Kos hétvégi horoszkóp

Ugye, tisztában vagy vele, hogy a környezetedre óriási hatást gyakorolsz? Vagyis ha neked virágos jó kedved van, akkor a többieknek is. Ez ne nyomasszon június utolsó hétvégéjén, inkább motiváljon! A bolygók "asszisztálnak" neked ebben…

Kos havi horoszkóp

Bika hétvégi horoszkóp

Szombaton és vasárnap is lesznek olyan "finom", "kedves" fényszögek az égen, amelyek segítenek, ha vizsgázol, tanulsz, utazol vagy kommunikálnod kell. Ennek örömére te is segíthetsz, ha a másik vizsgázik, tanul, utazik vagy kommunikál…

Bika havi horoszkóp

Ikrek hétvégi horoszkóp

Vedd elő a humorérzékedet, ha azt veszed észre, hogy a pénz miatt kezdenél pánikolni! Az égi folyamatok szerint nincs igazi probléma. Ennek ellenére azt is mutatják a konstellációk, hogy már hitelfelvételen gondolkozol. A lényeg, hogy ne kapkodj!

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Romantikus és/vagy nosztalgikus hangulatot jeleznek a bolygók az június utolsó hétvégéjén (Shutterstock)

Rák hétvégi horoszkóp

Több segítőkész emberrel lesz dolgod ezen a hétvégén. Ne csodálkozz! Ez úgy működik, mint a tükör: ha gondolkodás nélkül segítesz, akkor mások is ugyanezt teszik veled. Persze ez nem minden esetben tetten érhető. Érdekes tapasztalatokat gyűjthetsz most…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán hétvégi horoszkóp

Június számodra felhőtlenül búcsúzik: lelkesedés és motiváltság jellemez téged. A terveidet még pontosítanod kellene. Az ötlet jó, de stratégia nélkül csak elmélet marad. Semmiképp se ess abba a hibába, hogy megelégszel ilyesmivel!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz hétvégi horoszkóp

Minden segítséget megkapsz a bolygómozgások szerint, ha kinyitod a szádat. Ne várd el, hogy a környezeted kitalálja, miben lenne szükséged segítségre! Természetesen előbb neked kell megfogalmaznod, hogy valójában mit is vársz, mire vágysz…

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Júliusi horoszkóp 2024: Nagy változásokat jeleznek a bolygók

Érezhető változásokat jelez a júliusi horoszkóp mindenkinek. Jegyet vált a Mars, a Merkúr, a Vénusz és a Nap is. S bizony kellemetlen konfliktusok lehetőségét is jelzik a bolygók. A bölcs javaslatok segítenek mindenre előre felkészülni. Természetesen nagyon sok örömteli pillanat is vár rád a legforróbb nyári hónapban.

Tovább olvasom

Mérleg hétvégi horoszkóp

Június utolsó hétvégéje pontosan annyira lesz szerelmes hangulatú, amennyire megengeded magadnak. A bolygók javaslata: ha van párod, romantikázz vele! Ha pedig még keresed a társadat, nyisd ki a szemedet és a szívedet elvárások nélkül!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió hétvégi horoszkóp

Annyi minden történt ezen a héten, amiket fel kell dolgoznod, meg kell emésztened, helyére kell tenned. Lehet, hogy magányra, csendre van szükséged. Az égi folyamatok szerint senkit sem bántasz meg vele, ha pár órára elvonulsz. Tedd ezt!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas hétvégi horoszkóp

Amennyiben a szüleid, vagy bármelyik rokonod nosztalgiázni kezd, ne legyél dühös rá. A retrográdba forduló Szaturnusz szerint az idősek visszaemlékezései hozhatnak neked olyan információt, ami segíthet a jelenben és a jövőben. Nyisd ki a füledet!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a karmád a horoszkóp szerint

Vajon milyen feladatot, milyen karmát hozunk a múltból? Mi lenne az a legfontosabb cél, amit meg kellene valósítani az életünkben? A karmahoroszkóp épp erre világít rá.

Tovább olvasom

Bak hétvégi horoszkóp

Bolygód, a Szaturnusz szombaton éjjel hátrálni kezd. Ez azt jelenti, hogy irányt vált, vagyis neked sem ártana másik irányba nézned. Lehet, hogy ott lesz a megoldás, ahol eddig még nem kerested. Ez június utolsó napjainak ajándéka a számodra.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő hétvégi horoszkóp

Hogy viszonyulsz a romantikához? Túl rózsaszínűnek, nyálasnak tartod? Vigyázz, mert ha elítéled, megkapod, illetve azon kapod magadat, hogy romantikázol. Ez egy szerethető emberrel lenne az igazi, de neked nem feltétlenül kell társ ilyesmihez…

Vízöntő havi horoszkóp

Halak hétvégi horoszkóp

A Halakban járó Szaturnusz szombat éjjel hátrálni kezd, s ugyanezt teszi keddtől a Halakban járó Neptunusz is. A két bolygó retrográdba fordulása retró hangulatot hoz neked. Ugye, nem ítéled el a retró stílust? Van bája a régi zenéknek, öltözködésnek, a múltbéli dolgoknak, nem igaz?

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!