KOS:

Párkapcsolatban élő: A párod szeretne dönteni, engedd meg neki! Nem fog sérülni az önérzeted, ha most nem te dominálsz. Egy párkapcsolat arról szól, hogy felváltva vezettek. Egyébként is a bolygók szerint csak a hét közepétől leszel vitálisabb. Bizalmi kérdésnek tekinti a párod azt, hogy mikor adod át a kormányt neki. Ebből volt már korábban vitátok. Most ne legyen vita!
Szingli: A pénz és a karriered alakulása továbbra is előnyt élvez a párkereséssel szemben. Ettől még nem válsz karrieristává. Sőt, tudatosítsd, hogy ha te azt várod el mástól, hogy képes legyen önmagáról gondoskodni, akkor ez neked is feladatod! Nem vonzanak azok az emberek, akik nem tudnak, nem akarnak tenni a jólétükért. Olyat keresel, aki hozzád hasonlóan ambiciózus.

BIKA:

Párkapcsolatban élő: Ezen a héten többször elvesztheted a türelmedet. Erről nem a kedvesed tehet. Mégis ő a szem-, és fültanúja a kiborulásodnak. Vigyázz, mert magára veheti, és megijedhet az indulatosságodtól! Közben ne feledd, hogy a problémáidat nem neki kell megoldania, hanem neked! Mindig voltak, vannak, és lesznek gondok. Ezek nem állhatnak közétek. Ugye, tisztában vagy ezzel?
Szingli: Nem sok kedved lesz találkozgatni ezen a héten. Kicsit becsömörlöttél a sok panasztól. Szeretnél már olyan emberrel beszélgetni, találkozni, aki a megoldást keresi. Pont úgy, ahogy te teszed. Mindenkinek megvannak a maga gondjai, de ez nem tartozik a másikra. Különösen a kezdeti, ismerkedős szakaszban. Ügyelj arra, hogy te se ess ilyen, vagy hasonló hibába!

IKREK:

Párkapcsolatban élő: Szeretné a szerelmed, ha meghallgatnád, és támogatnád. Ehhez le kellene lassulnod, ill. félre kéne tenned a dolgaidat, és csak rá kellene figyelned. Kutyafuttában nem lehetsz együtt érző. A legnagyobb ajándék, amit adhatsz neki, az a teljes figyelmed. Ez régebben is így volt, de most év elején különösen. Egy forró tea, vagy egy pohár bor mellett kellemes lehet.
Szingli: Olyan ritka, hogy az emberek képesek meghallgatni egymást anélkül, hogy közbevágnának, és mondanák a magukét. Észrevetted? Azt hiszed, hogy te ebben briliáns vagy. De nem mindig. A heti kommunikációk sikerének titka pont a figyelem. Ha te elvárod, akkor add meg! Azokkal az emberekkel ne beszélgess, akik nem képesek hallgatni! Mivel nem fognak változni…

Heti szerelmi horoszkóp 2023. január 14-20 (fotó: Shutterstock)

RÁK:

Párkapcsolatban élő: Sokszor gyengének mutatod magad, hogy a párod erősebbnek érezhesse magát. De ő nem ettől lesz erős. Hanem attól, hogy hiszel az erejében. Óriási különbség van a kettő között. Ezen a héten ezt kéne észre venned, és ha kell, változtatnod kellene a hozzáállásodon. Miközben nem szabadna összekeverned a határozottságot az erőszakossággal.
Szingli: Több próbálkozás után lassan feladod a párkeresést. Rengeteg értékes emberrel kerültél kapcsolatba, de mindenkiben találtál valamit, ami nem tetszett. Nem veled van baj. Igazad van, ha kikosarazod az erőszakos embereket. Miközben vágysz egy határozott fellépésű emberre, aki képes vezetni téged, mint a táncparketten társastáncnál.

OROSZLÁN:

Párkapcsolatban élő: Egyszerre akarsz munkahelyi és családi ügyeket megoldani. Ebbe beletörhet a bicskád, ha egyedül akarod végigcsinálni. Számíthatsz a kedvesedre. Számíts rá! Ő szívesen segítene, ha hagynád. Persze mielőtt cselekszik, jó lenne, ha egyeztetne veled. Máskülönben úgy érzed, hogy nélküled dönt. És nem szereted, ha nem kérdez meg. Főleg, ha téged is érint a dolog.
Szingli: Nehéz megtalálni az egyensúlyt. Te alapvetően irányító típus vagy. Miközben vágysz egy irányító emberre. Vajon hogyan kell azt csinálni, hogy hagy téged érvényesülni, de ő is dominál. Ez egy örök kérdés. Hidd el, minden párkapcsolatban ezzel "küzdenek"! Olyan ez, mint a kötéltánc: folyamatos egyensúlyozás zajlik azért, hogy ne essen le senki.

Hirdetés

SZŰZ:

Párkapcsolatban élő: Gyerekkel kapcsolatosan közös nevezőre kellene jutnotok. Ha nincsenek gyerekitek, és nem terveztek, akkor egyikőtök gyerekes tervei miatt hiányzik az összhang. Semmiképp se hagyjátok, hogy ilyesmi közétek álljon! Nem tragédia, ha egyikőtöknek engednie kell. Hiszen a béke és a harmónia fenntartása megéri. Jók az esélyek erre a hét második felében.
Szingli: Lassan minden bolygó elindul előre, ami véget vet a téli álomszerű egy helyben toporgásnak. Ettől te is beindulsz, és újult erővel veted bele magad az ismerkedésbe. A legnagyobb kihívás most a számodra, hogy elengedd, és elfelejtsd a korábbi zsákutca jellegű kudarcokat. Ez új embernek új esélyt kell adnod. Ne feledd, hogy te is ezt várod el a másoktól!

MÉRLEG:

Párkapcsolatban élő: Nagyon különböző kihívásokkal küzdötök ti ketten. Felesleges összehasonlítgatni, hogy kinek nehezebb. Ez a hét ráébreszthet téged erre, és elszégyellheted magad, ha korábban "rivalizáltál", és rálicitáltál a szerelmedre gondok súlya miatt. Mondd neki, hogy sajnálod ezt! Öleld meg, és minden rendben lesz. A hét során a bolygók enyhülést ígérnek…
Szingli: Az utóbbi időben belecsúszhattál egyfajta önsajnálatba. Úgy érezted, hogy neked a legnehezebb, és mindenkinek sokkal könnyebb az élete. Ezt ideje befejezned, mert egyre lejjebb süllyedsz, és cseppet sem leszel vonzó. Senki sem kíváncsi egy nyafogó panaszáradatra. Fókuszálj a jó dolgokra, és meglátod, hogy több érdekes embert fog megtalálni téged…

SKORPIÓ:

Párkapcsolatban élő: Vasárnap, hétfőn és kedden kimondottan rázós napok lesznek. Mindketten ingerlékenyek lehettek. Mindegy, hogy ennek mi az oka. Nem kell felsorolni az okokat. Inkább szervezzetek olyan közös programot, ahol kikapcsolhattok. Ez lehet egy áttáncolt éjszaka, vagy egy jó film. Az égi folyamatok szerint rátok fér, hogy a gondokat felejtsétek.
Szingli: Ha úgy érzed, hogy felrobbansz a millió munka súlya alatt, ne találkozz új emberrel! Jobb, ha lemondod, mintha elijeszted. Amikor ideges vagy, iszonyatosan ijesztő tudsz lenni. Ezzel tisztában vagy, de olykor szereted tesztelni az embereket, hogy mennyire bírják. Holott ez egy igen veszélyes taktika. Lassan le kellene mondanod az ilyen húzásokról…

NYILAS:

Párkapcsolatban élő: Ügyesen ellavírozol a hétköznapok apróbb és nagyobb bukkanói között. De a párod nem mindig ilyen ügyes. Fontos neki, hogy ilyenkor is megdicsérd, és bíztasd. A bolygók szerint ez nem fog sikerülni szerdán. Ugyanis ekkor visszautasítja a kedves szavaidat, amint te megsértődhetnél. Mégse tedd! Hamar túl lesztek ezen, és helyre áll a harmónia…
Szingli: Ha lehet, ne szerdára vagy csütörtökre szervezz randevút! Csupán ezen a 2 napon van a te szempontodból kellemetlen konstelláció az égen. Ha csak írogattok egymásnak, sajnos akkor is lehet sértődés. Okosabb lenne passzívnak lenned ezen a 2 napon. Ám megteheted, hogy a kihívás tudatában felvértezed magad, és elnézően kommunikálsz. Legalább kiderül, hogy milyen a másik rossz passzban.

BAK:

Párkapcsolatban élő: Nem célravezető, ha túl szigorú vagy a pároddal és/vagy önmagaddal. Ezen a héten megint lehet sírás abból, ha túl kemény vagy. Megint fel kellene ismerned, hogy a sírás nem a gyengeség, hanem a tehetetlenség jele. Ne ítéld el a párodat, ha kifakad! Jobb ez, mintha lebetegedne. Ezt a leghevesebb vita hevében sem szabad elfeledned. Legyél kicsit elnézőbb vele is!
Szingli: Az ismerkedés nem mindig megy zökkenőmentesen. Közben az is nehezítheti a dolgodat, hogy a többiek mit mesélnek. Borzalmas és vicces sztorikat is hallhatsz. Ettől még a te történeted lehet más, lehet jobb, lehet siker. Persze a nagyszámok törvénye alapján te is belefuthatsz eszement helyzetbe. Minél tovább keresgélsz, annál nagyobb erre az esélyed

VÍZÖNTŐ:

Párkapcsolatban élő: Izgatottan és türelmetlenül várod a születésnapodat. Pénteken fog belépni a Nap a Vízöntőbe. Ha nem szereted a meglepetéseket, akkor beszélj a kedveseddel, és együtt tervezgessetek! Neki volt már valami elképzelése, de szívesen módosít rajta a kedvedért. Adj hálát, hogy ő ilyen rugalmas. De nem kell megvárnotok a születésnapodat. Mehettek előbb is bulizni.
Szingli: Lassan rájössz, hogy nem mindenki olyan közlékeny és kommunikatív, mint te. Sajnos ritkaság a választékos beszéd és a jó humor is. Ettől még nem kell feladnod a keresést. Ezen a héten elkezdődhet egy érdekes ismerkedés. Jó lenne, ha nem siettetnéd se őt, se a folyamatot. Lehet, hogy ő még óvatos és bizalmatlan. Nem veled van baja, hanem a sok rossz tapasztalattal.

HALAK:

Párkapcsolatban élő: A január szürkébb lehet, mint a november volt. Legalábbis a te hangulatot elég borús most. Szeretnéd, ha a párod meglepne valami apró kedvességgel. Ha kapni szeretnél, akkor előbb adj te! Utána a fülébe súghatod, hogy neked is jól esne valami hasonló. Persze mindezt szigorú elvárások nélkül kell tenned, hogy ne érezze a pressziót…
Szingli: Kicsit le kéne jönnöd a virtuális ismerkedésről. Nézz az emberek szemébe az utcán, a boltban, a metrón! Aki csak a neten hajlandó kommunikálni, valójában fél a személyes találkozástól. Lassan te is ilyenné válsz, ha nem változtatsz. Érthető, hogy sokan ott vannak, mert kényelmes, és nincsenek távolságok. A bolygók most mégis azt javasolják, hogy gyere ki a csigaházadból!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!