is az égen. Utóbbi most megvilágosodást hozhat neked kedden és szerdán. A felismeréseidet oszd meg egy olyan emberrel, akiben megbízol! Mert ha beszélsz róla, még nagyobb az esély, hogy meglátod, hogy mi a te utad.

Mérleg havi horoszkóp

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Hétvégére annyi tervetek van, ami egyszerűen kivitelezhetetlen. A sok teendő mellé tervezz be egy kis elcsendesedést magadnak! Nem fog megsértődni a kedvesed, ha elvonulsz pár órára! Hétfőtől szükség lesz a józanságodra, ha nem akarsz az álhíreknek bedőlni. Félelmetes, milyen tévútra vihet az ilyesmi. Különösen szerdán egy Merkúr-Plútó szembenállás szerint.

Szingli Skorpió

Hétvégén mindenképpen szakíts időt egy kis elcsendesedésre! Senki sem sértődik meg, ha elvonulsz pár órára! Hétfőtől szükség lesz a józanságodra, ha nem akarsz álhíreknek bedőlni. Félelmetes, milyen tévútra vihet az ilyesmi. Különösen szerdán egy Merkúr-Plútó szembenállás szerint. Jól tennéd, ha elhalasztanád a döntést és az ismerkedést is.

Skorpió havi horoszkóp

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Nincs könnyű dolgod június utolsó és július első napjaiban sem. Több emberrel kell zöld ágra vergődnöd. De amikor erről mesélsz a szerelmednek, ő félrelépéssel vádolhat meg. Vagy legalábbis ez látszik az arcán. Amint érzékelsz ilyesmit, állj meg a mesélésben, öleld át, nyugtasd meg, hogy csak őt szereted!

Szingli Nyilas

Sok türelem kell a családodhoz és a többiekhez is június utolsó és július első napjaiban. Jó pár emberrel kell zöld ágra vergődnöd. Lesz köztük valaki, aki jogot formál a féltékenykedésre. Lehet, hogy nem vagytok egy pár, de ő a népszerűségedre is féltékenykedhet. Amint ilyesmit érzékelsz, állj meg, és tedd fel a kérdést magadnak: szükségem van erre?

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. június 29-30.: Romantikus, nosztalgikus napok

A horoszkóp szerint most egyre többet nosztalgiázhatunk, de a romantikus hangulat sem kizárt ezen a hétvégén. A Halakban járó Szaturnusz retrográd avagy hátráló mozgása jelzi mindezt. Engedd meg magadnak!

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Szombaton bolygód, a Szaturnusz, kedden a Neptunusz fordul retrográdba. Ennek hatására többet foglalkozol a múlttal. A párodat kevésbé zavarja ez, mint téged. Nincs baj az emlékezéssel, ha újból levonod a tanulságokat, hogy ne ess ugyanolyan vagy hasonló csapdába. Ezzel párhuzamosan a bolygók fontos híreket is mutatnak. Nyisd ki a füledet!

Szingli Bak

Bolygód, a Szaturnusz szombaton, a Neptunusz pedig kedden fordul retrográdba. Ennek hatására többet foglalkoztat a múlt. Nincs baj az emlékezéssel, ha újabb és újabb tanulságokat tudsz levonni. Mindezt azzal a céllal tedd, hogy ne ess ugyanolyan vagy hasonló csapdába. Emellett a bolygók fontos híreket is hoznak. Fontos, hogy meghalld ezeket.

Bak havi horoszkóp

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Hétvégén elkezdődhet egyfajta nosztalgiázás, amit korábban elítéltél. Most rádöbbenhetsz, ez nem a múlt visszasírását jelenti. A kedvesed örül, hogy más szemmel látod ezt. Hétfőtől fokozódik a feszültség, ami szerdán éri el a csúcs- és/vagy mélypontját. Tegyetek meg mindent, hogy ne pattanhasson ki veszekedés köztetek!

Szingli Vízöntő

Szombattól elkezdődhet egyfajta nosztalgiázás, amit korábban elítéltél. Végre felismerheted, hogy ez nem a múlt visszasírását jelenti. Hétfőtől fokozódik a feszültség, ami szerdán éri el a csúcs- és/vagy mélypontját. Sajnos már előtte kettő, és még utána két nappal is érezteti hatását. Könnyen megeshet, hogy valakiből eleged lesz, és ezt olyan stílusban közlöd vele, ami után nincs visszaút.

Vízöntő havi horoszkóp

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

A Halakban járó Szaturnusz szombaton, a Neptunusz kedden fordul retrográdba, melyek retró hangulatot hoznak neked. Kérdés, a párodnak van-e kedve nosztalgiázni? Az is kérdés, hogy nálad és persze nála mit jelent a nosztalgiázás? Régi zenéket hallgatni, régi helyekre ellátogatni, régi fotókon kacagni? Egyezzetek meg! Jót fog tenni a kapcsolatotoknak…

Szingli Halak

A Halakban járó Szaturnusz szombaton, a Neptunusz kedden fordul retrográdba, melyek retró hangulatba hoznak téged. Régi szerelmek emléke, vagy maga a személy térhet vissza az életedbe. Vigyázz, ha felveszed a kapcsolatot az illetővel, mert azóta "sok víz lefolyt azóta a Dunán"! Te is sokat változtál, és ő is. Nem tudható előre, hogy az idő jót tett-e nektek vagy növelte köztetek a távolságot…

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!